Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ezüst Nyíl
beküldve: 2007-03-26 10:07:02
(#5) Hali Bendzsi!
Látom itt is kampányolsz erősen. Igaz nekem nem szívügyem ez az anime. (Mondhatni nem szeretem.) De ha mondjuk plusz egy "szavazat" hiányzik még, akkor csatlakozom én is. Bár mondjuk ez meg a kiadóval szemben nem korrekt, hogy hamis infót alapján vágnának bele a kiadásba. (Mondjuk nem az én egy szavazatom fog igazán számítani az is biztos. )
Látom itt is kampányolsz erősen. Igaz nekem nem szívügyem ez az anime. (Mondhatni nem szeretem.) De ha mondjuk plusz egy "szavazat" hiányzik még, akkor csatlakozom én is. Bár mondjuk ez meg a kiadóval szemben nem korrekt, hogy hamis infót alapján vágnának bele a kiadásba. (Mondjuk nem az én egy szavazatom fog igazán számítani az is biztos. )
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-26 05:09:47
(#4) én is imádom a gingt ^^, a weer már nem annyira jött be ^^". van is egy oldalam ( http://ginga.extra.hu ) majd kiteszem...mostanság nem igazán bolt időm.
Föleg h. a Hungária Akita Klub oldalát is csináltam( http://akitaklub.fw.hu )
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
beküldve: 2007-03-16 10:08:28
(#3) Tesék itt van:
http://gportal.hu/portal/silverf ang/
A silverfang részt egybe kell írni csak itt valamiért külön szedi.
Itt belenézhec a régi vágot magyar verziós jeleneteiben,
kivágott jelenetek.........stb.
Itt indítotottam el a mozgalmat.
http://gportal.hu/portal/silverf ang/
A silverfang részt egybe kell írni csak itt valamiért külön szedi.
Itt belenézhec a régi vágot magyar verziós jeleneteiben,
kivágott jelenetek.........stb.
Itt indítotottam el a mozgalmat.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-03-16 10:11:02
beküldve: 2007-03-16 09:11:28
(#1) Üdv.
Ismerős valahonnan régről ez az anime? Nekem nagy kedvenc.
Nem is olyan rég elindúl egy mozgalom az Ezüst Nyílal
kapcsolatban a címe (Szeretnénk az Ezüst Nyílt DVD-n)
mozgalom.
Ha szeretnétek, hogy Magyarországon kapható legyen
DVD-n (vágatlanúl az összes részével) akkor írjatok a címemre egy hozzászólást és írjátok bele a véleményeteket, kéréseteket, ötleteiteket a DVD kiadásával kapcsolatban.
Címem: shipo01@citromail.hu
Az e-mail-be írjátok bele a neveteket és a e-mail címeteket is. Bizonyság kép.
Már a kiadónál is érdeklődtem és azt válaszólták, hogy érdekli őket a dolog és ha összegyűlne 100 db hozzászólás akkor küldjem el nekik. Ha látják, hogy van rá igény akkor belevágnak.
Egyébként a Navigátor Film KFT-t kerestem fel ez ügyben. Gondolom nem kell bemutatnom.
Azóta már 95 db hozzászólás érkezet tehát már csak 5 db kell és mehetnek is a KFT-nek. De utánna is jöhetnek hozzászólások.
Ha kérdésetek van szóljatok.
Ismerős valahonnan régről ez az anime? Nekem nagy kedvenc.
Nem is olyan rég elindúl egy mozgalom az Ezüst Nyílal
kapcsolatban a címe (Szeretnénk az Ezüst Nyílt DVD-n)
mozgalom.
Ha szeretnétek, hogy Magyarországon kapható legyen
DVD-n (vágatlanúl az összes részével) akkor írjatok a címemre egy hozzászólást és írjátok bele a véleményeteket, kéréseteket, ötleteiteket a DVD kiadásával kapcsolatban.
Címem: shipo01@citromail.hu
Az e-mail-be írjátok bele a neveteket és a e-mail címeteket is. Bizonyság kép.
Már a kiadónál is érdeklődtem és azt válaszólták, hogy érdekli őket a dolog és ha összegyűlne 100 db hozzászólás akkor küldjem el nekik. Ha látják, hogy van rá igény akkor belevágnak.
Egyébként a Navigátor Film KFT-t kerestem fel ez ügyben. Gondolom nem kell bemutatnom.
Azóta már 95 db hozzászólás érkezet tehát már csak 5 db kell és mehetnek is a KFT-nek. De utánna is jöhetnek hozzászólások.
Ha kérdésetek van szóljatok.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-03-16 09:12:13