• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Bleach
Oldalak: ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... <<>>
beküldve: 2008-03-01 20:27:12
(#117) Válasz フリツク オル シィ (#116) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]

ez tény.... mert Ichigo az isten!!! de legközelebb légyszi te is légy egy kicsit kevésbé nyers... jó???
Amikor az endingben bevigyorog akkor a legidegesítőbb a fentemlített halálisten

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-01 19:55:42
(#116) Válasz John Scineram (#114) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ne akarjátok már megmondani másoknak, hogy mit láttak és milyen nyelven, csak mert más a véleményük! Nem ti vagytok az istenek.

ez tény.... mert Ichigo az isten!!! de legközelebb légyszi te is légy egy kicsit kevésbé nyers... jó???

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-01 18:47:04
(#115) Válasz Chipp (#113) üzenetére
Sakura16
Sakura16
[ Új arc ]
Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.

Összesen eddig 2 hosszúestés változata látott napvilágot. Amit te is láttál az a Memories of Nobody. A második pedig a Diamond Dust Rebellion - múlt év december környékén vetítették a helyi (japán) mozikban, de eleddig még nem adták ki felirattal. Ha hasonlóan csinálják az elsőhöz, akkor valószínűleg őszre várhatjuk.

Kösz az infot. Majd rákeresek valahol a másodikra.

"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
beküldve: 2008-03-01 03:30:30
(#114)
John Scineram
John Scineram
[ Gyalog ]
Ne akarjátok már megmondani másoknak, hogy mit láttak és milyen nyelven, csak mert más a véleményük! Nem ti vagytok az istenek.

Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-03-01 03:30:50
beküldve: 2008-03-01 01:12:26
(#113) Válasz Sakura16 (#106) üzenetére
Chipp
Chipp
[ Új arc ]
Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.

Összesen eddig 2 hosszúestés változata látott napvilágot. Amit te is láttál az a Memories of Nobody. A második pedig a Diamond Dust Rebellion - múlt év december környékén vetítették a helyi (japán) mozikban, de eleddig még nem adták ki felirattal. Ha hasonlóan csinálják az elsőhöz, akkor valószínűleg őszre várhatjuk.

Real World Espada!
Szerk: Chipp 2008-03-01 01:13:18
beküldve: 2008-02-28 19:42:42
(#112)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Mert még nem hallottad az eredetit

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-28 18:59:24
(#111) Válasz Necrokid Moonshadow (#110) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Chad hangja lett a legroszabb

Naaa.... oan vagy... pedig nekem is tetszik Chad hangja...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-28 18:36:32
(#110)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Chad hangja lett a legroszabb

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-28 18:17:15
(#109)
John Scineram
John Scineram
[ Gyalog ]
Elég jó lett a szinkron.
Chadet különösen bírom.

Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-02-28 18:18:51
beküldve: 2008-02-28 17:56:59
(#108)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Hát ezt nem hiszem el...a Quincy milyen alapon tisztogató?

És akkor majd Mayuri-sama azt fogja mondani: Egy tisztogató becsülete, mindi ezt mondják..

beküldve: 2008-02-28 17:53:16
(#107)
kesu
kesu
[ Rászokóban ]
Én csak most kezdtem el a Bleachet, de nekem tetszik
Bár nemtom h milyen a japán de mejd reményeim szerint befogom szerezni pár hónapon belül

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-28 17:40:42
(#106)
Sakura16
Sakura16
[ Új arc ]
A szinkron szerintem is szar lett. Habár én a japán verzióval kezdtem (szerintem maradok is annál), a magyar sem rossz (Ichigo hangját leszámítva, az borzalmas), mert értem mit mond. Nekem a japán csak angol felirattal van meg. De az anime alaptörténete legalább nem olyan rossz (mint a szinkron). Habár néha elég vontatott. Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.

"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
beküldve: 2008-02-28 10:50:15
(#105)
Chipp
Chipp
[ Új arc ]
Ilyenkor lehet kedvelni a mangát. Mivel abban olyan hangot képzelhetsz el a szereplőknek, amilyet csak akarsz. A többi vizualitásnak meg csak a fantázia szab határt.

Real World Espada!
beküldve: 2008-02-21 21:11:10
(#104) Válasz Dr. Zsu (#103) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Bleach? nos..végtelen sorozatok (az nálam a több mint 100 rész kategória) nem szeressem h túl hosszu egy anime..mégis ..eztis meg narutót is nézem...nem azért mert mindneki..saját maagmtol találtamrá..de bleach-nél megakadtam na mindegy viszont láttam emlegették animax-ot..igen...szinkron szőrnyű láttam roszabbat lásd Naruto (hamár emlegettem) Jetix-en
hmh..na az már siralom

1vágott
oly mértékben h se op se ed

2szinkron..szar ..nem élik bele a szerepbe a szinészek sehogyse...akárhogy hallgatom

3 talán a leggyengébb minőéget vetítik

+1 utálom ha egy animét enyire leamortizálnak..gyerek mesét akarnak belőle csinálni..

szerencsére bleachnél nincsmeg mindez...csak valahogy a hangok nem passzolnak..lehet h csakmert hozzá szoktam japcsihoz..de nemtom

Nem hiszem, hogy azért nem tetszenének a hangok, mert megszoktad a japán verziót...mert én még nem láttam az eredeti japán animét, de még így sem tartom eltaláltnak a szinkront, és emelett még a szereplők sem tudnak igazán érzelmeket kifejezni a hangjukkal.
Lehet, hogy pont ezért volt csalódás számomra ez az anime, ahogy már kicsit előbb írtam a hozzászólásomban!?

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-21 20:55:04
(#103)
Dr. Zsu
Dr. Zsu
[ Új arc ]
Bleach? nos..végtelen sorozatok (az nálam a több mint 100 rész kategória) nem szeressem h túl hosszu egy anime..mégis ..eztis meg narutót is nézem...nem azért mert mindneki..saját maagmtol találtamrá..de bleach-nél megakadtam na mindegy viszont láttam emlegették animax-ot..igen...szinkron szőrnyű láttam roszabbat lásd Naruto (hamár emlegettem) Jetix-en
hmh..na az már siralom

1vágott
oly mértékben h se op se ed

2szinkron..szar ..nem élik bele a szerepbe a szinészek sehogyse...akárhogy hallgatom

3 talán a leggyengébb minőéget vetítik

+1 utálom ha egy animét enyire leamortizálnak..gyerek mesét akarnak belőle csinálni..

szerencsére bleachnél nincsmeg mindez...csak valahogy a hangok nem passzolnak..lehet h csakmert hozzá szoktam japcsihoz..de nemtom

Szerk: Dr. Zsu 2008-02-21 20:56:42
Oldalak: ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... <<>>