Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Részemről csak tisztelni tudok mindenkit, aki ezeket összehozza. Akármennyire fanatikus is vagyok, sose lesz ilyenekhez türelmem. XD
Pedig általában nem egy nagyon veszélyes dolog... Persze ha normális programmal rendelkezik az ember
Hát, ha te mondod ^_^ én az ilyen szöszmötölős izékekkel sose voltam kibékülve, mondjuk ezt pl még tudnám is csinálni elvileg. Gomen, lusta vok XD az meg ugye, fél egészség, vagy mi... De, az eredményt általában szívesen nézem. :)
Hm... van egy HoroXRenes vidim Igaz csak képekből, de hátha attól tetszene
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Részemről csak tisztelni tudok mindenkit, aki ezeket összehozza. Akármennyire fanatikus is vagyok, sose lesz ilyenekhez türelmem. XD
Pedig általában nem egy nagyon veszélyes dolog... Persze ha normális programmal rendelkezik az ember
Hát, ha te mondod ^_^ én az ilyen szöszmötölős izékekkel sose voltam kibékülve, mondjuk ezt pl még tudnám is csinálni elvileg. Gomen, lusta vok XD az meg ugye, fél egészség, vagy mi... De, az eredményt általában szívesen nézem. :)
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 15:41:36
(#323) Részemről csak tisztelni tudok mindenkit, aki ezeket összehozza. Akármennyire fanatikus is vagyok, sose lesz ilyenekhez türelmem. XD
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 15:33:42
(#322) Nekem is lenne itt egy művem... tekintsetek el tőle, hogy a felirat nincs kiszedve... Kritikát mondhatnátok
[Link]
[Link]
Vannak kész műveid, amiket esetleg a kíváncsi emberek /fórumozók/ megtekinthetnek?
Jah, vannak... youtube-on van 1-2 régebbi videom, mostanában meg nem nagyon van időm vágni. De talán ismerős lehet vkinek a conról az egyik videom, vasárnap vetítették le, az AMV Art-os versenyen dráma kategóriában elért helyezése miatt ^^" A bizonyos Brave Story-s amv. De egyébként itt vannak a régebbi videoim, ha esetleg vkit érdekelnek: [Link]
na meg a feliratoktól nem tudok megszabadulni
A felirat problémát vagy RAW verzió beszerzésével, vagy "kitakarással" lehet megoldani. Esetleg mkv verzióval, lévén hogy azon általában ki lehet kapcsolni a feliratot .:)
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szerk: Tatsu-san 2007-11-30 10:20:58
mint pl jómagam
Jómagad is kíváncsi vagy, vagy te is szoktál alkotni?
Amúgy nekem is vannak alkotásaim, de a Conon vetített amvkhez képest mindegyik csak gyenge kezdő... na meg a feliratoktól nem tudok megszabadulni
beküldve: 2007-11-29 16:29:04
(#319) mint pl jómagam
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
én szoktam "kontárkodni" amv készítéssel, személy szerint vagy az Adobe Premiere-t, vagy a Sony Vegas-t ajánlom vágásra. :)
Köszi a tippet
Vannak kész műveid, amiket esetleg a kíváncsi emberek /fórumozók/ megtekinthetnek?
Ha már AMV a téma... Ki szokott amvket készíteni?
Esetleg nem tud valaki valami jó videóvágó programot? Mert nekem csak Windowa Movie Makerem van... és mit mondjak... Inkább nem mondok rá semmit XD
Aki ismeri tudja miről beszélek
Esetleg nem tud valaki valami jó videóvágó programot? Mert nekem csak Windowa Movie Makerem van... és mit mondjak... Inkább nem mondok rá semmit XD
Igen, teljesen átérzem a helyzeted... én szoktam "kontárkodni" amv készítéssel, személy szerint vagy az Adobe Premiere-t, vagy a Sony Vegas-t ajánlom vágásra. :)
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-11-28 15:19:47
(#316) Ha már AMV a téma... Ki szokott amvket készíteni?
beküldve: 2007-11-24 16:31:38
(#315) Film trailer-ek animével fűszerezve.
Hokagator.
[Link]
The "ninja" of the Rings
[Link]
Evangelion Wars
[Link]
Hokagator.
[Link]
The "ninja" of the Rings
[Link]
Evangelion Wars
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-11-24 16:31:54
Akkor most más stílus:
Végre megtalájtam az End of Eva közepén felhangzó világ elpusztitó dalocskát és hozzá egy jó amv-t[Link]
Nekem tetszet:[Link]
(Bár lehet elfogult vagyok, mert most élem a "Berserk korszakomat")
Végre megtalájtam az End of Eva közepén felhangzó világ elpusztitó dalocskát és hozzá egy jó amv-t[Link]
Hát... őszinte leszek, nekem nem igazán tetszettek. A Berserkes még csak-csak, lévén hogy szövegre volt vágva, de au EVA sztem abszolut nem passzolt ahhoz a zenéhez, és nem is volt szinkron a zene és a képek között.
Nekem mostanában ez tetszik: [Link]
beküldve: 2007-11-18 17:56:59
(#313) Akkor most más stílus:
beküldve: 2007-11-15 10:25:57
(#312) Találtam egy (sztem) nagyon aranyos amv-t, ami jobb kedvre deríti az embert.... gondoltam megosztom veletek. :)
[Link]
[Link]