Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-03-27 23:02:37
(#147) Akkor én is felsorolom a kedvenceket (nem sorrend szerint):
Quinta Espada
Noveno Espada
Quatro Espada
Kurosaki Ichigo
Ise Nanao
Inoue Orihime
Abarai Renji
Aizen Sousuke
Senna
Shiba Kaien
Quinta Espada
- Nnoitra Jiruga
Noveno Espada
- Aaroniero Aruruerie
Quatro Espada
- Ulquiorra Schiffer
Kurosaki Ichigo
Ise Nanao
Inoue Orihime
Abarai Renji
Aizen Sousuke
Senna
Shiba Kaien
Real World Espada!
beküldve: 2008-03-27 20:50:03
(#146) látom itt legalább folyik a téma ha kedvenceknél tartunk bizto hogy Eper avagy Első őrangyal as. Ichigo és Rukia no meg Chad, Inoue, Ururu ( az az ártatlan kislányos tekintély )
beküldve: 2008-03-27 20:44:30
(#145) Biztos azért, mert jó tanuló vagy és mert szépen nézel ki.
Nekem több kedvencem is van: Kon, Inoue, Chad.
Nekem több kedvencem is van: Kon, Inoue, Chad.
beküldve: 2008-03-27 10:58:41
(#144) én már láttam.. (már megint érzem a tőröket..)én naon inoue-t szeretem..lehet azért mert vle tudtam legjobban azonosulni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-27 10:51:49
(#143) Ahhoz képest h nemrég hallottam és láttam elösször , elégggé megszeretttem! Nekem a kedvencem belőle Kon meg ISHIDA... *ábrándoz*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-24 21:48:13
(#142) Megvilágosultál gyermekem.Amen.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-03-24 21:48:29
beküldve: 2008-03-24 21:09:24
(#141) beküldve: 2008-03-24 20:59:08
(#140) mostanság elkezdtem nézni ezt az animét, és rabul ejtette a szivem azthiszem Bleach szerelmese leszek *csöpög és Ichigo-ra gondol*
Eléggé hasonló hangjuk van, így könnyű is őket összetéveszteni, de szerencsére mindkettő kedvenc .
Nálam magyar hang az első, aztán jön a japán, legalábbis a Bleachnél. DN és Blood+ egyforma, pedig azokat Japánul láttam előbb.
Nálam magyar hang az első, aztán jön a japán, legalábbis a Bleachnél. DN és Blood+ egyforma, pedig azokat Japánul láttam előbb.
Ez magánvélemény de sztem a Death Note japán szinkronját fényévek választják el a magyartól.
Szerk: Rockypapa 2008-03-21 19:18:34
beküldve: 2008-03-21 17:08:49
(#138) de van egy olyan érzésem hogy az animax nem fogja leadni az öszes részét mert aszem van nekei vagy 150 része és az csöppet sok de nem gond majd letöltöm...
Alex
beküldve: 2008-03-21 17:05:57
(#137) beküldve: 2008-03-20 21:48:53
(#136) A Bleach-ben megint feltűnt egy hiba. Eddig Chad nevét normálisan Cshád-nak ejtették, de mostanában csak simán Csad-nak mondják.
Lényeg a lényeg: a japán hangot semmi nem übereli...
Eléggé hasonló hangjuk van, így könnyű is őket összetéveszteni, de szerencsére mindkettő kedvenc .
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-16 00:23:45
(#134) Jó ütemben haladnak.
Nemsokára itt lesz a Lelkek Társadalma-évad
Real World Espada!
Lehet, h nekem csak azért nem jön be, mert L-ként azonosítom... dehát, ízlések és pofonok...
L és Byakuya hangja más. L-é Viczián Ottó, aki Scarnak is. Byakuyáé meg Cvetkó Sándor.
Tévedni emberi dolog - szólt a aün, és leszállt a hajkeféről...
Lényeg a lényeg: a japán hangot semmi nem übereli...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3