Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-05-08 16:40:30
(#491) Nem tudja valaki hol lehet megnézni a con-on vetített Le Portrait de Petit Cossette amv-t? Én maflácska nem találom sehol >(
Kedvenc anime, kedvenc zenekar, ez pedig a kombójuk. XD
Háát igen :) Hellsing se kicsit brutál/hororr manga/anime :)
de amugy szám jó! :))
beküldve: 2008-05-08 16:28:59
(#489)
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-05-08 16:29:59
beküldve: 2008-05-07 17:22:40
(#488) Yay, jó topik! Én is mutatok nektek valamit, nemtudom h belett e linkelve, mert nemolvastam végig a topikot.
http://www.youtube.com/watch?v =wJ1grWqzOXQ
Másoljátok be, nem kockáztatom hogx 404-es legyen:P
Nana AMV, aki érti dalszöveget meg kicsit is olyan hangulatban van, elpityeredhet (vagy csak én vok ilyen nyúlbéla? Geez)
Edit: jó ha ismeritek az animét.
http://www.youtube.com/watch?v =wJ1grWqzOXQ
Másoljátok be, nem kockáztatom hogx 404-es legyen:P
Nana AMV, aki érti dalszöveget meg kicsit is olyan hangulatban van, elpityeredhet (vagy csak én vok ilyen nyúlbéla? Geez)
Edit: jó ha ismeritek az animét.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-07 17:23:06
saját feltöltéssel, de nem saját elkésztéssel, de videoplayeren is meg lehet találni *szerénykedik egy picit* én töltöttem fel
beküldve: 2008-05-03 21:38:41
(#486) Nem tudom mennyire meríti ki ez az az agymenés az AMV-témát/attól tartok semennyire/ de ezt nem tudom máshova belinkelni,éshát,kéremszépen ,ez agyhalál.A végén szinte sírtam a röhögéstől...lagymatagul indul,de aztán nagyon belejönnek XD[Link]inkább másoljátok be a címsorba ezt:www.youtube .com/watch?v=2LYZmkSLYlg
Mert nekem a linkre a 404-es hiba-szöveg jön ki
Mert nekem a linkre a 404-es hiba-szöveg jön ki
avagy ha ez se,akkor a jútyúb keresőbe beírni,hogy antifaces 7 anime,és első vidi-csak mert nekem a linkre se jött be*tudja,hogy béna*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-05-03 21:44:16
lécci nézzétek meg és mondjátok meg milyen!!! ^^
[Link]
[Link]
Nos... a zene az egyik személyes kedvencem... linkin park rulz!!! Az animét már kevésbé komálom, dehát, ízlések és pofonok... a kép minősége lehetne jobb is... a feliratok és a divx logó engem is zavart... volt némi gondom az időzítéssel is... és nem éreztem a lezárást sem... de összességében véve nem egy rossz kezdet... (feltéve, ha első munkád volt...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-03 17:24:57
[Link]
[Link]
2:15 környékére sokkal pörgősebb harci jelenetek kellenének. A végénélpedig, amikor halkul a zene, akkor a képnek is le kellene nyugodnia és nem kelene akciózni. A felirat meg a divx logó zavaró számomra. A jó amv készítés ott kezdődik, hogy jó minőségű, feliratmentes nyersanyagot szerez be az ember. A végre pedig nem ártana valami kis szöveg, hogy miből van és milyen zenére készült.
[Link]
[Link]
Szerintem a zene egész jó,a felirat engem is zavar de meg
lehet szokni , szerintem egy kis finomítá kell még rajta
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: kollak 2008-05-01 14:32:48
beküldve: 2008-05-01 07:05:28
(#482) Megnéztem, és megmondom, milyen: A zene kifejezetten jó. A képi rész is tetszik. Egyedül a hosszabban kivágott részek nem tetszenek annyira, de összességében jó.A felirat itt is zavaró egy kicsit. Pontozás: 10/7,9.
beküldve: 2008-04-30 14:44:34
(#481) Szerintem spanyol, mert a felkiáltó- illetve a kérdőjelet megfordítja kiteszi a mondat elejére is
Pedig komolyan beleírtam a hsz.-be a sapnyolt csak aztán elvetettem nah mind1 Tehát a felirat:Spanyolul van!!
Köszi!!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hát nem tudom talán Mexikoi vagy portugál
Szerintem spanyol, mert a felkiáltó- illetve a kérdőjelet megfordítja kiteszi a mondat elejére is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-26 11:23:52
(#478) Hát nem tudom talán Mexikoi vagy portugál De télleg nagy elismerésem annak az embrkének!!Imádom ez a kedvenc amw-m meg a Hakus
Light:Hát igen ha valaki szereti a Naruto-t akkor..ez van ^^
Light:Hát igen ha valaki szereti a Naruto-t akkor..ez van ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-26 11:25:09
Aki szereti a Narutot (Sasuke vs Gaara),és a Linkin Parkot akkor ezt imádni fogja!!HIhetetlen hogy milyen jól passzol a zene is meg minden [Link]Jó videózást!!!
Köszi a jó videózást. Megvolt. Nekem tetszett az AMV, csak a nemtudommilyennyelvű felirat kicsit zavaró volt.