Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-01-25 11:38:23
(#87) Szerintem jó lett a szinkron. Lányok hangja nagyon jól ellett találva, egyedül Ichigoé más, de egy szinkron miatt nem lesz az egész rossz. De nekem az ő hangja is tetszik, mert nem várom el, hogy hasonlítson, aki így áll hozzá az csalódni is fog. Egy a fontos karakter jelleme ne legyen más és az nem lett.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-25 01:24:30
(#86) Én amit hallottam az a siralmas kategóriába helyezi. Szerencsémre nékem nem volt vele közvetett találkozásom. :)
Real World Espada!
Szerk: Chipp 2008-01-25 01:24:52
hát nemépp..mondjuk az Animax topikban már kibeszéltük a szinkront
Vagy még mindig beszéljük...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azt hittem, ez a téma felpörög most, hogy van magyarul a cucc...
hát nemépp..mondjuk az Animax topikban már kibeszéltük a szinkront
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nemtok hozzászolni, meee tegnap is olyan későn volt Animaxon, már bealudtam... öreg kutya, álmos kutya.
Nem is lesz korábban...
beküldve: 2008-01-24 15:56:00
(#82) Nemtok hozzászolni, meee tegnap is olyan későn volt Animaxon, már bealudtam... öreg kutya, álmos kutya.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-23 23:04:57
(#81) Azt hittem, ez a téma felpörög most, hogy van magyarul a cucc...
beküldve: 2007-11-14 21:48:24
(#80) Ehh... végre... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-11-14 21:32:21
(#79) Najó, akkor most egy kis reklám következik
Nekem van egy Bleach RPG-m... már több mint 1 éveXD
www.blicsrpg.extra.hu <-- aki szereti a szerepjátékot és a jó társaságot is, ráadásul még a Bleachet is, az jöjjön
Nekem van egy Bleach RPG-m... már több mint 1 éveXD
www.blicsrpg.extra.hu <-- aki szereti a szerepjátékot és a jó társaságot is, ráadásul még a Bleachet is, az jöjjön
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hívd be őket rpgzni. :)
Hol van RPG??
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-14 19:57:50
(#77) Hívnám, de csak nekem van közöttünk internetem^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-14 19:54:56
(#76) beküldve: 2007-11-14 17:58:56
(#75) büszkén állíthatom, h osztálytársam, aki előttem nem is hallott animéről/mangáról, szinte könyörög nekem h vigyek még neki Bleach DVD-t, még cosplayelne is Asszem egy újabb osztálytársam lett megtérítve, így rajtam kívül már 2en szeretik a blícsecskét
beküldve: 2007-11-14 16:50:51
(#74) Azért olyan sok időm nincs, de ha leülök Bleachet nézni akkor fel nem állok semmi pénzért
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
beküldve: 2007-11-12 23:09:34
(#73)