Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
A végén egy kicsit kaotikus volt az én ízlésemnek, de mindenképpen szép munka. A zene hangulata tökéletesen illik a DN stílusához... Gratulálok! Reméljük, hogy a zsűri is úgy gondolja, hogy mindenképpen belefér az Animaxos top5-be!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hű.Hallod,ez tényleg nagyon jó,ezt meg kell néznem nagyban is a Conon.Küldök egy virtuális kézrázást a tesódnak.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ez nagyon jó. Kiindulva abból, hogy DN AMV, már jó. Zene is passzol, jók az effektek. Lehet, érdemes lenne benézni AMV versenyre.
beküldve: 2008-09-21 15:36:02
(#608) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk.: nem tud valaki mondani Oroszországban játszódó vagy valami hasonló animét? Oo
Ha jól emlékszem a Full Metal Panic!-nak és a Blood+-nak is van köze Oroszországhoz. ha nem is oylan sok.
Rudymester: nem AMV-szakértő és nagy rajongó lévén azt mondom, hogy ez nagyon jó lett, nekem már most a conos AMV-k legjobbjai közt van. Remélem, viszontlátom Conon (említettem, nem vagyok AMV-rajongó, így a versenyt sem nézem meg, csak az eredményhirdetésen látok AMV-ket, ott remélem, láthatom.)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-20 20:08:36
Ha lemegy, ott sokkal jobb minőségű lesz a kép és a hang is. Youtube-on rengeteg amv van ezzel a párosítással. A legtöbb nagyon alap, sokszor egy fél rész lemegy, mire vág egyet az illető stb..
Most tényleg pörgős a vágás, nem lehet ok a panaszra. Illetve lehet, de csak más jellegűek...
Most tényleg pörgős a vágás, nem lehet ok a panaszra. Illetve lehet, de csak más jellegűek...
Ó, szeretjük Chobitsot és Cascadát is, de a kettő együtt elég érdekes lehet. Idén nem lövöm le a poént, minden amv-t conon akarok először megnézni, szóval ez most kimarad. Azért sok sikert.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jóféle! :) Zene nekem sem a kedvencem (finoman fogalmaztam), de olyan jól passzolt hozzá a vizuális rész, hogy a végére még meg is tetszett. ^^
Szerintem klassz lett, bár a zene nem az én stílusom.
OMG!!!! ez naggyon jó lett!!!
Ehhez képest az enyémről inkább ne beszéljünk...majd felrakom az animemusicvideos.org-ra, csak most lusta vagyok XD
Mivel csináltad, vegassal?
Nagyon teccik!!! Tuti h viszontlátom a top-ban
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-20 12:12:43
(#601) Én most kezdtem el tervezgetni első amv-met.
nahh...sok sikert hozzá!!!
Oroszország???
Nem, én nemtudok...talán a többiek, akik esetleg nálam több animét láttak már...^^
De am. már én is tervezgetem a tavaszi amvt...alighogy kész lettem a mostanival XD
Daimoon már látta a terveket...eddig XD
A dalválasztás miatt Zsolti, te leszel a bűnös, mert te mutattad meg nekem a Porcelain and the tramps számait...eddig mindet meghallgattam, és van egy pár, amire tudnék vmit alkotni
Meg van még 1 szám...a címét nemtom...arra Elfen Liedeset kezdtem el, de sztem olyat nem nevezek, mert kizárnának a 18-as karikás jelzés miatt XD
(Mint ahogy lesz ez most is a WTH-val XDXD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-20 11:42:47
(#599) Én most kezdtem el tervezgetni első amv-met. Pergős lesz és rövid, még nem tudom melyik animéből. Zene már megvan hozzá. (Illetve van 3-4 szám, ami közül valamelyiket felhasználom majd.) Célom nevezni a tavaszi con-ra. (És persze, hogy leadják. ^^)
Szerk.: nem tud valaki mondani Oroszországban játszódó vagy valami hasonló animét? Oo
Szerk: Zsolti 2008-09-20 11:43:51
beküldve: 2008-09-06 01:00:10
(#598) Itt az abszolút vigyordózis: [Link]
Eszméletlen hangja van a palinak ^^
Ez a chipses betojás xD Főleg a vége
Eszméletlen hangja van a palinak ^^
Ez a chipses betojás xD Főleg a vége
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-06 01:06:19
Ó, ez a szerelem >)
Rettenet téma: én sem feküdtem végig a röhögéstől, az eleje elég nehézkesen indul de vannak benne jó poénok.
Ez csak szimplán jaj a chips káros hatásai[W.P]
Rettenet téma: én sem feküdtem végig a röhögéstől, az eleje elég nehézkesen indul de vannak benne jó poénok.
Az EL-es részen szakadtam "és ráfolyatta a szemgolyóját a kislányra..." x'D
Ez csak szimplán jaj a chips káros hatásai[W.P]