Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2007-12-15 22:59:52
(#341) Hát, ha töménytelen hülyeséget akartok látni, mint az előbbiek, akkor ajánlom az AMV Hell[ek(e)]-t
Fennvannak YT on is, az 1-2 egészben, azok csak pár percesek, a 3-4 meg darabokban...azok hosszúak( 1 óra ill mésfél)... agysorvasztó....
De az AMV Hell 2- t leszámítva mind fennavan nézhető verzióban az AMV.orgon is...csak ott pontos nevet igényelnek...
AMV Hell 1
AMV Hell 2: Son of AMV Hell
AMV Hell 3: The Motion picture
AMV Hell 4: The Motion Picture II: The Last One
de készíkőre is rá lehet kersni, mint Zarxrax vagy ssgwnbtd
Nah ezek után jó szórakozást, sorvadást
(1-4 ig mindet, esetleg a 0-t is de azt még nem láttam, szeritnem nem is fogom, mert állítólag tömény Hentai khm...nem tőlem tudjátok....)
Fennvannak YT on is, az 1-2 egészben, azok csak pár percesek, a 3-4 meg darabokban...azok hosszúak( 1 óra ill mésfél)... agysorvasztó....
De az AMV Hell 2- t leszámítva mind fennavan nézhető verzióban az AMV.orgon is...csak ott pontos nevet igényelnek...
AMV Hell 1
AMV Hell 2: Son of AMV Hell
AMV Hell 3: The Motion picture
AMV Hell 4: The Motion Picture II: The Last One
de készíkőre is rá lehet kersni, mint Zarxrax vagy ssgwnbtd
Nah ezek után jó szórakozást, sorvadást
(Bocs, ha már vki írta, ill, ha ismeritek ....:S én csak nemrég láttam mindet és meg kellett osztanom veletek is)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-15 22:14:56
(#340) beküldve: 2007-12-15 15:56:26
(#339) Nem vagyok oda az anime paródiákért, de ez nagyon megtetszett - szerencsés véletlenként találtam rá Nézzétek meg, mert nagyon jópofa, és - bár nem értek hozzá - de szerintem jó sok munka lehetett vele. Ha meg már berakta valaki, akkor bocsika
[Link]
[Link]
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2007-12-15 15:56:43
Lotus: Köszi a javítást, érdekes, hogy nekem hibátlanul kiadja mind a két linket.
Trisa: Én is jobban szeretem a kevésbé effektes amv-ket. Néha már csak azért esnek hasra az amv versenyek bírái, mert milyen sok látványos effekt, na adjunk neki egy első díjat, pedig amúgy az amv pocsékul illeszkedik a zenéhez.
Trisa: Én is jobban szeretem a kevésbé effektes amv-ket. Néha már csak azért esnek hasra az amv versenyek bírái, mert milyen sok látványos effekt, na adjunk neki egy első díjat, pedig amúgy az amv pocsékul illeszkedik a zenéhez.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-14 21:46:31
Nekem olyan nagy kedvencem csak 2 emberke van....1-ik Yorae[Link]
A másik meg egy bizonyos (nem sokat hallottam még róla vagy is de, de nem ) Majin Kenshin :[Link]
És csak hogy narutonál maradjunk, ill Manson: itt egy olyan amv, amit nagyon tisztelek,....nincs telenyomva effectekkel, mégis nagyon jó [Link]
és csak hogy mégjobban idegesítő legyek, szintén naruto ,de az utoolsó (ez mind zeneileg, mind amv ileg kedvenc,rengetek lopott változatja van , bár a Kenshinesnek is láttam már)[Link]
A másik meg egy bizonyos (nem sokat hallottam még róla vagy is de, de nem ) Majin Kenshin :[Link]
És csak hogy narutonál maradjunk, ill Manson: itt egy olyan amv, amit nagyon tisztelek,....nincs telenyomva effectekkel, mégis nagyon jó [Link]
és csak hogy mégjobban idegesítő legyek, szintén naruto ,de az utoolsó (ez mind zeneileg, mind amv ileg kedvenc,rengetek lopott változatja van , bár a Kenshinesnek is láttam már)[Link]
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Hát igen, Teo elég hírhedt amv vágó, nagyon érti a dolgát. Nekem ez az utolsó amv, amit belinkeltem volna tőle, nade ízlések, és pofonok. :)
Az én kedvencem tőle: [Link]
a link helyesen:
http://www.youtube.com/watch?v =M-ADZmCaVSA
mert az aktívra kattintva csak 1 csúnya piroskeretes "The url contained a malformed video id." üzit kapunk.
...
már elnézést, h belekontárkodok
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-11 20:10:34
Hát igen, Teo elég hírhedt amv vágó, nagyon érti a dolgát. Nekem ez az utolsó amv, amit belinkeltem volna tőle, nade ízlések, és pofonok. :)
Az én kedvencem tőle: [Link]
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-11 18:16:21
nah kéremszépen emberek...
a VILÁG LEGJOBB AMVje!!!!!!!!!!!!!!!!
[Link]
nem vicc éjjel nappal ezt nézem (tegnap óta )
a vágás isteni a zene pedig...leírhatatlanul jó
[Link]
Ez nem volt az AnimeCon-on?
Nekem úgy rémlik.
hu tényleg tök jó a zene meg pláne a klipje!!!!
beküldve: 2007-12-11 15:19:09
(#333) Heh, akkor így ömlesztve megpróbálok reagálni ^.^'
- az elfen liedes Condemned Memoirnak a zenéje nagyon bejön, szal Miyu, köcce a linket :)
- az EasyAction tényleg nagyon profi; más kérdés, hogy nálam a youtube és az UHQ eléggé ellentétes fogalmak ;P ehhez képest mondjuk az átlagnál tényleg jobb ^_^
- Narutótól meg herótom van, úgyhogy gomen, de nem nézem x_x
- az elfen liedes Condemned Memoirnak a zenéje nagyon bejön, szal Miyu, köcce a linket :)
- az EasyAction tényleg nagyon profi; más kérdés, hogy nálam a youtube és az UHQ eléggé ellentétes fogalmak ;P ehhez képest mondjuk az átlagnál tényleg jobb ^_^
- Narutótól meg herótom van, úgyhogy gomen, de nem nézem x_x
nah kéremszépen emberek...
[Link]
[Link]
Ez nem volt az AnimeCon-on?
Nekem úgy rémlik.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-10 15:06:54
(#331) nah kéremszépen emberek...
[Link]
[Link]
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-10 00:32:32
(#330) de valahogy mindig bele botlok ^^°
Nem nehéz, mostanság minden másfeledik 12 évesnek ez a "kedvence" -.-"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-09 17:54:55
(#328) Igaz, hogy nem igazán szeressem az E.L-t de valahogy mindig bele botlok ^^°[Link]
Részemről csak tisztelni tudok mindenkit, aki ezeket összehozza. Akármennyire fanatikus is vagyok, sose lesz ilyenekhez türelmem. XD
Pedig általában nem egy nagyon veszélyes dolog... Persze ha normális programmal rendelkezik az ember
Hát, ha te mondod ^_^ én az ilyen szöszmötölős izékekkel sose voltam kibékülve, mondjuk ezt pl még tudnám is csinálni elvileg. Gomen, lusta vok XD az meg ugye, fél egészség, vagy mi... De, az eredményt általában szívesen nézem. :)
Hm... van egy HoroXRenes vidim Igaz csak képekből, de hátha attól tetszene