Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Gonoszak közül ő és Ulquiorra vetekszik nálam az első helyért Amugy kinek mi a véleménye az új OST-ekről? Sztem hihetetlenül jók.
Najja, Ulquiorra nagyon nagy figura. Az a tipikus nyugis típus, nem nagyon kapkodja ela dolgokat
És az új OSt nagyon ütős. A legtöbb zenében fel lehet ismerni az első OST dallamait, ami nagyon tetszik nekem. Az első album is bejött, csak a sok hallgatás után ráun az ember De ez az új... hát minden elismerésem a stúdiónak.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-30 23:31:22
(#26) Jaja. Szuper részek! Csak kár hogy ahhoz, h Ichimaru-t viszontlássuk kell még egy vagy két rész:S Gonoszak közül ő és Ulquiorra vetekszik nálam az első helyért Amugy kinek mi a véleménye az új OST-ekről? Sztem hihetetlenül jók.
Urahara Kisuke
beküldve: 2007-03-30 19:22:33
(#25) Nah, Bleach 120. episode... check
Jó kis rész volt
Jó kis rész volt
bár a 3 módosított lélek nagyon nem kellett volna bele. Miért nem tűnek már el a fenébe, idegesítőek is, meg szerencsétlenek is. Tűnjenek a fenébe már.
A kövi rész lesz izgi, alig várom már.Grimmjow VS Ichi, rulez!!!
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-29 16:59:17
(#24) ezt nem hiszem el... mi az, hogy már megint egy epizód kimaradás?T____T
APOKALIPSZIS! *fangirl mód on*
APOKALIPSZIS! *fangirl mód on*
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-29 11:01:55
(#23) Én nem hagyom ki a fillereket. Most is azokba vagyok belebonyolódva. Bár a Bountou-k nagyon bosszantanak, azért néha-néha megnézek pár részt. (De egyáltalán nem tud úgy odafüggeszteni a képernyő elé -sajnos-.)
Mindegy, mert imádom a Blícset!
Az én szívem Renjiért dobog.
És titokban szeretnék Renjis és Icchy-ni-s yaoit.
Mindegy, mert imádom a Blícset!
Az én szívem Renjiért dobog.
És titokban szeretnék Renjis és Icchy-ni-s yaoit.
Szerk: Morwen 2007-03-29 11:02:40
beküldve: 2007-03-29 10:34:13
(#22) No emberek a 120 rész érdekes volt. :)
It's time for some ass woopin'! :P
It's time for some ass woopin'! :P
Real World Espada!
beküldve: 2007-03-29 10:30:02
(#21) Utálom a sulis netet, hogy nem lehet letölteni Majd csak holnap tudom letölteni és megnézni az új (120.) részt. Na de majd valahogy kibírom.
A hollow Ichi-s részt én is nagyon várom már, remélem vissza tudják majd adni a manga "fílingjét", és nem szúrják el. Az az egyik kedvenc mangafejezetem.
A hollow Ichi-s részt én is nagyon várom már, remélem vissza tudják majd adni a manga "fílingjét", és nem szúrják el. Az az egyik kedvenc mangafejezetem.
beküldve: 2007-03-28 22:16:49
(#20) beküldve: 2007-03-28 22:07:15
(#19) Duplarészt már a népnek! Vagy akkor inkább még több vaizardot!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-28 21:47:07
(#18) Jupíí, 120. rész címe: "Hitsugaya Falls! The Broken Hyourinmaru." - talán avám alapján is látszik, h ki a kedvencem a blícsből, alig várom már, hogy holnap láthassam SUB-os változatban ezt a Hitsus részt*_______*
Nem, nem vagyok fangirl^^ Ennél jobban talán már csak egy H. Ichigós részt várok
így végre nekikezdhetek az AMV-mnek^^
Nem, nem vagyok fangirl^^ Ennél jobban talán már csak egy H. Ichigós részt várok
(amikor Ichi belső világában harcolnak, az a bizonyos "a király meg a lova" rész)
így végre nekikezdhetek az AMV-mnek^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-25 16:41:24
(#17) Na... megnéztem az új részt (alias a 119.-et), és nekem nagyon tetszett. Bár volt, amit a storyhoz a stúdió talált ki, de nagyon igényesen megoldotta, ha ilyen színvonalon halad tovább az anime, annak nagyon fogok örülni.
Na meg persze az új mangafejezet sem volt egyszerű, ajánlom mindenkinek
Na meg persze az új mangafejezet sem volt egyszerű, ajánlom mindenkinek
És én tudtamn, hogy Rukia nem fog meghalni
Akkor ma remélem, hogy kielégültek a vágyaid a 119. rész által. :)
Áh, Rukia kemény bige, de ha netalán meg talál halni, akkor még ott marad Ichi-nek Orihime, vagy valami... :P
Simán, amint hazaértem a koliból első dolgom, hogy letöltöm Már jön is lefelé a drága Alig várom már, hogy leárjen és megnézhessem.
Orihime meg Ichi együtt? Hát... érdekes lenne az tuti
beküldve: 2007-03-22 11:58:02
(#15) Akkor ma remélem, hogy kielégültek a vágyaid a 119. rész által. :)
Shirosaki-s részek? Hmm! Én is várom, de kb. ugyan annyira a Las Noches Arc-ot is.
Áh, Rukia kemény bige, de ha netalán meg talál halni, akkor még ott marad Ichi-nek Orihime, vagy valami... :P
Shirosaki-s részek? Hmm! Én is várom, de kb. ugyan annyira a Las Noches Arc-ot is.
Real World Espada!
beküldve: 2007-03-19 14:26:49
(#14) HÁt nemtom ki hogy van vele, de én marhára nem örültem, hogy nem volt a múlthéten új Bleach anime rész. Bezzeg a mangának meg megint a lehető legjobb helyen lett vége...
Szegény Rukia, remélem azért nem fog meghalni
Na de nem panaszkodom, az legalább volt."A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-14 20:10:30
(#13) üdv
Én is nézem/olvasom ezt az animét/mangát. Szerintem is jó, az egyik kedvencem, bár a fillerek kritikán aluliak.
Az animében végre jönnek a jó harcok , és a manga is izgalmas részekhez érkezett (a 9. espada állat ) viszont elég hiteltelen lenne, ha a "jók" közül most se halna meg senki. Ezek komolyan azt hiszik, hogy ezzel az akcióval valamit is elérnek? max ha Aizen úgy akarja...
Én is nézem/olvasom ezt az animét/mangát. Szerintem is jó, az egyik kedvencem, bár a fillerek kritikán aluliak.
Az animében végre jönnek a jó harcok , és a manga is izgalmas részekhez érkezett (a 9. espada állat ) viszont elég hiteltelen lenne, ha a "jók" közül most se halna meg senki. Ezek komolyan azt hiszik, hogy ezzel az akcióval valamit is elérnek? max ha Aizen úgy akarja...