Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Tatsu, mondjuk ki
Grimjownak büntetésként levágják a karját...a manga most tart Kaiennél...barátom olvassa és nagyjából képben vagyok
Nem tudtam, hogy tudod a manga storyját ÉS igen, én tom mi fog történni, még azt is, hogy utána mi lesz Grimmjow-al
Nem lesz egyszerű a story, sztem jobb lesz, mint a Soul Society-s részek. Persze anélkül meg nem értehtő ez a része a sorozatnak.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Úgy tudtam, hogy az első tematikus animés topic narutó vagy blícs lesz XDDD
Dehogy ON is legyek: 30-40 rész után lemondtam a sorozatról. Ez számomra túl uncsi ^^"
Dehogy ON is legyek: 30-40 rész után lemondtam a sorozatról. Ez számomra túl uncsi ^^"
Én a Soul Societys részeket kifejezetten szeretem. Nekem azok jöttek be a legjobban. Én Don Don Pachitól mászok a falra... Az a nevetés...
beküldve: 2007-03-13 19:59:01
(#10) Úgy tudtam, hogy az első tematikus animés topic narutó vagy blícs lesz XDDD
beküldve: 2007-03-12 16:35:08
(#9) Tatsu, mondjuk ki
Grimjownak büntetésként levágják a karját...a manga most tart Kaiennél...barátom olvassa és nagyjából képben vagyok
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 19:21:33
(#8) Örülök, hogy az animék között elsőnek ez tűnt fel ezen az oldalon, hiszen a Bleach nálam a #1
A Hollow Ichigós részeket én is nagyon várom, hiszen ő a második kedvenc szereplőm Hitsugaya mellett Bár mostanában már ő is az 1. lett holtversenyben Hitsuval^^
A Hollow Ichigós részeket én is nagyon várom, hiszen ő a második kedvenc szereplőm Hitsugaya mellett Bár mostanában már ő is az 1. lett holtversenyben Hitsuval^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Lehet hogy ez már függőség?
Az .
Sebaj, én bevállalom a dolgot És jah, a Vaizardos részek tuti jók lesznek, ha sikerül visszaadnia az animének a manga hangulatát. Meg hát hollow Ichi rulez!!! És hát ugye ott is fel fog ám tűnni, nem is akárhogyan
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Lehet hogy ez már függőség?
Az Én a vizard (vagy vaizard)-os részeket várom már epekedve...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-11 13:12:06
(#5) Hát most spolierezhetnék erőteljesen a mangából, de rendes vagyok és nem teszem :P Csak annyit, hogy sztem Grimmjow rosszabbul jön majd ki a helyzetből, mint Ichi, bár egyikük helyében sem lennék szívesen. Grimmjow-t bírom, rohadt egoista, és pszihopata, emiatt bírom (olyan mint Ichi hollow énje, aki a kedvenc karim a sorozatból )
Egyébként nemtom ki hogy van vele, de ez a heti egy anime rész + heti egy mangafejezet kevés, legalábbis nekem. Lehet hogy ez már függőség?
Egyébként nemtom ki hogy van vele, de ez a heti egy anime rész + heti egy mangafejezet kevés, legalábbis nekem. Lehet hogy ez már függőség?
beküldve: 2007-03-11 12:25:03
(#4) Én a fillereket ki is hagytam :P Most Ikkaku Bankai-án vagyok nagyon felspanolva, mert eléggé nagy sushi bárd fegyvere lett De nagyon pozitív...Már én is várom a szerdát, mikor is jön a kövi raw Kiváncsi vok Grimjow mennyire ruházza meg Ichigot...
Goddes of Flash
beküldve: 2007-03-11 10:58:15
(#3) Hát Bleach... nagyon összetett egy sorozat, nem hiszem hogy csak egyszerűen lehetne véleményezni. Én nagyon szeretem, bár sokan "sablonosnak" találják, de sztem megvan benne a kellő eredetiség, főleg a mangájában.
Az animében a Soul Society-s részek viszik a pálmát, a fillereket szeretném inkább elfelejteni De úgy tűnik, hogy az új részekben, amik ismét a mangát követik, nem fogunk csalódni.
Nekem az egyik kedvenc sorozatom, sztem kár lenne bárkinek is kihagynia.
Az animében a Soul Society-s részek viszik a pálmát, a fillereket szeretném inkább elfelejteni De úgy tűnik, hogy az új részekben, amik ismét a mangát követik, nem fogunk csalódni.
Nekem az egyik kedvenc sorozatom, sztem kár lenne bárkinek is kihagynia.
beküldve: 2007-03-11 10:56:33
(#2) Szerintem semmi gond nincs azzal hogy topikot nyitottál ennek a remek sorozetnak! Anime/manga kérdésnél pedig nem teszek különbséget A mangát veszem illetve olvasom míg az animét epekedve várom mindig! :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-11 10:37:45
(#1) A topic címe mindent elárul, ha van rá igény, akkor remélhetőleg életben marad a topic^^ Ha nincs,akkor kár :( Vélemények?Akár a szereplőkkel,akár a sztorival kapcsolatban?Személy szerint a mangát nem olvastam csak az animet követem nyomon.Hát véleményeket várok :)
Goddes of Flash