ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2007-07-21 09:12:39
(#49) Hát reméljük hogy jobb lesz, mint az új ending, mert az sztem vmi borzadalmas. Az nem is ének, csak nyávogás, a szövege is túl nyálas sztem, és a képanyag sem a legjobb alatta. Szerintem.
Már alig várom hogy lemenjen az az egy filler rész, és újra folytassa a mangát, hisz aki olvassa azt is, az tudja milyen jó részek is következnek most.
Már alig várom hogy lemenjen az az egy filler rész, és újra folytassa a mangát, hisz aki olvassa azt is, az tudja milyen jó részek is következnek most.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-07-20 22:24:15
(#48) EP 136 - "Civil War in Hueco Mondo! Ulquiorra's death"
EP 137 - "The Malicious Battle, Aizen's Trap."
Tehát kemény 1 filler van még hátra és to be continued by manga line! EP 141-re pedig új openinget igérnek amire kiváncsi vagyok
Bár YUI féle OP-ot überelni nem lehet...
EP 137 - "The Malicious Battle, Aizen's Trap."
Tehát kemény 1 filler van még hátra és to be continued by manga line! EP 141-re pedig új openinget igérnek amire kiváncsi vagyok
Bár YUI féle OP-ot überelni nem lehet...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Aham, értem. De sztem megérte a dolog.
És köszönöm a választ.
És köszönöm a választ."A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szerk: Tatsu-san 2007-06-13 21:44:12
Japán ára 1,470
Ja jó nagy hoax az oldal!
Le akar gombolni rólam 70 yent! xD A könyv hátuljára meg 1400 van írva!
Ezek a sunyi kis japán könyvkereskedők... xD Húúú, de jó már valakinek. :) Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
Nem csak lemondtam az egyik képregény elöfizetésemet
Azt a pénzt meg beleforgattam ebbe a szépségbe
Szerk: Tailor 2007-06-13 20:53:32
] Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
Japán ára 1,470円 (számold át 1,7-tel), plusz az importköltségek valamint az eladó haszna (amit mostanában szeretnek JÓ NAGYRA duzzasztani...) Nagyjából sejtheted mennyi volt.
(Ugye nem gond hogy felfedtem a titkot?)
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
Mennyibe került az az artbook?^^
Ezt inkább privátban mondom el ;)
Húúú, de jó már valakinek. :) Egyébként engem is érdekelne, mennyibe került, ha nem gond.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Mennyibe került az az artbook?^^
Ezt inkább privátban mondom el ;)
beküldve: 2007-06-13 20:06:39
(#42) Tailor... *vesz egy nagy levegőt, és nem kezd őrjöngésbe* Mennyibe került az az artbook?^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-06-13 19:50:00
(#41) Sikerült mocskos kis praclijaim közé kaparintani a Bleach - All the Clolour but the Black c. art book-ra. Egyszerüen gyönyörü...
Csak nincs benne elég vaizard :/ xD
Csak nincs benne elég vaizard :/ xD
beküldve: 2007-05-18 19:24:55
(#40) Csatlakozom az előttem szólókhoz
Shirosaki hiányozni fog, de a fanartok és fanfictionok majd remélem kárpótolni fognak
Shirosaki hiányozni fog, de a fanartok és fanfictionok majd remélem kárpótolni fognak
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-18 17:18:42
(#39) De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Magyar részről ez mind a Dragon Ball hibája
Az szolt arrol hogy egy bazinagy lyuk van a csávó hasán és tovább sétált mintha mi sem történt volna...Shiroaki meg egyszerüen egy isteni karakter volt! Pontosan az a karakter aki többet tud mint amit mutat. És azért is mert rohadtjó hasonlatokat tud felhozni!
beküldve: 2007-05-18 14:05:03
(#37) No, várom a reakciókat.
Nekem ez a rész is tetszett, ami a poénoknak köszönhető. De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Nekem ez a rész is tetszett, ami a poénoknak köszönhető. De talán a többség több vérre, és Shiroaki-ra vágyik, amit én néha képtelen vagyok megérteni.
Real World Espada!
A grafikán is mintha csinosítottak volna, de lehet, hogy ezt csak én vélem.
Nem csoda, ha így véled, nem csak te vetted ezt észre. Ugyanis a stúdió huszonakárhány új animátort vett fel, szal nem csoda, ha látszik a különbség. Meg azért most már van egy alap, amire támaszkodhatnak a stúdió emberei, hisz a fillereknél ugye nem volt ott a manga.
beküldve: 2007-05-11 17:04:27
(#35) A mostani rész ismét jóra sikeredett, és kezdik megint feljebb tolni az élvezetet. Végre több derül ki, hogy mi is van odaát, a túlvilágon. A grafikán is mintha csinosítottak volna, de lehet, hogy ezt csak én vélem.
Real World Espada!