Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ezüst Nyíl
beküldve: 2007-09-22 17:32:46
(#35) köcce! majd remélem +van még krisztinek! ha +nincs
majd vhogy + oldom!
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Szeritem nem zavaros az írásod.
A Balto-t én is láttam még régen, de nekem csak az első része tetszet a többi nem. Az elsőnek a rajzolása tetszet meg a tőrténete. De az valóban nem anime, az Universal készítete. (Ha jól tudom.)
Vissza az Ezüst Nyíl-ra.
Ajánlom, hogy a vágatlant nézd meg, mert ezerszer jobb mint a magyar vágott. A vágatlanhoz amúgy is készül a felirat.
Aztán írj róla véleményt.
A Balto-t én is láttam még régen, de nekem csak az első része tetszet a többi nem. Az elsőnek a rajzolása tetszet meg a tőrténete. De az valóban nem anime, az Universal készítete. (Ha jól tudom.)
Vissza az Ezüst Nyíl-ra.
Ajánlom, hogy a vágatlant nézd meg, mert ezerszer jobb mint a magyar vágott. A vágatlanhoz amúgy is készül a felirat.
Aztán írj róla véleményt.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-08 17:28:01
Kutyák akik mennek az gyilkos medvék ellen harcolni.
Régen kapható volt VHS-en most már DVD-n is.
Csak tele vágásokal.
Az anime első felében a kutyák még csak beszélnek és az emberek szemszőgéből látjuk a dolgokat, néhány rész után
megváltozik a nézőpont, a kutyák beszélnek és az emberek szinte teljesen eltünnek.
Mondok néhány nevet: Dániel, Fábián vadász, Riki, Nagy Burkus (shiro), Ezüst Nyíl (Gin), Cézár, Füles, Vörös tigris
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Csak tele vágásokal.
Az anime első felében a kutyák még csak beszélnek és az emberek szemszőgéből látjuk a dolgokat, néhány rész után
megváltozik a nézőpont, a kutyák beszélnek és az emberek szinte teljesen eltünnek.
Mondok néhány nevet: Dániel, Fábián vadász, Riki, Nagy Burkus (shiro), Ezüst Nyíl (Gin), Cézár, Füles, Vörös tigris
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Arigatou! MOst már tudom melyik egyik ismerősömnél még amikor kicsi voltam megnéztük és volt egy másik farkasos is de az nem anime. aztán miután hazajöttünk kitaláltam h nekem is kell de csak azt a másikat tudtam megszerezni aminek a neve baltó v mi a szösz és abból két rész van és már nem naon emlékszem csak azt hittem hogy az a 3. része... naon szégyellem magam... na de mostmár tudom mi ez és megszerzem!!! :) ja ésh még1x arigatou!
Hihihi Kicsit zavarosan irtam le
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Kutyák akik mennek az gyilkos medvék ellen harcolni.
Csak tele vágásokal.
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Csak tele vágásokal.
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Arigatou! MOst már tudom melyik egyik ismerősömnél még amikor kicsi voltam megnéztük és volt egy másik farkasos is de az nem anime. aztán miután hazajöttünk kitaláltam h nekem is kell de csak azt a másikat tudtam megszerezni aminek a neve baltó v mi a szösz és abból két rész van és már nem naon emlékszem csak azt hittem hogy az a 3. része... naon szégyellem magam... na de mostmár tudom mi ez és megszerzem!!! :) ja ésh még1x arigatou!
beküldve: 2007-08-11 12:52:12
(#31) Sweet Mother of God, ez volt életem első animéje!!! Úgy 5-6 évesen vehettük ki kölcsönzőből az egyik Ezüstnyíl videokazettát, amin talán 2-3 rész lehetett... annyi maradt meg az egészből, hogy a végén megküzdenek a kutyák grizzly medvékkel, meg valami hajón is bóklászoltak...más nem. De gyó volt !
"Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-07-22 20:56:01
(#30) Üdv. Erről eredetileg a AMV topicban beszéltem, de itt jobb helye lesz.
Egy újjabb kedvcsináló videó.
[Link]
Kicsit spoiler biztos, de fontos jelenet. Sajnos ezt is kivágták.
Ezért biztos okozott zavart azoknak akik csak a vágotatt láták. Aki még nem látta az animét, ez a videó rákészteti, hogy megnézze, aki meg már látta az meg a vágatlanhoz kap kedvett.
Mi a véleményetek?
Saját: Hát az egyértelmű, hogy miért vágták ki nem is bojgatom. Szerintem a Japán szinkron nagyon jó és a mesélő szerepe is izgalom növelő. Jól eltalálták a kutyák hangját.
Egy újjabb kedvcsináló videó.
[Link]
Kicsit spoiler biztos, de fontos jelenet. Sajnos ezt is kivágták.
Ezért biztos okozott zavart azoknak akik csak a vágotatt láták. Aki még nem látta az animét, ez a videó rákészteti, hogy megnézze, aki meg már látta az meg a vágatlanhoz kap kedvett.
Mi a véleményetek?
Remélem nem a "semmi"
Saját: Hát az egyértelmű, hogy miért vágták ki nem is bojgatom. Szerintem a Japán szinkron nagyon jó és a mesélő szerepe is izgalom növelő. Jól eltalálták a kutyák hangját.
Szerk: Bendzsi 2007-07-22 21:02:23
beküldve: 2007-07-10 14:16:11
(#29) Új hírek.
Tegnap kaptam választ a Navigátor Film KFT-től. Foglalkoznak az üggyel csak lassan haladnak mert más filmekel/animékel is fogalkoznak.
Az Ezüst Nyíl megjelenése attól is függ, hogy a KFT által kiadásra kerülő filmeknek/animéknek milyen sikerül lesz, + a nem rég kiadott vágott verziójú Ezüst Nyíl-ról is szeretnének megtudni, bozonyos dolgokat. Megkönnyítheti a dolgukat de meg is nehezítheti.
Röviden: Van rá esély, hogy nem tudják kiadni de arra is van, hogy IGEN.
Van kérdés?
Tegnap kaptam választ a Navigátor Film KFT-től. Foglalkoznak az üggyel csak lassan haladnak mert más filmekel/animékel is fogalkoznak.
Az Ezüst Nyíl megjelenése attól is függ, hogy a KFT által kiadásra kerülő filmeknek/animéknek milyen sikerül lesz, + a nem rég kiadott vágott verziójú Ezüst Nyíl-ról is szeretnének megtudni, bozonyos dolgokat. Megkönnyítheti a dolgukat de meg is nehezítheti.
Röviden: Van rá esély, hogy nem tudják kiadni de arra is van, hogy IGEN.
Van kérdés?
beküldve: 2007-06-30 07:58:10
(#28) Üdv.
Csak azt akarom mondani, hogy készül az Ezüst Nyíl vágatlan verziójához a magyar felirat és a folytatásához is
a "Ginga Densetsu Weed"-hez is.
Elbeszélgetem egy rendes animeFan-al aki elvállalta a feliratozását mind a kettőnek, próbálok segíteni neki ahogy csak tudok és ha minden jól megy el is készűl.
Igazán szerencse, hogy egy egyetemet végzet személyel hozott össze a sors feliratozás ügyben.
Megjegyezném, hogy ez nem azt jelenti, hogy a Navigátor Film KFT nem vállalta a szinkronizálást, egyáltalán nem, csak az se rossz dolog, ha lesz felirat hozzá.
Egyébként jövőhéten újra felveszem velük a kapcsolatott mert újjabb hozzászólások érkeztek.
Csak azt akarom mondani, hogy készül az Ezüst Nyíl vágatlan verziójához a magyar felirat és a folytatásához is
a "Ginga Densetsu Weed"-hez is.
Elbeszélgetem egy rendes animeFan-al aki elvállalta a feliratozását mind a kettőnek, próbálok segíteni neki ahogy csak tudok és ha minden jól megy el is készűl.
Az elkészült feliratott elküldöm az AnimeAddicts szerkeztőinek.
Igazán szerencse, hogy egy egyetemet végzet személyel hozott össze a sors feliratozás ügyben.
Megjegyezném, hogy ez nem azt jelenti, hogy a Navigátor Film KFT nem vállalta a szinkronizálást, egyáltalán nem, csak az se rossz dolog, ha lesz felirat hozzá.
Egyébként jövőhéten újra felveszem velük a kapcsolatott mert újjabb hozzászólások érkeztek.
Szerk: Bendzsi 2007-06-30 07:59:03
beküldve: 2007-06-28 09:11:11
(#27) Én csak egyszer láttam a filmet, az is elég régen volt, de még mindig emlékszem jelenetekre belőe.
Nagyon örülök, hogy most kijött DVD-n.
Nagyon örülök, hogy most kijött DVD-n.
beküldve: 2007-06-27 14:24:52
(#26) Nekem is megvolt, VHS-n nagyon szerettem. De valamelyik költözködés alatt eltüntek.
Nagyon sajnálom őket.
DVD-n biztos megvenném !
Már én is gondoltam rá , hogy valamit tenni kell az ügy érdekében. De elcsúztm :) Ha valahol megvan szóljatok mindenkinek.
Nagyon sajnálom őket.
DVD-n biztos megvenném !
Már én is gondoltam rá , hogy valamit tenni kell az ügy érdekében. De elcsúztm :) Ha valahol megvan szóljatok mindenkinek.
beküldve: 2007-06-21 21:32:30
(#25) Hogy én mekkora egy "baka" vagyok.
Most jöttem csak rá, hogy egy anime emlékének felidézéséhez videó kell.
Itt is vannak:
[Link]
[Link]
Ezek a legjobb jelenetek!!!!!
Most jöttem csak rá, hogy egy anime emlékének felidézéséhez videó kell.
Itt is vannak:
[Link]
[Link]
Ezek a legjobb jelenetek!!!!!
Szerk: Bendzsi 2007-06-21 21:34:15
beküldve: 2007-06-21 19:31:19
(#24) Kutyák akik mennek az gyilkos medvék ellen harcolni.
Csak tele vágásokal.
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Csak tele vágásokal.
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
beküldve: 2007-06-21 12:16:25
(#23) Jaj ezüst nyíl... Rémlik vmi de sajnos nem jut eszembe! GYerekek segítsetek!!!
beküldve: 2007-06-11 00:39:58
(#22) Nekem is gyermekkorom egyik legkedvencebb rajzfilmje az Ezüstnyíl. Akkor még olyan pici voltam, hogy nem is tudtam, hogy anime (meg, hogy van ilyen... ) Hát igen, jó rég volt az már... Azóta megnéztem a vágatlan verziót is.
Hát nem tom, mennyire lenne rá igény, de egy próbát megér. Főleg, ha ilyen lelkesen dolgozol érte (persze tudom, hogy ez nem azon fog múlni..)
Van egy barátom, aki nagyon-nagyon-nagyon nagy rajongója a műnek, majd szólok neki, hogy mi van folyamatban. Biztos majd kiugrik a bőréből, ha meg tudja
Hát nem tom, mennyire lenne rá igény, de egy próbát megér. Főleg, ha ilyen lelkesen dolgozol érte (persze tudom, hogy ez nem azon fog múlni..)
Van egy barátom, aki nagyon-nagyon-nagyon nagy rajongója a műnek, majd szólok neki, hogy mi van folyamatban. Biztos majd kiugrik a bőréből, ha meg tudja
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Üdv.
Mint tudjátok a régi "vágott" VHS-re készült Ezüst Nyíl megjelent DVD-n.
Szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint ezek után is van értelme/igény a vágatlan megjelenésére?
Azért érdekelne, mert van egy olyan érzésem, hogy a Navigátor Film KFT-t is érdekelni fogja, hogy van még rá igény és ha megkérdezik tudjak mit mondani nekik.
Köszi!
Minél több a vélemény annál jobb. Az sem baj (annyira) ha "nem" a válasz.
Mint tudjátok a régi "vágott" VHS-re készült Ezüst Nyíl megjelent DVD-n.
Szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint ezek után is van értelme/igény a vágatlan megjelenésére?
Azért érdekelne, mert van egy olyan érzésem, hogy a Navigátor Film KFT-t is érdekelni fogja, hogy van még rá igény és ha megkérdezik tudjak mit mondani nekik.
Köszi!
Minél több a vélemény annál jobb. Az sem baj (annyira) ha "nem" a válasz.
Naná! Kicsi korom kedvenc animéje (sőt most is)!
Én nem elégszem meg a vágott verzióval!
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!