Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2008-06-28 20:57:39
(#312) hát az elég kaksi .....h csak 52ig vagyis szívhatok ..na jó ..amm én is nézem előre ..de hét van 1 hét éves hugom aki nagyon szereti meg 1 5 éves öcsém és 1 4 éve s hugom ...szegények ha ezt meg tudják biztos sírnak öcsémet idézem :"abarai Renji vagyok ....és olyan a kardom mint az Icsigo é !!!!"tudom h kell írni az Ichigo ^^köszönöm az előre jelzést ...amm lehetséges h tovább adják mégis...mert a mondon már nincs kiírva h x hétig
"A kérdés én vagyok ... a kérdés pedíg csak addig él amíg a válasz titok marad."
Ebben lehet valami, viszont ettől még úgymond az állításom marad, mivel ha az embernek nem tetszik egy szinkron, értelemszerűen, ha van nete - és az itteni többségnek van - akkor nem fanyalodik rá a szerinte rossz szinkronra, hanem fogja magát, neten rákeres: minden anime megtalálható minimum angol felirattal, vagy, jelen esetünkben pl a Bleach magyarral is. Ergo, nem kell a szinkron miatt fogat szívni. Én erre gondoltam elsődlegesen. Ezek után lehet vegetálni. * vállvonás*
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
De nézd meg a Death Note-ot. Imádom. De a szinkron olyan gusztustalan hogy én szégyellem magam ha más is van a szobában amikor nézem. Persze nem a színészekel van a baj, azok többnyire rendben vannak(L rendben, Misa rendben, Light hangja túl öreg de belefér, Ryuuk rendben, Rem kissé lassan és szájbarágottan beszél de rendben), itt a legnagyobb baj a rendezéssel van. Nem vagyok benne biztos, hogy az L cukorfüggőségéből adódó állandó evés/ivás közbeni csócsálást, szürcsölést minden egyes esteben külön szinkronizálni kellett volna. De sajnálom h idáig kellett alacsonyodnia Viczián Ottónak is....
Válasz Death Note anime topicban.
Csak azt tudnám, miért jó szapulni szerencsélen magyar szinkront... Ha nem tetszik, nem kell nézni/hallgatni...
Hát azért. Most pont nem a Bleach-hez kapcsolódóan(megmondom őszintén én nem szeretem-->nem véleményezem) De nézd meg a Death Note-ot. Imádom. De a szinkron olyan gusztustalan hogy én szégyellem magam ha más is van a szobában amikor nézem. Persze nem a színészekel van a baj, azok többnyire rendben vannak(L rendben, Misa rendben, Light hangja túl öreg de belefér, Ryuuk rendben, Rem kissé lassan és szájbarágottan beszél de rendben), itt a legnagyobb baj a rendezéssel van. Nem vagyok benne biztos, hogy az L cukorfüggőségéből adódó állandó evés/ivás közbeni csócsálást, szürcsölést minden egyes esteben külön szinkronizálni kellett volna. De sajnálom h idáig kellett alacsonyodnia Viczián Ottónak is....
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Szerk: Shimohira 2008-06-27 18:59:40
beküldve: 2008-06-26 20:55:58
(#308) Íme egy összeállításom néhány, kevésbé emlegetett Blach karakterről [Link],
illetve egy másik, szerintem egész tűrhetően sikerült darab: [Link]
illetve egy másik, szerintem egész tűrhetően sikerült darab: [Link]
Szerk: Arishima 2008-06-26 20:56:43
Soul Society-ben pont ugyanolyan gyorsan telik az idő, mint az emberek világában. Ichigóék több mint két héttel a suli befejezése után indultak csak el (ugye volt edzés meg Urahara is eszkábálta a kaput) ráadásul a japán nyári szünet jóval rövidebb a miénknél.
A shinigamik egyszerűen lassabban öregednek, mint az emberek és úgy tűnik az öregedés tempója, minden logikát nélkülözve, egyénenként változik. A fanok persze kitaláltak mindenféle elméleteket, de valószínűbb, hogy csak egy újabb Kubo féle plothole van a dolog mögött.
A shinigamik egyszerűen lassabban öregednek, mint az emberek és úgy tűnik az öregedés tempója, minden logikát nélkülözve, egyénenként változik. A fanok persze kitaláltak mindenféle elméleteket, de valószínűbb, hogy csak egy újabb Kubo féle plothole van a dolog mögött.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Egy kérdés ami már régen izgat:Milyen ütemben öregednek a halálistenek és hány évesek lehetnek?
Ez sajnos senki sem tudja. Hisz az emberi világgal ellentétben Soul Soceity-ben kicsit máshogy haladnak az idők. Ez meg is fog látszani a sorozat további részében hogy miközben Ichi-ék nyári szünet ellőt pár héttel mentek el Soul Soceity-ben de mikor visszaérnek máris iskola kezdés időszak köszönbe. Szóval ott picit gyorsabban halad a normál emberi idő.
Az hogy emberi számításban mikor mondható el egy shinigamiról hogy most ő 18 vagy 35 éves ez is kérdéses.
Rukia durván 16-nak nézki de közben közel 120 éve éldegél mint shinigami (szörnyű magyar fordításban: halálisten).
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-06-26 10:59:26
beküldve: 2008-06-26 09:59:58
(#305) Egy kérdés ami már régen izgat:Milyen ütemben öregednek a halálistenek és hány évesek lehetnek?
Azt hiszem, az okosok erre mondják azt, hogy kinek a pap, kinek a papné. Nekem Tessa magyar hangjával egy bajom van: szerintem túl öreg hozzá, de ez csak egyéni szoc vélemény. Viszont Sousuke tényleg japán hanggal az igazi.
beküldve: 2008-06-23 18:42:43
(#303) Nekem Tessa furcsamód magyarul tetszett jobban, a japán hangától falnak megyek. Sousuke viszont csak az eredetiben az igazi, a zseniális Seki Tomokazu hangjával.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-23 18:43:14
Nem t'om, én személy szerint nem estem hasra az FMP magyar szinkronjától, talán azért, mert annak idején a japánnal kezdtem, ami valahogy sokkal inkább magától értetődőnek tűnt. Tessa és Sousuke magyar hangjától például egyszerűen kiütést kapok
beküldve: 2008-06-23 00:32:51
(#301) Hát igen.
DE viszont FMP-al vitatkoznék: Nagyon is jó szinkronja van szvsz
DE viszont FMP-al vitatkoznék: Nagyon is jó szinkronja van szvsz
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-22 23:49:19
(#300) szerintem icchynek ezerszer jobb a japán hangja mint a magyar. sőt a legtöbb anime-vel is így vagyok mint például a Death Note illetve a Fullmetal Panic. :]
Csak akik animaxon kezdték el nézni nem biztos hogy ismerik az arc-okat. ;)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-06-22 21:25:04
(#298) Mondtam én hogy az SC arcig
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.