Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-07-10 18:59:09
(#551)
Szerk: miyu 2008-07-10 18:16:01
beküldve: 2008-07-10 18:00:37
(#549) Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Hát, nem mondhatni amv-nek de én jót rötyögtem rajta: [Link]
(Ha valaki linkelte már akkor sorry x))
Nekem ez nem igazán jött be.
Jut eszembe: (Ezek már nem paródiák, "csak" amv)
[Link]-Higurashi
[Link]-Higurashi
Meg sem néztem.
[Link]-DN
Az utolsó haláli. Nagyon bejött.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-10 10:39:40
beküldve: 2008-07-09 23:11:58
(#547) Hát, nem mondhatni amv-nek de én jót rötyögtem rajta: [Link]
[Link]-Higurashi
[Link]-DN
[Link]-Higurashi
[Link]-DN
Szerk: miyu 2008-07-10 00:49:55
Sziasztok! Én most kezdtem belemélyűlni az amv készítésbe. Első AMV-m készen van. Fate Stay Night animeből csináltam, aláfestő zene: Nightwish: End of all hope Nightwish: Wishmaster
Íme a videó: [Link]
Remélem tetszeni fog mindenkinek, véleményeteket kérem...:P
Szia T-maC!! Szerintem nagyon jó lett az AMV-d, csak gratula hozzá!!
"Itt van a Suzaku brigád! Körbe vagy kerítve! Engedd szabadon a halat, vagy bemegyünk a házba!!" xD
beküldve: 2008-07-02 10:10:20
(#545) Én szeretnék amv-t készíteni, de nem értek a programhoz :S (Windows movie maker elég, nem kell effekt)
Valaki tudna segíteni a dologban, felvenne msn-re pl? Mert van pár szám/anime amit összekalapálnék.. Találtam egy animét meg egy számot amik egymásnak vannak teremtve O.O
Valaki tudna segíteni a dologban, felvenne msn-re pl? Mert van pár szám/anime amit összekalapálnék.. Találtam egy animét meg egy számot amik egymásnak vannak teremtve O.O
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Már a sokadik AMV-m elkészült. A mostani egy Sailor Moon-os
Zene: Olivia inspi' Reira - A Little Pain
[Link]
[Link]
Nagyon nagyon jó lett! Ügyes vagy, szerintem itt a Mangafanos AMV készítők közül a legügyesebb Csak így tovább!
5/5 And Favorited
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-22 20:48:18
(#543) Egy igen érdekes hangvételű és témával foglalkozó AMV-m, ami egész tűrhetően sikerült
[Link]
[Link]
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-06-22 21:19:12
beküldve: 2008-06-22 20:32:28
(#542) Már a sokadik AMV-m elkészült. A mostani egy Sailor Moon-os
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-06-20 07:14:51
(#541) Sziasztok! Én most kezdtem belemélyűlni az amv készítésbe. Első AMV-m készen van. Fate Stay Night animeből csináltam, aláfestő zene: Nightwish: End of all hope Nightwish: Wishmaster
Dejó! Hát köszi!
És erre a pontos vágásra meg különösen köszi Örülök, hogy tetszik valakinek, mert általában azt szokták rávágni, hogy "túl éles a vágás" meg "kapkodós", de nekem tetszett, úgyhogy hagytam. Valaki osztja a véleményem, éljen!
Ala Nature non effect, yeah!
*dagadamája*
És erre a pontos vágásra meg különösen köszi Örülök, hogy tetszik valakinek, mert általában azt szokták rávágni, hogy "túl éles a vágás" meg "kapkodós", de nekem tetszett, úgyhogy hagytam. Valaki osztja a véleményem, éljen!
Ala Nature non effect, yeah!
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Aaazta *.* abszolút tök jók az AMV-id...A Wolf Rain-os lett a tényleg a legjobb Az meg külön pont,hogy nem nyomtad tele felesleges effektekkel,viszont a vágásaid egypár kivételével eszméletlenül pontosak...hát,hajrá!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-06-16 10:09:15
beküldve: 2008-06-16 08:23:28
(#538) Hűű, hogy megnőtt a Magyar AMV-sek száma csak így tovább!
És, mivel mindenki önkreklámol, és is megteszem... de csak pár jobban sikerült videómmal (ha van olyan)
Idősorrendben visszafele:
Ez egy Elfen Lied AMV, de nem a brutálisabb fajta... Ezzel neveztem legutóbbi (Tavaszi) Conon, de nem került be a top 20-ba mivel leginkább szövegre épül az amv, belinkelek egy dalszöveget is:[Link]
És akkor itt a video:[Link] De megjegyzem, hogy kifejezetten rühellem ezt a munkámat; valamint hogy ez még nem a legeslegvéglegesebb verzió, de a végleges se tökély...
Szintén Conos AMV-m,
Aztán.... nem Conos, de egyik egyéni fav. : Wolf's Rain AMV, és valószínűleg azért nagyon nagy kedvenc, mert ekközben fagyott le legtöbbeta program, sőt még újra is kellett telepíteni, sé kétes volt, megmarad-e a munkám, de egyébként is szeretem na
Aztán végül és utolsó sorban egy Naruto AMV; a "mű" amivel először neveztem.... méghozzá... 2007 tavaszán, úgy hiszem....
És egy kis utószó: azt ugye említenem sem kell, hogy a minőség az ratyi, és remélem, hogy tetszett némelyik ^^
És, mivel mindenki önkreklámol, és is megteszem... de csak pár jobban sikerült videómmal (ha van olyan)
Idősorrendben visszafele:
Ez egy Elfen Lied AMV, de nem a brutálisabb fajta... Ezzel neveztem legutóbbi (Tavaszi) Conon, de nem került be a top 20-ba mivel leginkább szövegre épül az amv, belinkelek egy dalszöveget is:[Link]
És akkor itt a video:[Link] De megjegyzem, hogy kifejezetten rühellem ezt a munkámat; valamint hogy ez még nem a legeslegvéglegesebb verzió, de a végleges se tökély...
Szintén Conos AMV-m,
de most elfilozofáltam, ami lényegtelen
és az egy évvel ez előtti nem Tavaszi, ŐSZI (!) conon volt nevezve (a leggyengébb felhozatalban) bekerült a Top 20-ba! ezt az AMV-t szeretem... de nem a legjobb, szövegre nem kell feltétlen figyelni:[Link] Egyébként Grenadier az anime.Aztán.... nem Conos, de egyik egyéni fav. : Wolf's Rain AMV, és valószínűleg azért nagyon nagy kedvenc, mert ekközben fagyott le legtöbbeta program, sőt még újra is kellett telepíteni, sé kétes volt, megmarad-e a munkám, de egyébként is szeretem na
önmunkaimádattúlt engés
/Hopsz lemaradt alink/: [Link]Aztán végül és utolsó sorban egy Naruto AMV; a "mű" amivel először neveztem.... méghozzá... 2007 tavaszán, úgy hiszem....
(összefolynak az évek )
De az tuti, hogy nem lett top 20-as:[Link]És egy kis utószó: azt ugye említenem sem kell, hogy a minőség az ratyi, és remélem, hogy tetszett némelyik ^^
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-06-16 08:31:02
beküldve: 2008-06-14 18:19:51
(#537) jahh és még egy AMV, vagy nem is tudom minek nevezzem...EZT NEM ÉN CSINÁLTAM! (félreértések elkerülése véget...én nem vagyok ennyire profi XD)
[Link]
állati jó spoiler vidi!
[Link]
állati jó spoiler vidi!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."