Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2007-11-12 17:41:16
(#72) Am. most járok a 63ik résznél de holnaputánra már kb. 100-nál fogok járni.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Én láttam és IchiXSenna fanoknak ideális. A vége jó - annak aki szereti a happy endet. De a legtöbb ismerősöm panaszkodott miatta - szivesebben látták volna Sennát 6 lábbal a föld alatt.
Nekem tetszett, kezdetnek nem volt rossz.
Hát nem lett volna rossz ha valaki meghal.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-11 20:39:35
(#70) Én láttam és IchiXSenna fanoknak ideális. A vége jó - annak aki szereti a happy endet. De a legtöbb ismerősöm panaszkodott miatta - szivesebben látták volna Sennát 6 lábbal a föld alatt.
Real World Espada!
beküldve: 2007-11-11 19:21:29
(#69) Már láttátok a Memories of Nobodyt?
beküldve: 2007-11-01 23:37:40
(#68) Deigen Chipp, a Haruka Kanata (meg kell hagyni, az jobban tetszik mint ez... ennek csak az eleje, aztán meg elmegy kategóriában van nálam^^")
A 146. rész nekem is kifejezetten tetszett, Nel iszonyat aranyos volt, mikor féltékeny volt Rukiára Ez a jelenet belém fog rögzülni, ami az SS arc óta nem fordult elő - végre tényleg visszatért a régi bleach hangulat
A 146. rész nekem is kifejezetten tetszett, Nel iszonyat aranyos volt, mikor féltékeny volt Rukiára Ez a jelenet belém fog rögzülni, ami az SS arc óta nem fordult elő - végre tényleg visszatért a régi bleach hangulat
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-01 22:08:35
(#67) Ezek nem a Narutónak adták egyszer az poeninget?
Ennek ellenére a 146. résszel meg voltam elégedve. Kellő humor, az ami valójában teszi a Bleach-et.
Ennek ellenére a 146. résszel meg voltam elégedve. Kellő humor, az ami valójában teszi a Bleach-et.
Real World Espada!
beküldve: 2007-10-17 21:19:19
(#66) Megkaptuk az új Openinget :] Szeressük nagyon! Asian Kung-Fu Generation - After Dark
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nem kapunk új Openinget...
Majd lesz az is, de remélem, hogy nem tolják el.
Real World Espada!
beküldve: 2007-09-19 19:02:36
(#64) Nem kapunk új Openinget...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Jaja! Nagyon izgi! De mindjárt kicsit világosabb lesz minden!
(majd belehalok hogy hetente csak egy részt kapunk..)
Azért az is érdekelne, hogy Nel miért bújt olyan "minibaba" bőrbe.
Szerintem az Noitra kupánvágásának a mellékhatása volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-09-19 18:23:25
beküldve: 2007-09-18 22:59:42
(#62) Jaja! Nagyon izgi! De mindjárt kicsit világosabb lesz minden!
Azért az is érdekelne, hogy Nel miért bújt olyan "minibaba" bőrbe.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-18 23:00:15
beküldve: 2007-09-17 14:50:02
(#61) Neliel múltja igen titokzatos lehet, bár inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mi fűzi Nnoitra-hoz.
Real World Espada!
Szerk: Chipp 2007-09-17 14:50:26
beküldve: 2007-09-17 00:11:51
(#60) Már alig bírom kivárni!
Amúgy azt nem mondanám, hogy nem volt várható valami hasonló húzás..
Mármint nem azt mondom hogy kiszámítható a sztori, mert attól azért messze van , de valószínű volt hogy "belsős" segítség nélkül nem tudják végigverni a brigádot.
Igy legalább két dolgot tudott le egyszerre Sensei. Még egy csini csajszit hozott be a sztoriba , plusz megvan az akivel karöltve Ichigo simán kiveri a szuszt a többi Espada tagból!
Amúgy azt nem mondanám, hogy nem volt várható valami hasonló húzás..
Mármint nem azt mondom hogy kiszámítható a sztori, mert attól azért messze van , de valószínű volt hogy "belsős" segítség nélkül nem tudják végigverni a brigádot.
Igy legalább két dolgot tudott le egyszerre Sensei. Még egy csini csajszit hozott be a sztoriba , plusz megvan az akivel karöltve Ichigo simán kiveri a szuszt a többi Espada tagból!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-16 20:42:38
(#59) Nem csak te vagy ezzel így, Lumana
Ezután már nem tudom, hogy mivel fog minket megörvemdeztetni Tite-san.
Ezután már nem tudom, hogy mivel fog minket megörvemdeztetni Tite-san.
Real World Espada!
Szerk: Chipp 2007-09-16 20:43:04
beküldve: 2007-09-15 17:38:29
(#58) Tudom hogy ez az anime topikja, de mivel a mangának itt nincs, valahova mégis csak ki kell tombolnom magam!
Nagyon jó volt a 291-es rész!!! Imádtam!!
Váh, nem bírok várni jövő hétig!
Nagyon jó volt a 291-es rész!!! Imádtam!!
Váh, nem bírok várni jövő hétig!
lumana.wordpress.com