Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2007-06-13 20:06:39
(#42) Tailor... *vesz egy nagy levegőt, és nem kezd őrjöngésbe* Mennyibe került az az artbook?^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-06-13 19:50:00
(#41) Sikerült mocskos kis praclijaim közé kaparintani a Bleach - All the Clolour but the Black c. art book-ra. Egyszerüen gyönyörü...
Csak nincs benne elég vaizard :/ xD
Csak nincs benne elég vaizard :/ xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-18 19:24:55
(#40) Csatlakozom az előttem szólókhoz
Shirosaki hiányozni fog, de a fanartok és fanfictionok majd remélem kárpótolni fognak
Shirosaki hiányozni fog, de a fanartok és fanfictionok majd remélem kárpótolni fognak
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-18 17:18:42
(#39) De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Magyar részről ez mind a Dragon Ball hibája Az szolt arrol hogy egy bazinagy lyuk van a csávó hasán és tovább sétált mintha mi sem történt volna...
Shiroaki meg egyszerüen egy isteni karakter volt! Pontosan az a karakter aki többet tud mint amit mutat. És azért is mert rohadtjó hasonlatokat tud felhozni!
beküldve: 2007-05-18 14:05:03
(#37) No, várom a reakciókat.
Nekem ez a rész is tetszett, ami a poénoknak köszönhető. De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Nekem ez a rész is tetszett, ami a poénoknak köszönhető. De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Real World Espada!
A grafikán is mintha csinosítottak volna, de lehet, hogy ezt csak én vélem.
Nem csoda, ha így véled, nem csak te vetted ezt észre. Ugyanis a stúdió huszonakárhány új animátort vett fel, szal nem csoda, ha látszik a különbség. Meg azért most már van egy alap, amire támaszkodhatnak a stúdió emberei, hisz a fillereknél ugye nem volt ott a manga.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-05-11 17:04:27
(#35) A mostani rész ismét jóra sikeredett, és kezdik megint feljebb tolni az élvezetet. Végre több derül ki, hogy mi is van odaát, a túlvilágon. A grafikán is mintha csinosítottak volna, de lehet, hogy ezt csak én vélem.
Real World Espada!
beküldve: 2007-04-15 15:13:38
(#34) Mellesleg az új opening egyszerűen isteni, én imádom
Az ending meg valami borzalmas, látszik, hogy összecsapták az egészet^^" viszont az a Getsuga Tenshou gyönyörűen ki volt dolgozva - mármint a legújabb részben
Az ending meg valami borzalmas, látszik, hogy összecsapták az egészet^^" viszont az a Getsuga Tenshou gyönyörűen ki volt dolgozva - mármint a legújabb részben
Szerk: Moonie 2007-04-15 15:14:03
beküldve: 2007-04-15 15:12:40
(#33) Hááát... én megnéztem ezt a lefordított részt, és meg kell mondjam, dolgozni kéne rajta még eleget, mert voltak elég furcsa nyelvi fordulatok benne
És a reiatsu mióta pecsét?
És a reiatsu mióta pecsét?
beküldve: 2007-04-15 14:54:21
(#32) http://bleach-site.extra.hu/ -Yeee!! A team elkezdi fordítani az epizódokat a fillerek utáni részektől!!
beküldve: 2007-03-31 20:11:14
(#31) Nem tudom, hogy kinek mi lesz erről a véleménye, de sztem az Arrancar-ok zanpaktou release után elég siralmasak /kivéve Shawlong, mert az övé tök jó:)/ Nemtom felfogni h azt hogy valaki erősebb lesz miért kell méretbeni növekedéssel szemléltetni??? Nekem komolyan olyan érzésem támad ilyenkor, mintha Power Rangers-t néznék:) abba volt sok ilyen kolosszus állat Nekem mindigis az emberméretű ellenségek jöttek be, pöpec zanpaktou-val v ultrazsír jutsukkalXDDD
Urahara Kisuke
beküldve: 2007-03-31 19:04:53
(#30) De jó, képregényfestről 14-es kötettel tértem haza^^ jól mutat a 16oska mellett^__^
beküldve: 2007-03-31 09:45:25
(#29) a mangában is ugyanez van (most), hogy a csaták közepén van vége a fejezetnek, aztán egy hétig tűkön ülök, hogy végül is mi lesz, hogy lesz.
mindettől függetlenül nagyon el van találva ez a sorozat, és már alig várom, hogy bizonyos új szereplők felbukkanjanak az animeben is.
mindettől függetlenül nagyon el van találva ez a sorozat, és már alig várom, hogy bizonyos új szereplők felbukkanjanak az animeben is.
Koko... daremo... inai... zutto... hito...
beküldve: 2007-03-31 00:05:10
(#28) Számomra kezd egy kicsit unalmassá válni ezek a mostani részek! Az elején még mikor betoppant Shinji még élveztem. De ezek a mostani részek? Nem elég hogy egy hetet kihagytak és mikor jött az új rész egy egyszerü "flashback" volt de most megy az unalmas csatajelenet Azért a következő részben reménykedek hogy valamennyivel izgalmasabb lesz mint az elmult pár előzö epizód.
U.i: Aki ismer ne kövezzen meg emiatt a kis Bleaches szösszenet miatt xDDD
U.i: Aki ismer ne kövezzen meg emiatt a kis Bleaches szösszenet miatt xDDD