Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Lehet, h nekem csak azért nem jön be, mert L-ként azonosítom... dehát, ízlések és pofonok...
L és Byakuya hangja más. L-é Viczián Ottó, aki Scarnak is. Byakuyáé meg Cvetkó Sándor.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-14 14:06:36
(#131) Lehet, h nekem csak azért nem jön be, mert L-ként azonosítom... dehát, ízlések és pofonok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-14 13:58:40
(#130) jaaa hogy Cvetkó Sándor a hangja
semmibaj, sztem igy is baromi jól alakítja Byakuyát...
semmibaj, sztem igy is baromi jól alakítja Byakuyát...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-14 11:45:09
(#129) Byakuya hangja nekem tetszik, főleg, hogy Cvetkó Sándor illik is hozzá, szeretem a hangját, de animében csak egyszer volt még.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Byakuya hangja: Annyira nem lett rossz, hiányzik belőle a nemesség és a tartás sajna..
Azaz a lényeg... vagyis a szinkron rossz lett...
sztem necrokid neked vagy nicns füled vagy csak annyira csőlátásu(ebben az esetben hallásu) vagy h neked semmi sem jó...köynörgöm...Viczián Ottó...az egyik legjobb szinkronszínész, és sztem Lként is nagyot alakít...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Byakuya hangja: Annyira nem lett rossz, hiányzik belőle a nemesség és a tartás sajna..
Azaz a lényeg... vagyis a szinkron rossz lett...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-13 20:49:14
(#126) Byakuya hangja: Annyira nem lett rossz, hiányzik belőle a nemesség és a tartás sajna..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hééé! Kérdésem lenne!
Lehet h hülye vok és azis igaz hogy nem láttam az eredetit de az a 2 shinigami aki a legutóbbi (Animaxon vetített) rész ben feltünt ( nem a vöröshajú, hnem a másik)
az milyen kapcsolatban áll Rukiával?
Lehet h hülye vok és azis igaz hogy nem láttam az eredetit de az a 2 shinigami aki a legutóbbi (Animaxon vetített) rész ben feltünt ( nem a vöröshajú, hnem a másik)
A hosszú hajú a bátyja, a tetovált arcú pedig a shinigami-suliban az osztálytársa volt... csak Rukiáék "nemesi család", következésképpen gazdagok (ha lehet ezt mondani egy halálistenre), a tetovált srác meg csóró háttérrel rendelkezik...
Jól gondolod...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hééé! Kérdésem lenne!
A hosszú hajú a bátyja, a tetovált arcú pedig a shinigami-suliban az osztálytársa volt... csak Rukiáék "nemesi család", következésképpen gazdagok (ha lehet ezt mondani egy halálistenre), a tetovált srác meg csóró háttérrel rendelkezik...
Hééé! Kérdésem lenne!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-13 15:09:29
(#122) Hééé! Kérdésem lenne!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-09 01:44:22
(#121) beküldve: 2008-03-06 15:19:18
(#120) Köszike Chipp! megtaláltam! Életet mentettél!!! *hálás*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-03 14:26:56
(#119) Ha hagyták az eredeti japán kezdődést, akkor valószínű, hogy ezt keresed:
Asterisk - Orange Range
Real World Espada!
beküldve: 2008-03-03 08:59:43
(#118) Valaki tudja h mi a címe az openingnek?
Amúgy sztem Chad hangja nem lett rossz! Bár tény hogy nem ismerem még az eredetit! még " Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "