Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Az csak az eleje, bár ott még tényleg elég idióta... De aztán kiderül, hogy nagyon jó srác... Párszor kihúzza Ichigót a pácból.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-04-28 21:40:33
Mondjuk Ishida tényleg nagy forma Egy olyan íjat én is elfogadnék, bár Ichigo kardja se jönne rosszul
Én pont ma fejeztem be a 3. kötetet, mindjárt elkezdem a 4-et, aminek Ishida van az elején. Már belelapoztam és eléggé ilyennek tűnt: -.-
beküldve: 2008-04-28 21:07:53
(#190) Mondjuk Ishida tényleg nagy forma Egy olyan íjat én is elfogadnék, bár Ichigo kardja se jönne rosszul
Szerk: Arishima 2008-04-28 21:06:29
beküldve: 2008-04-28 20:57:24
(#188) hellosztok, énis hozzá szólnék :,ha már mindenki elemezgeti h neki mi tetszik Szerintem Ishida a best de Ichimaru,Hitsugaya ,Byakuya és Ichigo is jó karakter :) Inoue( ) hm... sokszor nyávogós de ő is elmegy
I my dreams I can fly (:
Na jó, ezzel a véleménnyel nem tok vitába szállni, mondjuk nem is akarok Most nyomtatom magamnak magyarul az első fejezetet, muterom meg épp készül megőrülni, h egyfolytában megy a nyomtató, és kifogy a patron xD
beküldve: 2008-04-28 20:47:26
(#186) Én mondjuk imádom Inoue-t Kawaiii :)
Akit nem szeretek Nos, olyan nincs XDXD Inkább csak nem bírom Aizen-t.. -_-
Akit nem szeretek Nos, olyan nincs XDXD Inkább csak nem bírom Aizen-t.. -_-
Nekem a hugicákkal semmi bajom, hála az égnek, csak a Hime ne volna, és boldog lennék
Szerintem így jó ez ahogy van. Ez is hozzátartozik a feelingjéhez
Nekem a hugicákkal semmi bajom, hála az égnek, csak a Hime ne volna, és boldog lennék
beküldve: 2008-04-28 19:12:59
(#183) Én meg akiket kinem állhatok az Yuzu és Karin.
Orihime meg most ilyen, később több szerepe lesz h mondjam így
Orihime meg most ilyen, később több szerepe lesz h mondjam így
MIANEVED?!
Egyetértek, az ilyenektől falnak megyek. Ellenben például Rukia az egyik kedvencem, szerintem nagyon frappánsan van megoldva a karaktere, igazán érdekes módon egészíti ki Ichigo kissé sajátos jellemét, bár ez csak az én egyéni véleményem
Én is így vagyok vele, de lássuk be, még a rendes filmekbe (nemhogy az animékbe) is kell
egy olyan szerencsétlen lány, akit a többieknek kell megmenteniük...bár én ki nem állhatom, az ilyen tesze-tosza lányokat....
egy olyan szerencsétlen lány, akit a többieknek kell megmenteniük...bár én ki nem állhatom, az ilyen tesze-tosza lányokat....
Igen, a filmek többségéből nem hiányzik az ilyen karakter.
Én Orihimét kedvelem, tök aranyos mikor ott hülyéskedik Tatsukival meg minden Mondjuk Yuzu és Karin jobbak szerintem
Ez tény, én jelen pillanatig 27 részt láttam eddig, és nem sok létfontosságú szereplő van a történetben, noha a mellékszereplőkkel Dunát lehetne rekeszteni, nagyjából Ettől függetlenül nagyon szórakoztató animének tartom, főleg a karakterek szókimondása miatt. Egyetlen egy van, akivel nem tudok megbékélni, Orihime
Ebben teljesen igazad van! Én is így vagyok vele, de lássuk be, még a rendes filmekbe (nemhogy az animékbe) is kell
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Én egyenesen rosszul vok tőle Nem tom, nekem olyan nagyon-nagyon lányos... Nekem vhogy nem passzol bele a történetbe De pl. Ishidát nagyon bírom Nagyon nagy forma a gyerek, bár Ichigót nehéz leköröznie e téren
Ez tény, én jelen pillanatig 27 részt láttam eddig, és nem sok létfontosságú szereplő van a történetben, noha a mellékszereplőkkel Dunát lehetne rekeszteni, nagyjából Ettől függetlenül nagyon szórakoztató animének tartom, főleg a karakterek szókimondása miatt. Egyetlen egy van, akivel nem tudok megbékélni, Orihime
Én vele rögtön megbékéltem