Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ezüst Nyíl
beküldve: 2007-06-10 19:40:01
(#20) Üdv.
Mint tudjátok a régi "vágott" VHS-re készült Ezüst Nyíl megjelent DVD-n.
Szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint ezek után is van értelme/igény a vágatlan megjelenésére?
Azért érdekelne, mert van egy olyan érzésem, hogy a Navigátor Film KFT-t is érdekelni fogja, hogy van még rá igény és ha megkérdezik tudjak mit mondani nekik.
Köszi!
Minél több a vélemény annál jobb. Az sem baj (annyira) ha "nem" a válasz.
Mint tudjátok a régi "vágott" VHS-re készült Ezüst Nyíl megjelent DVD-n.
Szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint ezek után is van értelme/igény a vágatlan megjelenésére?
Azért érdekelne, mert van egy olyan érzésem, hogy a Navigátor Film KFT-t is érdekelni fogja, hogy van még rá igény és ha megkérdezik tudjak mit mondani nekik.
Köszi!
Minél több a vélemény annál jobb. Az sem baj (annyira) ha "nem" a válasz.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-05-18 20:43:43
(#19) Mira.
A DVD-hez nekem még nem volt szerencsém, ezért nem tudom, hogy van elkészítve.
Azzal a jelenetel zárúl a DVD, hogy
A DVD-hez nekem még nem volt szerencsém, ezért nem tudom, hogy van elkészítve.
Azzal a jelenetel zárúl a DVD, hogy
Ezüst Nyíl és Dániel egy fekete medvével harcol,
aztán egy női hang mondja, hogy "megtudhatjátok ha megnézitek a második részt" vagy valami ilyesmit?
aztán egy női hang mondja, hogy "megtudhatjátok ha megnézitek a második részt" vagy valami ilyesmit?
beküldve: 2007-05-18 19:51:53
(#18) Nem vagyok azé ennyire gyépés Tudom hogy hány részes, de a DVD amit a linkelt oldalon megrendeltem a 16 részből csak az első 4et tartalmazza és a címe (amit csak eiindításkor tüntetnek fel így) is az hogy Ezüst Nyíl 1.
De arról hogy hol és mikor lesz 2 meg 3 meg 4 az oldalon semmi infő nincs. Mondjuk már az is kicsit elgondolkodtató, hogy ki sem írják, hogy nem a teljes sorozatról van szó. Mondjuk számíthattam volna rá, hiszen egy DVDre mindig 4 részt raknak ha sorozatról van szó, az eleve képtelenség, hogy 16 rész felférjen egy video DVDre. Úgyhogy akkor nemtom mi történt, meg hogy történt, de kissé becsapva érzem magam (nem általad, a kiadó által). Pedig én ártatlanul és aranyosan csak egy sorozaot próbálok megszerezni hetek óta..
De arról hogy hol és mikor lesz 2 meg 3 meg 4 az oldalon semmi infő nincs. Mondjuk már az is kicsit elgondolkodtató, hogy ki sem írják, hogy nem a teljes sorozatról van szó. Mondjuk számíthattam volna rá, hiszen egy DVDre mindig 4 részt raknak ha sorozatról van szó, az eleve képtelenség, hogy 16 rész felférjen egy video DVDre. Úgyhogy akkor nemtom mi történt, meg hogy történt, de kissé becsapva érzem magam (nem általad, a kiadó által). Pedig én ártatlanul és aranyosan csak egy sorozaot próbálok megszerezni hetek óta..
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)
beküldve: 2007-05-15 08:32:24
(#17) Üdv.
Mira: Az Ezüst Nyíl igazából nem 4 részes hanem 21, csak itt
nálunk lett az a 21 rész, pontosaban 16 mert kereken 4 részt teljesen kivágtak. Azt a 16 részt vágták össze 4-szer
kb. 1-óra 30-percesre és ezér lehet azt hinni, hogy négy részes. Az DVD ugyan azt tartalmazza amit régen VHS-ra kiadtak.
Ezért is indítottam ezt a mozgalamat mert nem bírtam lenyelni, hogy ilyen súlyosan megvákták.
Ha sikerülne, a kiadása (vágatlanúl) akkor szinte biztos, hogy néhány szereplő új szinkront kapna mert azért eltelt egy kis idő azóta. Én már akkor is elégedet lennék, ha csak magyar feliratal adnák ki.
Mira: Az Ezüst Nyíl igazából nem 4 részes hanem 21, csak itt
nálunk lett az a 21 rész, pontosaban 16 mert kereken 4 részt teljesen kivágtak. Azt a 16 részt vágták össze 4-szer
kb. 1-óra 30-percesre és ezér lehet azt hinni, hogy négy részes. Az DVD ugyan azt tartalmazza amit régen VHS-ra kiadtak.
Ezért is indítottam ezt a mozgalamat mert nem bírtam lenyelni, hogy ilyen súlyosan megvákták.
Ha sikerülne, a kiadása (vágatlanúl) akkor szinte biztos, hogy néhány szereplő új szinkront kapna mert azért eltelt egy kis idő azóta. Én már akkor is elégedet lennék, ha csak magyar feliratal adnák ki.
beküldve: 2007-05-14 19:38:19
(#16) Én megrendeltem a DVDt, mert egy Tescoban sem találtam, de hatalmas pofára esés volt.. Az első négy rész van csak rajta, és a linkelt oldalon csupán egy DVD rendelhető meg. Mi van a soksok többi résszel? Azt honnan hogyan és mikor? Erről tud vki vmit?
Amúgy külön gratuláció illeti azt a kedves munkatársat, aki a dvd borítóját készítette, a legigénytelenebb amit valaha láttam. Külön figyelmet érdemel, hogy a bal alsó sarokban lévő kép még csak nem is a Gin-ből hanem a Weed-ből van Mondjuk ezt szépen magamnak fogom majd és lecserélem, nem a borítója miatt vettem meg.
EDIT: Amúgy a többivel semmi gondom nem volt, a felújítás nagyon preciz és igényes, és nem szinkronizálták át. Én ettől rettegtem a legjobban ^^
Amúgy külön gratuláció illeti azt a kedves munkatársat, aki a dvd borítóját készítette, a legigénytelenebb amit valaha láttam. Külön figyelmet érdemel, hogy a bal alsó sarokban lévő kép még csak nem is a Gin-ből hanem a Weed-ből van Mondjuk ezt szépen magamnak fogom majd és lecserélem, nem a borítója miatt vettem meg.
EDIT: Amúgy a többivel semmi gondom nem volt, a felújítás nagyon preciz és igényes, és nem szinkronizálták át. Én ettől rettegtem a legjobban ^^
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)
Szerk: Mira 2007-05-14 19:41:44
beküldve: 2007-04-11 21:35:00
(#15) A hozzáállásodat dicséretesnek tartom, én is ezt tenném: amíg van esély (vagy akár ha már nincs), addig próbálkozni is kell
Sok sikert kívánok!
A "nem komoly"t arra írtam, hogy ha egy ilyen félmondatot löknek oda, mint "ismertető", az kb. rosszabb, mint a semmi :( Az én szememben legalábbis olyan nemtörődömnek tűnt, az ilyet pedig nem szeretem. Vagy írják oda, hogy még nincs ismertető, később várható (vagy ennek hiányában ne írjanak semmit, amíg nincs), vagy legyen hozzá rendes ismertető (nem kell hosszú, csak tényleg legyen benne használható információ), és ott legyen, ahol a terméket árulják, ne máshova kelljen miatta kattintgatni.
Sok sikert kívánok!
A "nem komoly"t arra írtam, hogy ha egy ilyen félmondatot löknek oda, mint "ismertető", az kb. rosszabb, mint a semmi :( Az én szememben legalábbis olyan nemtörődömnek tűnt, az ilyet pedig nem szeretem. Vagy írják oda, hogy még nincs ismertető, később várható (vagy ennek hiányában ne írjanak semmit, amíg nincs), vagy legyen hozzá rendes ismertető (nem kell hosszú, csak tényleg legyen benne használható információ), és ott legyen, ahol a terméket árulják, ne máshova kelljen miatta kattintgatni.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-11 21:06:08
(#14) Üdv.
Néhány órával ezelőtt írtak a Navigátor Film KFT-től.
Örültek a hozzászólásoknak/ötleteknek amik az anime íránti érdeklődést bizonyította.
Amint intézkedtek az Ezüst Nyíl megvásárlásával kapcsolatban azonnal szólnak.
+ Továbra is várják az új hozzászólásokat. (Én is.)
Néhány órával ezelőtt írtak a Navigátor Film KFT-től.
Örültek a hozzászólásoknak/ötleteknek amik az anime íránti érdeklődést bizonyította.
Amint intézkedtek az Ezüst Nyíl megvásárlásával kapcsolatban azonnal szólnak.
+ Továbra is várják az új hozzászólásokat. (Én is.)
Szerk: Bendzsi 2007-04-11 21:06:24
beküldve: 2007-04-11 14:20:16
(#13) Üdv.
Igen, ugyan úgy folytatom a hozzászólások gyűjtését.
Az esély valóban csökent de amig nem lehetetlen addig folytatni fogom.
Nem egészen értelek a "nem komoly?" kérdésedel.
Nem kevés kaland és harc vár Ezüst Nyíl-ra ás társaira.
Bővebb ismertetőt széretnél?
Itt van:[Link]
Igen, ugyan úgy folytatom a hozzászólások gyűjtését.
Az esély valóban csökent de amig nem lehetetlen addig folytatni fogom.
Nem egészen értelek a "nem komoly?" kérdésedel.
Nem kevés kaland és harc vár Ezüst Nyíl-ra ás társaira.
Bővebb ismertetőt széretnél?
Itt van:[Link]
Szerk: Bendzsi 2007-04-11 14:24:29
Van kérdés?
Lenne, ha nem bánod
No, tényleg nem kötözködni szeretnék, csak az érdekelne, hogy továbbra is folytatod-e az aláírásgyűjtést, most a vágatlan verzió miatt? Bár sajna félő, hogy ezek után az esély csak csökkent annak a megjelenésére
EDIT: most néztem a rendelési linket. Azért ez a "velős" ismertetőszöveg kicsit mellbe vágott (Ismertető: *Sok kalandon mennek keresztül)... Ez ugye nem komoly?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-10 23:41:23
beküldve: 2007-04-10 21:03:24
(#11) Üdv.
Csak azt szeretném mondani, hogy kapható az Ezüst Nyíl DVD-n. (Biztos már rég tudjétok.)
Azt megemlíteném, hogy ennek a DVD-nek semmi köze az én hozzászólás gyűjtési mozgalmamnak.
A DVD-t a HVS Studió készítete el. A DVD ugyan azt a vágott verziót tartarmazza ami régen jelent meg 4 VHS-en.
A kép és a hang minősége fel lett javítva, egy DVD-n rajta van mind a 4 rész.
Egy két extrával.
Megvásárólható a Tesco üzletekben 950 Ft-ért és megrendelhető itt: [Link]
Én megszerzem.
Van kérdés?
Csak azt szeretném mondani, hogy kapható az Ezüst Nyíl DVD-n. (Biztos már rég tudjétok.)
Azt megemlíteném, hogy ennek a DVD-nek semmi köze az én hozzászólás gyűjtési mozgalmamnak.
A DVD-t a HVS Studió készítete el. A DVD ugyan azt a vágott verziót tartarmazza ami régen jelent meg 4 VHS-en.
A kép és a hang minősége fel lett javítva, egy DVD-n rajta van mind a 4 rész.
Egy két extrával.
Megvásárólható a Tesco üzletekben 950 Ft-ért és megrendelhető itt: [Link]
Én megszerzem.
Van kérdés?
beküldve: 2007-03-29 20:57:20
(#10) Nekem megvolt régen mind a 4 VHS, de anyukámék elajándékozták. Sanyarú gyermekkorom emlékei.XD Mindenesetre sok sikert, én is szívesen látnám újra, még talán a DVD-t is megvenném.
beküldve: 2007-03-29 20:51:26
(#9) Az e-mailemre kell írnod egy hozzászólást amin a DVD kiadásának ötletét támogatod, nevedel és e-mail címedel együtt. Címem: shipo01@citromail.hu
beküldve: 2007-03-29 20:22:39
(#8) Ezüst nyíl dvdre! Bárcsak bárcsak bárcsak! Kb öt éves lehettem amikor apám hazahozta, azóta a kedvencem. Igaz "kicsit" megvágták de én attól még imádtam/imádom. Mit kell csinálnom hogy kijöjjön dvdre? Kit kell érte megfenyegetni? (Nah jó ez egy kissé erős volt... ^^')
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
beküldve: 2007-03-29 20:09:09
(#7) A kutyafáját! Nem is tudtam, hogy ezt Magarországon adták. Jó kis történet ez, ráadásul ebekkel a főszerpben. Imádom a kutyákat/kutyafélék családjába tartozó állatokat. Remélem sikerül ez a "hadjárat" és kiadják dvd-n is.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-03-26 15:42:12
(#6) Lonewolf: Küldhec egy hozzászólást ha akarsz.
Egyébként már egy hete öszegyült a 100 db +1 hozzászólás amit már el is küldtem a Navigátor Film KFT-nek, de azóta is
érkeztek és azok is el lesznek küldve.
Most a válaszra várok.
Egyébként már egy hete öszegyült a 100 db +1 hozzászólás amit már el is küldtem a Navigátor Film KFT-nek, de azóta is
érkeztek és azok is el lesznek küldve.
Most a válaszra várok.