Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Jajj de szép este van a vágáshoz... Remélem 2-3 napon belül elkészülök a videómmal, mert ha nem, akkor megszegem egy ígéretemet....
Le vok maradva. Milyen videó? :)
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-04-02 01:21:38
(#445) Jajj de szép este van a vágáshoz... Remélem 2-3 napon belül elkészülök a videómmal, mert ha nem, akkor megszegem egy ígéretemet....
beküldve: 2008-03-31 19:29:14
(#444) Rukia: Persze, hogy érdekel. Youtube-on kidobott párat, de nem hiszem bármelyik is az lenne.
Most azon gondolkozom, hogy japán vagy angol verzió legyen a dal. Ja, amúgy a real emotion-t gondoltam a FF X-2-ből, de ez még bármikor változhat. A japánt stílusosabbnak gondolom egy japán game-hez, viszont az angol 'kúúúúlabb'. Na ja, nehéz kérdés (számomra XD).
Most azon gondolkozom, hogy japán vagy angol verzió legyen a dal. Ja, amúgy a real emotion-t gondoltam a FF X-2-ből, de ez még bármikor változhat. A japánt stílusosabbnak gondolom egy japán game-hez, viszont az angol 'kúúúúlabb'. Na ja, nehéz kérdés (számomra XD).
beküldve: 2008-03-31 17:40:56
(#443) Final Fantasy?? Nos olyan verziót láttál már hogy FF és Ana Johnson - We are cimű számára készült? szerintem nagyszerű lett! Én még neten nem igazán láttam, de nekem megvan, ha érdekel szólj
beküldve: 2008-03-31 17:28:44
(#442) Kijavítottam az amv-met, és tényleg így már százszor jobban néz ki. Mármint a kékség nélkül. Holnap felszenvedem youtube-ra, aztán majd ide is linkelem. Véleményeket is várok majd akkor :)
Meg be is neveztem con-ra animax kategóriára. Bár nem hiszem, hogy pont az eslő amv-m fog bekerülni a top20-ba.
A következő amv-m final fantasy X és X-2 lesz és főként Yuna-ra fo koncentrálni. Nem tudtok jó FF amv-ket? Amikről lehetne példát venni (azon kívül amit én linkeltem).
Meg be is neveztem con-ra animax kategóriára. Bár nem hiszem, hogy pont az eslő amv-m fog bekerülni a top20-ba.
A következő amv-m final fantasy X és X-2 lesz és főként Yuna-ra fo koncentrálni. Nem tudtok jó FF amv-ket? Amikről lehetne példát venni (azon kívül amit én linkeltem).
beküldve: 2008-03-30 10:57:32
(#441) Nem tudom láttátok-e már, de nekem ez a kedvenc final fantasy-s amv-m. Szerintem nagyon jó a vágás és a zene is.
FFVII: Advent Children, FFVII, FFIX, FFX, FFX-2
zene: Aerosmith: Dream on
[Link]
FFVII: Advent Children, FFVII, FFIX, FFX, FFX-2
zene: Aerosmith: Dream on
[Link]
Szerk: alison90 2008-03-30 10:57:57
beküldve: 2008-03-29 17:52:54
(#440) köszönöm majd javítgatok rajta én is, csak sajnos most elromlott a movie maker, és igy nem igazán megy...de ahogy megtudom csinálni, kijavítgatom
ez itt az én amw-m: [Link]
Nekem tetszik, a zene is passzol hozzá. Bár én az elején amikor kon meg a többiek szövegelnek azt kihagytam volna. Ja meg vmikor két perc körül sztem renji túl sokat vagdalta Ichigot XD Legalábbis nekem az hosszú volt.
Ahogy láttam Hinamori-ból viszonylag több volt, és akkor én már picit több Hitsugayat is raktam volna :)
Az én amv javítása jövőhéten lesz, mert suliba van a cucc. Hétvégén azért még se zavarok XD
beküldve: 2008-03-29 13:53:47
(#438) Ugye Én félnapig fetrengtem tőle a röhögéstől, nagyon nagy xD Van még hasonló[Link], de szerintem az első a legjobb (jó arc ez a Gálvölgyi :)
Hanon: bocsi nem tudtam x) Majd 500 oldalnyi hozzá szólást átnyálazni, még nem volt rá energiám XD
Hanon: bocsi nem tudtam x) Majd 500 oldalnyi hozzá szólást átnyálazni, még nem volt rá energiám XD
beküldve: 2008-03-29 13:40:56
(#437) és mindezt eredetiben gálvölgyi jánostól mikor ostorpozza őket.. kegyetlen..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
[Link]
váháháhá.... József Attilának mi a keresztneve... József vagy Attila????? OSTOBA VÉGLÉNYEK....!!!!!
X'D lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Az első kegyetlen XD "Pistike vagyok, nemtom hány éves vagyok, hülye vagyok..." xDDD
A másodikat meg már linkeltem valahol az elején, talán még egy kicsit jobb minőségű is volt. Nos igen, nem hiába díjnyertes amv. Emiatt az amv miatt kezdtem bele a Princess Tutube (csak aztán egy barom n00b lespoilerezte az egész végkimenetelt, hogy dögölne meg, azóta nem néztem tovább -.-"), és azóta hallgatom meg minden nap a Hall om miget <3
A másodikat meg már linkeltem valahol az elején, talán még egy kicsit jobb minőségű is volt. Nos igen, nem hiába díjnyertes amv. Emiatt az amv miatt kezdtem bele a Princess Tutube (csak aztán egy barom n00b lespoilerezte az egész végkimenetelt, hogy dögölne meg, azóta nem néztem tovább -.-"), és azóta hallgatom meg minden nap a Hall om miget <3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-28 23:03:08
(#434) ez itt az én amw-m: [Link]
lécci írjátok le észrevételeiteket hogy min kéne javitanom vagy valami azaz kritikákat kérek
lécci írjátok le észrevételeiteket hogy min kéne javitanom vagy valami azaz kritikákat kérek
beküldve: 2008-03-28 22:45:44
(#433) Tudom-tudom 2x egymás után nem illik postolni egy nap de ezt meg kell mutatni XD Ugyan kell hozzá egy bizonyos elmeállapot ... nagyon kész x)
[Link]
Ez is tetszet bár az anime nem az én világom de az össze vágás jó [Link]
[Link]
Ez is tetszet bár az anime nem az én világom de az össze vágás jó [Link]
Szerk: miyu 2008-03-28 23:28:45
Még régebben (asszem) Gege már linkelte. De nagyon állat
(Upsz most nézem, hogy Hanon már írta. ^^°)
Szerk: miyu 2008-03-28 14:06:05