Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-03-21 21:17:43
(#401) Sziasztok!
Én most kezdetem el amv-t csinálni, csak van egy kis problémám. Valamiért nem olvas be a program videot csak képeket . Windows Movie Maker-t használok. Valami codec problémára hivatkozik, amit azért nem értek, mert a vidit a gép lejátsza, csak ez a progi nem tudja beolvasni . Ha valakinek esetleg ismerős a probléma, kérem segítsen.
Ettől függetlenül csináltam gif-ekből egy vidit, meg Slide Show-t . Kiváncsi vagyok a véleményetekre, hiszen minden kritika segít a javulásban .
FMA Slide Show: [Link]
Angel Sanctuary Slide Show: [Link]
Naruto (Nem Slide Show!): [Link]
Én most kezdetem el amv-t csinálni, csak van egy kis problémám. Valamiért nem olvas be a program videot csak képeket . Windows Movie Maker-t használok. Valami codec problémára hivatkozik, amit azért nem értek, mert a vidit a gép lejátsza, csak ez a progi nem tudja beolvasni . Ha valakinek esetleg ismerős a probléma, kérem segítsen.
Ettől függetlenül csináltam gif-ekből egy vidit, meg Slide Show-t . Kiváncsi vagyok a véleményetekre, hiszen minden kritika segít a javulásban .
FMA Slide Show: [Link]
Angel Sanctuary Slide Show: [Link]
Naruto (Nem Slide Show!): [Link]
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-21 21:19:19
beküldve: 2008-03-19 22:00:43
(#400) Egy csodálatos AMV-t találtam. Nincs benne akció, nincs benne semmi extra. Egyszerűen nagyon jó nézni. Megnyugtatja az ember lelkét.
AMV - Mushishi - Seimei no sakazuki (蟲師 - 生命ノ杯)
[Link]
AMV - Mushishi - Seimei no sakazuki (蟲師 - 生命ノ杯)
[Link]
Megbocsáss de ennek a számnak véletlenül se Requiem for a Dream a címe hanem Requiem for a Tower.....a készítő valamit nagyon elnézhetett..
Egyik sem a címe. Az eredeti a Requiem for a Dream (Reviem egy álomért) című film fő témája.
A pontos előadó és cím: Clint Mansell - Lux Aeterna
Oké, én úgy tudtam, hogy az a címe, illetve józan paraszti ész, meg nekem így is van meg az albumról, de köszi az info-t (az előadóig még eljutottam )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Megbocsáss de ennek a számnak véletlenül se Requiem for a Dream a címe hanem Requiem for a Tower.....a készítő valamit nagyon elnézhetett..
Egyik sem a címe. Az eredeti a Requiem for a Dream (Reviem egy álomért) című film fő témája.
A pontos előadó és cím: Clint Mansell - Lux Aeterna
Tegnap találtam AMV... Fullmetal Alchemist... Nekem nagyon megtetszett... [Link]Zenééje a Reqiuem for a Dream egyik "fő-zenéje", nagyon jó választás, hihetetlen hangulatos.
/a hanggal tessék kicsit vigyázni.../
U.I.: Najó, ez már nem vicces, 2 verzió van, nem tudom melyik a jobb [Link]
Nem sok változás van köztük, de mivel az elsőt előbb néztem, az nagyobb hatást gyakorolt rám. A spoilerektől eltekintve (amiket nem szeretek), nagyon jó.
Ez a hadonászó Hughes már sok volt nekem.
Nyem, ez a Requiem for a dream c. filmnek a betétzenéje, az egyik....
beküldve: 2008-03-12 17:58:54
(#395) Találtam egy új oldalt, ahol számtalan anime ost és op/end van mp3-ban... télleg rengeteg... még több, mint az animeost-n... böngésszetek bátran!!! [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-12 17:54:05
(#394) Megbocsáss de ennek a számnak véletlenül se Requiem for a Dream a címe hanem Requiem for a Tower.....a készítő valamit nagyon elnézhetett..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-12 17:31:48
(#393) Tegnap találtam AMV... Fullmetal Alchemist... Nekem nagyon megtetszett... [Link]Zenééje a Reqiuem for a Dream egyik "fő-zenéje", nagyon jó választás, hihetetlen hangulatos.
Szerk: Trisa 2008-03-12 17:40:53
beküldve: 2008-02-21 14:03:01
(#392) Kedvenc animém - Appleseed - egyik legjobb amv-je!
Amv készítőknek egyben iskolapélda is a syncből és időzítésből!
[Link]
Amv készítőknek egyben iskolapélda is a syncből és időzítésből!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-02-21 14:03:32
beküldve: 2008-02-20 20:47:48
(#391) Na ksözönöm a biztatást Riku...Két Rukiás AMV-vel és egy Hellsingessel nevezek (annyit elöljáróban h Lordi is lesz benn!!!)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:45:47
(#390) [Link]
Nekem tetszet. Mondjok elöször nem értetem, hogy a két animeban mi a közös, de jól lett megoldva.
Nekem tetszet. Mondjok elöször nem értetem, hogy a két animeban mi a közös, de jól lett megoldva.
Szerk: miyu 2008-02-20 20:46:05
Ényis láttam eléggé nagyon profi, gratulálok Szépségesen szép munka
A Con fórumán nyomon lehet követni (xD) a fejleményeket, már egy ideje van 2008-as AMV verseny Topic, ott lehet informálódni, de hogy ne legyek ilyen "hasznos" :[Link]
*___* te is.... /csöpögős jelenet/
Köszönöm!
flower-of-ice.deviantart.com
Én sem hinném, hogy lest változtatás az AMV versennyel kapcsolatban.
Neckro, majd szurkolok neked az AMV versenyen.
Katsu, láttam a februári Mondo-ban a tusrajzodat. Eszméletlenül jó.
Láttad? Dejjó! Köszi! *__*
/nől az egója.../
Ényis láttam eléggé nagyon profi, gratulálok Szépségesen szép munka
A Con fórumán nyomon lehet követni (xD) a fejleményeket, már egy ideje van 2008-as AMV verseny Topic, ott lehet informálódni, de hogy ne legyek ilyen "hasznos" :[Link]
Én sem hinném, hogy lest változtatás az AMV versennyel kapcsolatban.
Neckro, majd szurkolok neked az AMV versenyen.
Katsu, láttam a februári Mondo-ban a tusrajzodat. Eszméletlenül jó.
Láttad? Dejjó! Köszi! *__*
/nől az egója.../
flower-of-ice.deviantart.com