Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-02-21 19:59:48
(#102) Annak idején nagyon megörültem amikor megláttam, hogy az Animax műsorra tűzte, mert addig csak a tartalmát olvastam el, és nagyon jónak ígérkezett, de sajnos csalódtam benne.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-07 09:26:57
(#101) Bizonyára Sennára gondolsz. :)
Mellesleg kint van a 159. Teslának eltalálták a hangját; aznonban a grafika egy-két helyen hagyott kívánnivalót maga után. De nem volt annyira vészes.
Mellesleg kint van a 159. Teslának eltalálták a hangját; aznonban a grafika egy-két helyen hagyott kívánnivalót maga után. De nem volt annyira vészes.
Real World Espada!
beküldve: 2008-02-06 20:01:56
(#100) Hello én még új vagyok itt ^^ A Bleach anime az egyik kedvenc animém A movie 1 az nagyon nagyon jó ra sikeredet aza egyik főszereplő csaj benne van ijen piros szalag a hajában az elején sárga van és aszt monndja hogy ez nem áll jól neki de eszt ti is tudjárok ^-^...................
Szerk: Touma 2008-02-06 20:03:45
Jajj akkor még nem láttad a japáb verzsönt....
Hát azt tényleg nem. Ha magyar felirattal adnák biztos jobb lenne, de gondoljunk a cseh szinkronosokra is.
És Hitsugayának se rontsák elT_T Mondjuk szerintem Shirosaki hangját nem tudják megcsinálni... amit a japán verzsönben produkál az verhetetlen
Vagy tanítsák meg magyarul és hívják ide, ugye?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem voltam itthon és felvettem a Bleach-et. Állati király volt. Az a Chad fihura nagyon bejön nekem. Picit lágy a szinkronja, de nem lett túlságosan eltolva. A szinkronról: nem az Animax rontja el, hanem az SDI Hungary vagy mi a neve. Mindig kiírják a szinkronos anime végére.
Chad hangja nem lett eltolva, mi? AZ lett messze a legrosszabb...ha Byakuyának is olyan szar hangot adnak az már vért kíván....
Miért? Chad hangja pont illik a böhöm izomtömegben rejlő érző szívű emberhez.
Jajj akkor még nem láttad a japáb verzsönt....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem voltam itthon és felvettem a Bleach-et. Állati király volt. Az a Chad fihura nagyon bejön nekem. Picit lágy a szinkronja, de nem lett túlságosan eltolva. A szinkronról: nem az Animax rontja el, hanem az SDI Hungary vagy mi a neve. Mindig kiírják a szinkronos anime végére.
Chad hangja nem lett eltolva, mi? AZ lett messze a legrosszabb...ha Byakuyának is olyan szar hangot adnak az már vért kíván....
Miért? Chad hangja pont illik a böhöm izomtömegben rejlő érző szívű emberhez.
beküldve: 2008-02-06 19:46:54
(#95) És Hitsugayának se rontsák elT_T Mondjuk szerintem Shirosaki hangját nem tudják megcsinálni... amit a japán verzsönben produkál az verhetetlen
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Kegyetlen anime,főleg mikor ichigo verekszik az apjával meg amikor az első részben hátbarugja Rukia-t . Na innentöl tetszet meg a bleach. Azok a veszet arcok,poénok stb szeretem az ilyen animeket. (És még a többi szereplő még csak most fog jönni pl: Kon)
Én nem néztem az animaxon,de a videoplayer.hu megnéztem az eddig vetített részeket!
Hát ha valamiért én se fogom tudni nézni az animaxot akkor tuti,hogy én is ott fogom pótolni az elmaradt részeket.
王座
Kegyetlen anime,főleg mikor ichigo verekszik az apjával meg amikor az első részben hátbarugja Rukia-t . Na innentöl tetszet meg a bleach. Azok a veszet arcok,poénok stb szeretem az ilyen animeket. (És még a többi szereplő még csak most fog jönni pl: Kon)
Én nem néztem az animaxon,de a videoplayer.hu megnéztem az eddig vetített részeket!
beküldve: 2008-02-03 09:48:11
(#91) Nem voltam itthon és felvettem a Bleach-et. Állati király volt. Az a Chad fihura nagyon bejön nekem. Picit lágy a szinkronja, de nem lett túlságosan eltolva. A szinkronról: nem az Animax rontja el, hanem az SDI Hungary vagy mi a neve. Mindig kiírják a szinkronos anime végére.
beküldve: 2008-01-30 16:55:51
(#90) Kegyetlen anime,főleg mikor ichigo verekszik az apjával meg amikor az első részben hátbarugja Rukia-t . Na innentöl tetszet meg a bleach. Azok a veszet arcok,poénok stb szeretem az ilyen animeket. (És még a többi szereplő még csak most fog jönni pl: Kon)
王座
beküldve: 2008-01-29 17:27:15
(#89) Istenem ez az anime a legkirályabb!!!!! elsöre beleszerettem Ichigoba!!!!! I LOVE YOU!!!!!!
Én amit hallottam az a siralmas kategóriába helyezi. Szerencsémre nékem nem volt vele közvetett találkozásom. :)
Szerintem nem ezt akartad írni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."