• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Bleach
Oldalak: ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... <<>>
beküldve: 2008-02-21 19:59:48
(#102)
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Annak idején nagyon megörültem amikor megláttam, hogy az Animax műsorra tűzte, mert addig csak a tartalmát olvastam el, és nagyon jónak ígérkezett, de sajnos csalódtam benne.

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-02-07 09:26:57
(#101)
Chipp
Chipp
[ Új arc ]
Bizonyára Sennára gondolsz. :)

Mellesleg kint van a 159. Teslának eltalálták a hangját; aznonban a grafika egy-két helyen hagyott kívánnivalót maga után. De nem volt annyira vészes.

Real World Espada!
beküldve: 2008-02-06 20:01:56
(#100)
Touma
Touma
[ Új arc ]
Hello én még új vagyok itt ^^ A Bleach anime az egyik kedvenc animém A movie 1 az nagyon nagyon jó ra sikeredet aza egyik főszereplő csaj benne van ijen piros szalag a hajában az elején sárga van és aszt monndja hogy ez nem áll jól neki de eszt ti is tudjárok ^-^...................

Szerk: Touma 2008-02-06 20:03:45
beküldve: 2008-02-06 20:00:59
(#99) Válasz idk pls delete (#97) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Jajj akkor még nem láttad a japáb verzsönt....

Hát azt tényleg nem. Ha magyar felirattal adnák biztos jobb lenne, de gondoljunk a cseh szinkronosokra is.

beküldve: 2008-02-06 19:50:20
(#98) Válasz Moonie (#95) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
És Hitsugayának se rontsák elT_T Mondjuk szerintem Shirosaki hangját nem tudják megcsinálni... amit a japán verzsönben produkál az verhetetlen

Vagy tanítsák meg magyarul és hívják ide, ugye?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-06 19:49:56
(#97) Válasz Sakamoto Riku (#96) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Nem voltam itthon és felvettem a Bleach-et. Állati király volt. Az a Chad fihura nagyon bejön nekem. Picit lágy a szinkronja, de nem lett túlságosan eltolva. A szinkronról: nem az Animax rontja el, hanem az SDI Hungary vagy mi a neve. Mindig kiírják a szinkronos anime végére.

Chad hangja nem lett eltolva, mi? AZ lett messze a legrosszabb...ha Byakuyának is olyan szar hangot adnak az már vért kíván....

Miért? Chad hangja pont illik a böhöm izomtömegben rejlő érző szívű emberhez.

Jajj akkor még nem láttad a japáb verzsönt....

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-06 19:48:45
(#96) Válasz idk pls delete (#94) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Nem voltam itthon és felvettem a Bleach-et. Állati király volt. Az a Chad fihura nagyon bejön nekem. Picit lágy a szinkronja, de nem lett túlságosan eltolva. A szinkronról: nem az Animax rontja el, hanem az SDI Hungary vagy mi a neve. Mindig kiírják a szinkronos anime végére.

Chad hangja nem lett eltolva, mi? AZ lett messze a legrosszabb...ha Byakuyának is olyan szar hangot adnak az már vért kíván....

Miért? Chad hangja pont illik a böhöm izomtömegben rejlő érző szívű emberhez.

beküldve: 2008-02-06 19:46:54
(#95)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
És Hitsugayának se rontsák elT_T Mondjuk szerintem Shirosaki hangját nem tudják megcsinálni... amit a japán verzsönben produkál az verhetetlen

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2008-02-06 19:39:14
(#94) Válasz Sakamoto Riku (#91) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-02-06 19:32:39
(#93) Válasz naruto-kun (#92) üzenetére
Oza
Oza
[ Gyalog ]
Kegyetlen anime,főleg mikor ichigo verekszik az apjával meg amikor az első részben hátbarugja Rukia-t . Na innentöl tetszet meg a bleach. Azok a veszet arcok,poénok stb szeretem az ilyen animeket. (És még a többi szereplő még csak most fog jönni pl: Kon)

Én nem néztem az animaxon,de a videoplayer.hu megnéztem az eddig vetített részeket!

Hát ha valamiért én se fogom tudni nézni az animaxot akkor tuti,hogy én is ott fogom pótolni az elmaradt részeket.

王座
beküldve: 2008-02-03 21:36:54
(#92) Válasz Oza (#90) üzenetére
naruto-kun
naruto-kun
[ Új arc ]
Kegyetlen anime,főleg mikor ichigo verekszik az apjával meg amikor az első részben hátbarugja Rukia-t . Na innentöl tetszet meg a bleach. Azok a veszet arcok,poénok stb szeretem az ilyen animeket. (És még a többi szereplő még csak most fog jönni pl: Kon)

Én nem néztem az animaxon,de a videoplayer.hu megnéztem az eddig vetített részeket!

beküldve: 2008-02-03 09:48:11
(#91)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-01-30 16:55:51
(#90)
Oza
Oza
[ Gyalog ]

王座
beküldve: 2008-01-29 17:27:15
(#89)
................
................
[ Új arc ]
Istenem ez az anime a legkirályabb!!!!! elsöre beleszerettem Ichigoba!!!!! I LOVE YOU!!!!!!

beküldve: 2008-01-25 13:07:55
(#88) Válasz Chipp (#86) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Én amit hallottam az a siralmas kategóriába helyezi. Szerencsémre nékem nem volt vele közvetett találkozásom. :)

Szerintem nem ezt akartad írni...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oldalak: ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... <<>>