Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Végre kiadták a Bleach: Memoriesof Nobody-t.
http://www.dattebayo.com/ ide érdemes felnézni.
Jovolt
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
beküldve: 2007-09-11 22:20:17
(#56) Végre kiadták a Bleach: Memoriesof Nobody-t.
http://www.dattebayo.com/ ide érdemes felnézni.
Real World Espada!
beküldve: 2007-08-25 19:17:45
(#55) beküldve: 2007-08-25 18:33:16
(#54) beküldve: 2007-08-25 15:08:14
(#53) Bleach Episode 141 Opening Theme - Psychic Lover - Can You
Official information.
Official information.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-11 18:01:50
(#52) Sajnos tényleg gyorsan halad az anime. Lehet, hogy a filler leküzdés egyik jó megoldása lenne, ha 2 hetente adnának le új részt.
De azt a többség nem élné túl.
De azt a többség nem élné túl.
Real World Espada!
beküldve: 2007-08-03 14:02:06
(#51) No azért a Ska-band sem volt olyan rossz, nekem kifejezetten tetszett az a fanservice ending (Bleachben egyébként is vagy futnak, vagy néznek nagy bambán ), és sokkal jobb, mint a mostani "NE MENJ EEEEEEEEEELLLL!!!" visítás.
A fillerek meg sajna fertelmesek, de kellenek, valljuk be. A manga túl lassan, az anime túl gyorsan halad, IJ.
De ha már filler, lehetne egy totál Uraharás is, megérdemelném.... erm, izé, megérdemelNÉNK. XD
A fillerek meg sajna fertelmesek, de kellenek, valljuk be. A manga túl lassan, az anime túl gyorsan halad, IJ.
De ha már filler, lehetne egy totál Uraharás is, megérdemelném.... erm, izé, megérdemelNÉNK. XD
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Nekem leginkább a Ska ending okozott maradandó traumát. Az az ending theme + animation... Ichigo fut de hová? Ahh az az ending kééész xD Openingek közül talán a következő movie teaser változatra vagyok kiváncsi! Ugyanis Dec. 22.-én jön a 2. movie ami Bleach: The DiamondDust Rebellion-ra lett elnevezve. Szeptemberben meg a Memories of Nobody fog JAP-be dévédén megjelenni xD
Amúgy a sorozat a filler után végre valahára ismét átmegy nézhető kategóriába (ezekből a fillerekből is max a Goldent és az Arrancar research-et néztem).
Amúgy a sorozat a filler után végre valahára ismét átmegy nézhető kategóriába (ezekből a fillerekből is max a Goldent és az Arrancar research-et néztem).
Leginkább azt a jelenetet várom az anime-ban mikor Grimmjow másodszorra is feltünik ki más ellen mint Ichigo. Aztán jön Hirako azzal a sunyi tekintettel az arcán és lerendezi Grimmjow-t!
Csak tudnám minek tértem ki ennyire a movie-ra miközben szóba se hoztad...
Szerk: Tailor 2007-07-21 10:35:32
beküldve: 2007-07-21 09:12:39
(#49) Hát reméljük hogy jobb lesz, mint az új ending, mert az sztem vmi borzadalmas. Az nem is ének, csak nyávogás, a szövege is túl nyálas sztem, és a képanyag sem a legjobb alatta. Szerintem.
Már alig várom hogy lemenjen az az egy filler rész, és újra folytassa a mangát, hisz aki olvassa azt is, az tudja milyen jó részek is következnek most.
Már alig várom hogy lemenjen az az egy filler rész, és újra folytassa a mangát, hisz aki olvassa azt is, az tudja milyen jó részek is következnek most.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-07-20 22:24:15
(#48) EP 136 - "Civil War in Hueco Mondo! Ulquiorra's death"
EP 137 - "The Malicious Battle, Aizen's Trap."
Tehát kemény 1 filler van még hátra és to be continued by manga line! EP 141-re pedig új openinget igérnek amire kiváncsi vagyok Bár YUI féle OP-ot überelni nem lehet...
EP 137 - "The Malicious Battle, Aizen's Trap."
Tehát kemény 1 filler van még hátra és to be continued by manga line! EP 141-re pedig új openinget igérnek amire kiváncsi vagyok Bár YUI féle OP-ot überelni nem lehet...
Aham, értem. De sztem megérte a dolog. És köszönöm a választ.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szerk: Tatsu-san 2007-06-13 21:44:12
Japán ára 1,470
Ja jó nagy hoax az oldal! Le akar gombolni rólam 70 yent! xD A könyv hátuljára meg 1400 van írva! Ezek a sunyi kis japán könyvkereskedők... xD
Húúú, de jó már valakinek. :) Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
Nem csak lemondtam az egyik képregény elöfizetésemet Azt a pénzt meg beleforgattam ebbe a szépségbe
Szerk: Tailor 2007-06-13 20:53:32
] Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
Japán ára 1,470円 (számold át 1,7-tel), plusz az importköltségek valamint az eladó haszna (amit mostanában szeretnek JÓ NAGYRA duzzasztani...) Nagyjából sejtheted mennyi volt.
(Ugye nem gond hogy felfedtem a titkot?)
Mennyibe került az az artbook?^^
Ezt inkább privátban mondom el ;)
Húúú, de jó már valakinek. :) Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
Mennyibe került az az artbook?^^
Ezt inkább privátban mondom el ;)