Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Ez tény, én jelen pillanatig 27 részt láttam eddig, és nem sok létfontosságú szereplő van a történetben, noha a mellékszereplőkkel Dunát lehetne rekeszteni, nagyjából Ettől függetlenül nagyon szórakoztató animének tartom, főleg a karakterek szókimondása miatt. Egyetlen egy van, akivel nem tudok megbékélni, Orihime
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-26 11:40:37
(#176) Nekem sem tetszett első nekifutásra a magyar szinkron, és
nem is néztem miatta az animét egy jó darabig.
Nemrég megint nekiálltam bekapcslódni, és most már kifejezetten bírom a szinkronhangokat!
Nem kellett volna olyan hamar feladbom...ezért különösen értékelem, hogy túl sok minden nem történt közben, és sok új szereplővel sem gyarapodott a sorozat...egyenlőre!
nem is néztem miatta az animét egy jó darabig.
Nemrég megint nekiálltam bekapcslódni, és most már kifejezetten bírom a szinkronhangokat!
Nem kellett volna olyan hamar feladbom...ezért különösen értékelem, hogy túl sok minden nem történt közben, és sok új szereplővel sem gyarapodott a sorozat...egyenlőre!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
De azt még mindig elismerem, hogy a japánok ezerszer jobbak anime szinkronizálás terén.
Ez mindig is így volt, így is van, és nem fog változni egykönnyen szerintem.
Ezzel a véleménnyel csak egyet tudok érteni. Két nap alatt egyhuzamban néztem végig 26 részt magyarul, és abszolúte pozitívan értékelem a szinkront. Bár Ichigo nekem eleinte kissé szokatlan volt, de könnyen meg lehetett szokni, azt hiszem. Ha már a magyar gyerekes, nekem a japán meg vhogy már picit erős volt, ettől függetlenül az is nagyon jó. De azt még mindig elismerem, hogy a japánok ezerszer jobbak anime szinkronizálás terén.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én mivel nem láttam japánul csak annyit mondhatok, hogy nekem bejön ez a szinkron és főleg az hogy kimondják a "durvább" szövegeket is és nem kezdenek valami idióta "fafej, meg "amacskarúgja meg"-ezésbe.
Én japánul nézem, de szerintem tök jó a szinkron, nincs úgy elrontva, mint EGYES animéknél (igen drága szinkronos Naruto, rád gondoltam^^).
Talán Ichigo hangja picit gyerekes, de amúgy okés.
beküldve: 2008-04-24 20:35:18
(#172) beküldve: 2008-04-24 18:10:17
(#171) Én mivel nem láttam japánul csak annyit mondhatok, hogy nekem bejön ez a szinkron és főleg az hogy kimondják a "durvább" szövegeket is és nem kezdenek valami idióta "fafej, meg "amacskarúgja meg"-ezésbe.
beküldve: 2008-04-24 17:51:58
(#170) háát igen elég rossz ez a szinkron. De ahogy láttom én joval tovább tartok mint a tv.
beküldve: 2008-04-17 21:45:27
(#169) NO.1 nálam.
SzVsZ jobban örülnék ha az Animaxon eredeti hang + magyar felirattal menne...
167. rész SPOILER
SzVsZ jobban örülnék ha az Animaxon eredeti hang + magyar felirattal menne...
167. rész SPOILER
Grimmjow a kedvencem. Eléggé fájt, h Ichigo legyőzte ( =) ) meg az a zene amikor lerakta a földre...
Sajnos mostantól filler....
Sajnos mostantól filler....
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-17 21:46:56
beküldve: 2008-04-15 19:41:27
(#168) Nem akarok spoilerezni sehogysem, ezért majd szépen megnézed a szerdai ismétlést.
Na jó:
Elég lesz?
Na jó:
Ichigo-ék kilövetik magukat az ágyúgolyóbissal. Kukaku öccse (most nem jut eszembe a neve ) megteszi az előkészületeket a gömbben, hogy sikeresen becsapódjanak. Ha a gömbben nem tudják tartani az egyensúlyt a lélekenergiájukkal, akkor meghalnak. Ichigo szokás szerint lélekenergia-túltengésben szenved, ezért alig bírják visszatartani. Nekicsapódnak a tiszta lelkek városának védőburkának, és lesz egy nagy robbanás. Ha együtt tudnak maradni eközben, akkor nem szóródnak szét. Ez nem sikerül nekik. Közben vészriadó van a városban, és a gyűlést (vagy mi volt az) feloszlatják. Chad önfeláldozóan odadobja Ishidát Inoue-hoz, és ő egyedül elrepül. Ishida és Inoue egy másik irányba. Ichigo és az "ellenfele" is együtt, és Yuruichi is különválik tőlük. Zaraki Kenpachi tisztán látja a robbanást, és azt is, hogy négy irányba repülnek szét. Közben egy lány halálistent cipel Kenpachi a hátán. Kenpachi mondta: ,,Vajon melyik irányba repült a legerősebb? Mert azt akarom.
Elég lesz?
beküldve: 2008-04-15 18:47:58
(#167) Na mi történt a 24. részben?Hát megint bebizonyította Ichigo mindenkinek hogíy mekkora ereje van!(hatalmas ágyú golyó)Na mimás lehetett volna abban az részben?!
JA és cool!
JA és cool!
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-15 07:24:31
(#166) Nem tartozik szorosan ide, de leírom. Tegnap, amikor hazajöttem suliból, anyukám tévézett, és az M1-en volt egy műsor, amiben az egyik srácnak Szalay Csongor (ő Ichigo szinkronszínésze, nem?) a magyar hangja. Olyan furcsa volt.
beküldve: 2008-04-12 10:16:05
(#165) Spoiler a mangából, ne olvasd el, ha csak az animét nézed! Vagyis elolvashatod, de akkor lelövöd magadnak a poént.
Most komolyan, 108 fejezetnyi visszaemlékezés lesz (még 105)? Mert ez engem nem érdekel. Na jó, talán egy kicsit, de miért nem lehetett 10-20 fejezetben lezavarni? Igazából flashbacknek még az is hosszú. Most több, mint két évig flashbackelhetünk, hát ez remek. Addigra mindenki elfelejti, hogy kik is akartak harcolni. De most miért kellett az éppen aktuális történetszál közé ékelni egy ilyen hosszú flashback részt? Nem tudom, de ezt Tite Kubo most komolyan gondolja? Árghhhh!!!
beküldve: 2008-04-10 21:26:19
(#164) jajj úgy imádom a bleach-et <333 a legnagyobb kedvencem. olvastam a mangát, láttam az animét sötöbö. és annyira jó természetesen ichigo a favoritom belőle
Sziasztok!Tudja valaki, hogy Ichigo-nak majd sikerül-e megmentenie rukia-t?? Ha igen akkor összejönnek vagy nem??
NEM!!!Meghalnak mind!