Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Fúú ez iszonyat gáááz...
ééés igen, még mindig nem muszáj nézni, tuttommal nem tartanak pisztojt a fejedhez
am meg magyar felirattal is táncolj Benihime és üvölts Zabimaru van...
és halkan megjegyzem h a feliratos részeknél is le van írva a nevek jelentése csak zárójelbe.
szal max annyit kifogásolhacc h végső soron ez mégiscsak a kardok neve és nem feltétlenül kellett volna a név jelentését a szinkronba tenni, de annyira nem vészes h rögtön fikázzuk...
köszöntem
(és azt nemtom h mit mond, de Shinsou=szent kard, ésitt hozáteszem h ez azért tényleg túlzás minden értelemben )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-04-10 14:44:01
beküldve: 2008-04-10 13:47:03
(#161) Sziasztok!Tudja valaki, hogy Ichigo-nak majd sikerül-e megmentenie rukia-t?? Ha igen akkor összejönnek vagy nem?? olyan kiváncsi vagyok a végére
beküldve: 2008-04-08 20:11:50
(#160) Fúú ez iszonyat gáááz...
Uraharának: Táncolj, Hersegnő (Howl, Benihime)
Renjinek: Üvölts, bestia! (Howl, Zabimaru)
Ugyanaz a szó, két teljesssen külön fordításban! Hihetetlen...
A táncolj vezényszó egyébként is
Apropó, tudja valaki a "Shoout him to death...Shinsou"-t hogy fordították?
Ja és akk majd Byakuyánál:
Uraharának: Táncolj, Hersegnő (Howl, Benihime)
Renjinek: Üvölts, bestia! (Howl, Zabimaru)
Ugyanaz a szó, két teljesssen külön fordításban! Hihetetlen...
A táncolj vezényszó egyébként is
Rukiáé
Apropó, tudja valaki a "Shoout him to death...Shinsou"-t hogy fordították?
Ja és akk majd Byakuyánál:
Szóródj...Ezer penge/ezer apró rózsaszirom
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem tom ment e ez a rész...De nekem nyóc:
Nekem a tüzér csaj jön be disznón lovagló hősök?Mi baja volt annak aki ezt készítette?!De nekem bejön...
beküldve: 2008-04-08 16:14:04
(#158) Nem tom ment e ez a rész...De nekem nyóc:
disznón lovagló hősök?Mi baja volt annak aki ezt készítette?!De nekem bejön...
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
Jogos és igaz. Annó én is nagyon szerettem a Bleachet. De ma már néha nagyon el lett túlozva...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerencsére a folyamatos harcok között volt pár szusszanatnyi visszaemlékezés. Azok nem voltak rosszak. Pl: Nnoitráé.
De az egyenesen nevetésges volt, hogy "két kézzel fogom a kardot" Kenpachi egyből 20x erősebb lett.
A Nel átalakulás se volt teljesen szükségszerű. Értem én, hogy vicces (akar lenni), meg minden, de másodjára már nem üt akkorát (sőt semekkorát). Sajna kezdek kiábrándulni a Bleachből, pedig alapjában véve nagyon szeretem. Ha nem hasalna el alapvetű butaságokon, akkor nem szólnék egy szót se. Tite Kubo nem mérlegeli, hogy amit csinál az bár népszerűbbé teheti a sorozatát, de az egész elértelmetlenedik.
Most pozitívum talán az lesz, hogy az eddig méltatlanul nélkülözött kapitányok is szerephez juthatnak pl. Komamura és az első osztag kapitánya és hadnagya.
De az egyenesen nevetésges volt, hogy "két kézzel fogom a kardot" Kenpachi egyből 20x erősebb lett.
A Nel átalakulás se volt teljesen szükségszerű. Értem én, hogy vicces (akar lenni), meg minden, de másodjára már nem üt akkorát (sőt semekkorát). Sajna kezdek kiábrándulni a Bleachből, pedig alapjában véve nagyon szeretem. Ha nem hasalna el alapvetű butaságokon, akkor nem szólnék egy szót se. Tite Kubo nem mérlegeli, hogy amit csinál az bár népszerűbbé teheti a sorozatát, de az egész elértelmetlenedik.
Most pozitívum talán az lesz, hogy az eddig méltatlanul nélkülözött kapitányok is szerephez juthatnak pl. Komamura és az első osztag kapitánya és hadnagya.
Ami nem kellett volna
Ott már nekem is kezdett elegem lenni bár a legutóbbi fejezetben
az a folyamatos harc ami elösször Grimmjow / Ichigo majd Nnoitora / Ichigo aztán Nnoitora / Kenpachi.
Ott már nekem is kezdett elegem lenni bár a legutóbbi fejezetben
mikor Aizen megérkezik a földre és már ott vannak a kapitányok akik számitottak arra hogy Aizen mozgolódik de Aizen is számolt azzal hogy a kapitányok megteszik ezt a lépést.
. Itt már durván hülyeség volt az egész xD Ez az egy chapter kis kellemes az utóbbi 10-15-höz képest."We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Új Bleach Chapter (-108)
Hirako Shinji mint 5th Division Captain?! Aztarohadt... Aizen meg a hadnagya. Meg feltünik az összes többi Vaizard is O.o Nah EZ jókor jött be : D
Hát szerintem ez elég hatásvadász volt az alkotó részéről.
Spoiler mangából:
Engem pl. egyátalán nem lepett meg. Lassan már az is kiderül, hogy Inoue és Chad is shinigami volt egykoron. Na hagyjuk már... Totál hülyeség, hogy mindenki shinigami volt régen. Ichigo apja is... na az ellentmond jó pár dolognak amik a sorozat elején történtek.
Ez már nem kellett volna bele. Nagyon nem!
Sajna iszonyat gyenge az egész. Egyre gázabb...
beküldve: 2008-03-29 08:04:51
(#153) Új Bleach Chapter (-108)
Hirako Shinji mint 5th Division Captain?! Aztarohadt... Aizen meg a hadnagya. Meg feltünik az összes többi Vaizard is O.o Nah EZ jókor jött be : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Itt a válasz:
nem, eddig nem, pedig én a manga legújabb fejezetét is olvastam.
köszönöm a választ, hát akkor ez most mi lehet?? csak akiket eddig megkérdeztem nem tudják no mindegy
istenkém, egyik videoportálon olyan vidit láttam hogy az csak na itt van ha érdekel : [Link]
és erről jut eszembe, lenne valaki olyan aranyos és kedves hogy elárulja nekem....
kényszert éreztem hogy Spoiler-ezzek sorry... és gyors választ, please!!!!!!!!!!!!!!!!!
és erről jut eszembe, lenne valaki olyan aranyos és kedves hogy elárulja nekem....
Ichigo télleg megcsókolja Rukiát???
kényszert éreztem hogy Spoiler-ezzek sorry... és gyors választ, please!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt a válasz:
nem, eddig nem, pedig én a manga legújabb fejezetét is olvastam.
beküldve: 2008-03-28 17:15:18
(#150) istenkém, egyik videoportálon olyan vidit láttam hogy az csak na itt van ha érdekel : [Link]
Ichigo télleg megcsókolja Rukiát???
Arra jöttem rá, hogy ezt a sorozatot várom most hétről hétre a legjobban. A copfos kislány nagyon durva. Ő a legjobb.
Na igen én is így vagyok vele bár én még nem láttam az egészet és még csak most cuppantam rá, de eddig nagyon tetszik!!! azon gondolkozom éppen h lehet h megveszem Sakurazakán Kont! és azzal fogok majd aludni
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-28 00:03:40
(#148) Arra jöttem rá, hogy ezt a sorozatot várom most hétről hétre a legjobban. A copfos kislány nagyon durva. Ő a legjobb.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?