Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Az csak az eleje, bár ott még tényleg elég idióta... De aztán kiderül, hogy nagyon jó srác... Párszor kihúzza Ichigót a pácból.
Gondoltam, bár az már most látszik, hogy igen fejlődőképes a srác, és még tartogat a számunkra meglepetéseket!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Egyetértek, az ilyenektől falnak megyek. Ellenben például Rukia az egyik kedvencem, szerintem nagyon frappánsan van megoldva a karaktere, igazán érdekes módon egészíti ki Ichigo kissé sajátos jellemét, bár ez csak az én egyéni véleményem
Teljesen egyezik a véleményünk, én is így gondolom.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Mondjuk Ishida tényleg nagy forma Egy olyan íjat én is elfogadnék, bár Ichigo kardja se jönne rosszul
Az ij nekem is nagyon tetszett, szuper cuccos, kipróbálnám.
Én meg akiket kinem állhatok az Yuzu és Karin.
Orihime meg most ilyen, később több szerepe lesz h mondjam így
Orihime meg most ilyen, később több szerepe lesz h mondjam így
Ó, te már tudsz valamit, amit mi még nem...?
Hát, lehet, de nekem jelen pillanatban jobban megéri. Nem vok az a türelmes fajta
Megértelek
Hát, lehet, de nekem jelen pillanatban jobban megéri. Nem vok az a türelmes fajta
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-29 19:08:34
(#201) Csak az üzifalra írtam
Amúgy meg én se szoktam vinni, csak egy különösen jó fejezetet olvastam este, de késő volt, lefeküdtem és suliba a buszon szerettem volna olvasni.
Az ember két percre nem néz oda és máris szétszedik a cuccát? Hol élünk emberek? Na mind1
Nyomtatni szerintem többe kerül, mintha megvennéd, bár ez a te dolgod.
Amúgy meg én se szoktam vinni, csak egy különösen jó fejezetet olvastam este, de késő volt, lefeküdtem és suliba a buszon szerettem volna olvasni.
Az ember két percre nem néz oda és máris szétszedik a cuccát? Hol élünk emberek? Na mind1
Nyomtatni szerintem többe kerül, mintha megvennéd, bár ez a te dolgod.
Dehogy veszek, nincs annyi pénzem per pillanat... Eskü, inkább kinyomtatom... Amúgy meg félig igazat is adok neked, necro, meg nem is. Én is vittem már el mangámat a suliba, de én mindig csak úgy, hogy nagyon vigyáztam rá. Ha ezt az ember nem tudja megoldani, inkább ne vigye el suliba.
Más: Ma egyik f*sz osztálytársam sikeresen beletépett a 4. kötetem borítójába
Ezt már kb mindenhol leírtad...és egyszer a történelem folyamán igazat kell andom Rockynak, hogy nem kell elvinni..ha eltépik az csak a te hibád, minek vitted el? Nekem eszembe nem jutna suliba elvinni...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én előbb láttam az anime első évadát, most olvasom a mangát... Vicces összehasonlítani a kettőt, jó lenne, ha kijönne magyarul és nem kellene nyomtatgatnom
Tipp: vegyél külföldi Bleach mangát. Nekem megvan 3-5. kötet.
Más: Ma egyik f*sz osztálytársam sikeresen beletépett a 4. kötetem borítójába
Szerk: .., 2008-04-29 18:53:15
De ha ez is olyan csigalassúsúggal jön ki, mint a többi kiadvány, abba én belepusztulok... (nem szó szerint) Az ilyen mangákat érdemes inkább havonta kiadni, nem félévente
beküldve: 2008-04-28 23:51:13
(#196) Zabimaru.
És Zangetsu
Én ezeket fogadnám el=)
DE főleg az 1.-t.
MELLESLEG, szerintem előbb-utobb TUTIRA kijön majd itthon is a Bleach manga. Sokan szeretik/szeretjük, Miért hagynák ki?
Lehet III. Bejelentés visszaszámláló már ennek IS számol majd ...
És Zangetsu
Én ezeket fogadnám el=)
DE főleg az 1.-t.
MELLESLEG, szerintem előbb-utobb TUTIRA kijön majd itthon is a Bleach manga. Sokan szeretik/szeretjük, Miért hagynák ki?
Lehet III. Bejelentés visszaszámláló már ennek IS számol majd ...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-28 22:14:30
(#195) elkztem nézni az anime változatát. olvasom a belyegyzéseket mindenki elvan szálva ichigotól..hát én nem. még karakterként sem jön be. Asako
Kacsincs rám kicsi bárány.
Én előbb láttam az anime első évadát, most olvasom a mangát... Vicces összehasonlítani a kettőt, jó lenne, ha kijönne magyarul és nem kellene nyomtatgatnom
Az csak az eleje, bár ott még tényleg elég idióta... De aztán kiderül, hogy nagyon jó srác... Párszor kihúzza Ichigót a pácból.
Tudom, hogy ez még nagyon az eleje
A Bleach szerintem az a manga, amiből mindenképpen meg kell vennem minden kötetet, szóval ha anyagi keretem nem engedi, akkor nincs Bleach és nem tudok vele haladni. Animét nézhetném, de akkor a manga már nem lenne izgalmas.