Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
ez tény.... mert Ichigo az isten!!! de legközelebb légyszi te is légy egy kicsit kevésbé nyers... jó???
Ne akarjátok már megmondani másoknak, hogy mit láttak és milyen nyelven, csak mert más a véleményük! Nem ti vagytok az istenek.
ez tény.... mert Ichigo az isten!!! de legközelebb légyszi te is légy egy kicsit kevésbé nyers... jó???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.
Összesen eddig 2 hosszúestés változata látott napvilágot. Amit te is láttál az a Memories of Nobody. A második pedig a Diamond Dust Rebellion - múlt év december környékén vetítették a helyi (japán) mozikban, de eleddig még nem adták ki felirattal. Ha hasonlóan csinálják az elsőhöz, akkor valószínűleg őszre várhatjuk.
Kösz az infot. Majd rákeresek valahol a másodikra.
"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
beküldve: 2008-03-01 03:30:30
(#114) Ne akarjátok már megmondani másoknak, hogy mit láttak és milyen nyelven, csak mert más a véleményük! Nem ti vagytok az istenek.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-03-01 03:30:50
Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.
Összesen eddig 2 hosszúestés változata látott napvilágot. Amit te is láttál az a Memories of Nobody. A második pedig a Diamond Dust Rebellion - múlt év december környékén vetítették a helyi (japán) mozikban, de eleddig még nem adták ki felirattal. Ha hasonlóan csinálják az elsőhöz, akkor valószínűleg őszre várhatjuk.
Real World Espada!
Szerk: Chipp 2008-03-01 01:13:18
beküldve: 2008-02-28 19:42:42
(#112) Mert még nem hallottad az eredetit
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Chad hangja lett a legroszabb
Naaa.... oan vagy... pedig nekem is tetszik Chad hangja...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-28 18:36:32
(#110) Chad hangja lett a legroszabb
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-28 18:17:15
(#109) Elég jó lett a szinkron.
Chadet különösen bírom.
Chadet különösen bírom.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-02-28 18:18:51
beküldve: 2008-02-28 17:56:59
(#108) Hát ezt nem hiszem el...a Quincy milyen alapon tisztogató?
És akkor majd Mayuri-sama azt fogja mondani: Egy tisztogató becsülete, mindi ezt mondják..
És akkor majd Mayuri-sama azt fogja mondani: Egy tisztogató becsülete, mindi ezt mondják..
beküldve: 2008-02-28 17:53:16
(#107) Én csak most kezdtem el a Bleachet, de nekem tetszik
Bár nemtom h milyen a japán de mejd reményeim szerint befogom szerezni pár hónapon belül
Bár nemtom h milyen a japán de mejd reményeim szerint befogom szerezni pár hónapon belül
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-28 17:40:42
(#106) A szinkron szerintem is szar lett. Habár én a japán verzióval kezdtem (szerintem maradok is annál), a magyar sem rossz (Ichigo hangját leszámítva, az borzalmas), mert értem mit mond. Nekem a japán csak angol felirattal van meg. De az anime alaptörténete legalább nem olyan rossz (mint a szinkron). Habár néha elég vontatott. Hány movie-ja van? Az elsőt már láttam. Tudja valaki hogy van-e másik? Létszi írja meg valaki !!!!! Köszi.
"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
beküldve: 2008-02-28 10:50:15
(#105) Ilyenkor lehet kedvelni a mangát. Mivel abban olyan hangot képzelhetsz el a szereplőknek, amilyet csak akarsz. A többi vizualitásnak meg csak a fantázia szab határt.
Real World Espada!
Bleach? nos..végtelen sorozatok (az nálam a több mint 100 rész kategória) nem szeressem h túl hosszu egy anime..mégis ..eztis meg narutót is nézem...nem azért mert mindneki..saját maagmtol találtamrá..de bleach-nél megakadtam na mindegy viszont láttam emlegették animax-ot..igen...szinkron szőrnyű láttam roszabbat lásd Naruto (hamár emlegettem) Jetix-en
hmh..na az már siralom
1vágott
oly mértékben h se op se ed
2szinkron..szar ..nem élik bele a szerepbe a szinészek sehogyse...akárhogy hallgatom
3 talán a leggyengébb minőéget vetítik
+1 utálom ha egy animét enyire leamortizálnak..gyerek mesét akarnak belőle csinálni..
szerencsére bleachnél nincsmeg mindez...csak valahogy a hangok nem passzolnak..lehet h csakmert hozzá szoktam japcsihoz..de nemtom
hmh..na az már siralom
1vágott
2szinkron..szar ..nem élik bele a szerepbe a szinészek sehogyse...akárhogy hallgatom
+1 utálom ha egy animét enyire leamortizálnak..gyerek mesét akarnak belőle csinálni..
szerencsére bleachnél nincsmeg mindez...csak valahogy a hangok nem passzolnak..lehet h csakmert hozzá szoktam japcsihoz..de nemtom
Nem hiszem, hogy azért nem tetszenének a hangok, mert megszoktad a japán verziót...mert én még nem láttam az eredeti japán animét, de még így sem tartom eltaláltnak a szinkront, és emelett még a szereplők sem tudnak igazán érzelmeket kifejezni a hangjukkal.
Lehet, hogy pont ezért volt csalódás számomra ez az anime, ahogy már kicsit előbb írtam a hozzászólásomban!?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-21 20:55:04
(#103) Bleach? nos..végtelen sorozatok (az nálam a több mint 100 rész kategória) nem szeressem h túl hosszu egy anime..mégis ..eztis meg narutót is nézem...nem azért mert mindneki..saját maagmtol találtamrá..de bleach-nél megakadtam na mindegy viszont láttam emlegették animax-ot..igen...szinkron szőrnyű láttam roszabbat lásd Naruto (hamár emlegettem) Jetix-en
hmh..na az már siralom
1vágott
hmh..na az már siralom
1vágott
Szerk: Dr. Zsu 2008-02-21 20:56:42