Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-06-03 13:00:17
(#252) Hali mindenkinek. Szerintem az anime eszméletlen jó. Icshigo és szerintem az a dilis Gandju a legjobb.A történet király,az izgalom a tetöfokon van a tegnapi 2 rész nagyon baró volt,nem láttam még minden részét szóval nem tudom,hogy győz e Icshigo,kiszabaditsa e Rukiat de biztosan igy lesz ha igy folytatja.Hali irjatok
beküldve: 2008-06-03 12:54:48
(#251) Köszönöm a választ.
Akkor még nem adom fel. Hátha később az én ízlésemnek is megfelelőbb lesz vagy én idomulok addigra hozzá. (%
Akkor még nem adom fel. Hátha később az én ízlésemnek is megfelelőbb lesz vagy én idomulok addigra hozzá. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-03 11:41:28
(#250) Ennél az animénél főleg a harc és a poénok a lényegesek, vannak amik tényleg viccesek, de van amit én sem tartok annak, inkább uncsinak. De 64ig egy két rész kivételével az izgalmakon lesz a lényeg, de utána jönnek a fillerek.:(
Egyébként én is úgy vagyok vele, van hogy tetszik egy rész, de van amikor unom.
Egyébként én is úgy vagyok vele, van hogy tetszik egy rész, de van amikor unom.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-03 09:59:14
(#249) Sziasztok!
Bajban vagyok ezzel a sorozattal. Tetszik is meg nem is. (Gondolom, most nyílnak a bicskák és emelitek a kövekeket)
Tetszik nagyon az alapötlet és a történet is valamint úgy általában a szereplők.
A gondom csak annyi, hogy az én ízlésemnek túl sürün vannak benne poénok. (Lehet, ez ilyen "szeretem én a viccet csak nem értem"?)
Node, summa summárum, a kérdés az volna, hogy a későbbi részek mennyire lesznek komolyak/viccesek? A tegnapi két rész pölö nagyon tetszett és gondolom, a vége úgyis az lesz, hogy valamilyen szintü rajongással végignézem. Csak érdekel, hogy komolyodik-e vagy ez egy ilyen történet és én idomuljak hozzá inkább. (%
Bajban vagyok ezzel a sorozattal. Tetszik is meg nem is. (Gondolom, most nyílnak a bicskák és emelitek a kövekeket)
Tetszik nagyon az alapötlet és a történet is valamint úgy általában a szereplők.
A gondom csak annyi, hogy az én ízlésemnek túl sürün vannak benne poénok. (Lehet, ez ilyen "szeretem én a viccet csak nem értem"?)
Node, summa summárum, a kérdés az volna, hogy a későbbi részek mennyire lesznek komolyak/viccesek? A tegnapi két rész pölö nagyon tetszett és gondolom, a vége úgyis az lesz, hogy valamilyen szintü rajongással végignézem. Csak érdekel, hogy komolyodik-e vagy ez egy ilyen történet és én idomuljak hozzá inkább. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
ö Yoruichinek hivják egyébként nekem is az emberi alakja nagyon tetszik
Mai 2rész nagyon jó volt =)
(Hiába h már láttam)
Hichigo kedvenc karakter^^
Imádom ezt az állatot
MIANEVED?!
ö Yoruichinek hivják egyébként nekem is az emberi alakja nagyon tetszik
És szerinted ezt miért nem mondtuk eddig?Pl. hogy ne lőjünk le poént. beküldve: 2008-05-30 16:04:40
(#246) ö Yoruichinek hivják egyébként nekem is az emberi alakja nagyon tetszik
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Sztem erről felesleges vitát nyitnunk
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ehem, asszem értem Mondjuk szerencsétlen macska tényleg elég érdekes...
Nekem személy szerint tetsszik az anime!!
Kedvencem belőle Ichigo és a macska!
Nekem a macska később lopja be magát a szívembe(aki látta megérti )Kedvencem belőle Ichigo és a macska!
Vagy nem érted a viccet, vagy csak nem esett le
Értettem, te nem értetted az enyémet utána
beküldve: 2008-05-29 11:56:56
(#241) Nekem személy szerint tetsszik az anime!!
iceman
Vagy nem érted a viccet, vagy csak nem esett le
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál, ugye sejted?
Höhh, nálam 2 évvel idősebbeket nem anyázok... Mármint nem öreganyázok
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál, ugye sejted?