Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
az egyetlen AMV, amit annyira szeretek, hogy a telómról se tudom letörölni, akkor sem, ha nincs rajta hely.
[Link]
[Link]
Ez nagyon naagy ... tök jó...
Bár mintha kissé spoileres lenne nekem
12. résznél tartok...
Van hátra még 12XD
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
az egyetlen AMV, amit annyira szeretek, hogy a telómról se tudom letörölni, akkor sem, ha nincs rajta hely.
[Link]
[Link]
Ez nagyon naagy ... tök jó...
Bár mintha kissé spoileres lenne nekem
12. résznél tartok...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-28 16:24:17
(#669) az egyetlen AMV, amit annyira szeretek, hogy a telómról se tudom letörölni, akkor sem, ha nincs rajta hely.
[Link]
[Link]
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-23 15:40:34
(#668) Make a man out of you
DBZ Abridged paródia ismerete ajánlott, de anélkül is fun - márha ért az ember valamennyire angolul.
DBZ Abridged paródia ismerete ajánlott, de anélkül is fun - márha ért az ember valamennyire angolul.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-23 15:43:05
Nagy hajrá Nektek! ^_^ Még így a zárás előtt!
Aki nem szavazott eddig, még megteheti!
Aki nem szavazott eddig, még megteheti!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-03-12 12:05:03
(#666) Kedves AMV kedvelők és készitők ! A segitségeteket kérném, ha erre jártok épp a topikban. A VCA 2009 (Viewers Chocie Award) egy, az AMV.ORG közössége által megszavazott, 2008 legjobb AMV-it és alkotóit számos kategóriában tömötritő közösségi dij. Az e heti elődöntőbe (semi-final) én és velho bejutottunk sikeresen a nevezett magyarok közül.
Akinek 2009 január 1-nél régebbi , élő AMV.ORG-os profilja van, és úgy gondolja, hogy érdemesnek tart minket a szavazatára, azt kérem, hogy 1-2 percet rászánva az idejéből, a profiljába bejelentkezve szavazzon ránk.
Tehát katt ide:
[Link]
Ha bejön ilyen szöveg hogy:
Please read and accept the Voter Agreement before nominating/voting in the Viewers Choice Awards.
Pipa be a dobozba és Katt az Agree gombra, ezután be kell jönnie egy két hasábos táblázatnak rajta a fő kategóriákkal (Best Action.....Best drama....és igy tovább)
Itt amelyik kategóriába szavazást kérnénk:
Best Action -> velho
Best Multi Editor Project -> velho
Best Trailer or Commercial -> én azaz luggeriano
Rookie of the Year -> én azaz luggeriano
Úgy kell szavazni, hogy katt az adott kategórára: itt bejön egy névlista. Ott jkell kiválasztani a megadott nevünket, majd pipa a név előtti dobozba és alul katt a Nominate gombra igy a szavazat el van küldve. Ezt 4x 4 külön kategóriában kellene megismételni.
Fontos !!!! Március 16-ig azaz jövő hétfőig szavazhat az, aki szeretné a magyar elődöntősöket megtámogatni .
Előre is köszönjük a támogatást ! Reméljük szavazataitokkal bejutunk a jövő heti döntőbe.
Akinek 2009 január 1-nél régebbi , élő AMV.ORG-os profilja van, és úgy gondolja, hogy érdemesnek tart minket a szavazatára, azt kérem, hogy 1-2 percet rászánva az idejéből, a profiljába bejelentkezve szavazzon ránk.
Tehát katt ide:
[Link]
Ha bejön ilyen szöveg hogy:
Please read and accept the Voter Agreement before nominating/voting in the Viewers Choice Awards.
Pipa be a dobozba és Katt az Agree gombra, ezután be kell jönnie egy két hasábos táblázatnak rajta a fő kategóriákkal (Best Action.....Best drama....és igy tovább)
Itt amelyik kategóriába szavazást kérnénk:
Best Action -> velho
Best Multi Editor Project -> velho
Best Trailer or Commercial -> én azaz luggeriano
Rookie of the Year -> én azaz luggeriano
Úgy kell szavazni, hogy katt az adott kategórára: itt bejön egy névlista. Ott jkell kiválasztani a megadott nevünket, majd pipa a név előtti dobozba és alul katt a Nominate gombra igy a szavazat el van küldve. Ezt 4x 4 külön kategóriában kellene megismételni.
Fontos !!!! Március 16-ig azaz jövő hétfőig szavazhat az, aki szeretné a magyar elődöntősöket megtámogatni .
Előre is köszönjük a támogatást ! Reméljük szavazataitokkal bejutunk a jövő heti döntőbe.
Szerk: Luggi 2009-03-12 12:05:53
köszii szépen ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-27 16:14:56
(#663) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-30 22:41:05
(#662) Igaz ez inkább MAD mint AMV, de sebaj.
Hellsing feat. Nanoha
Avagy az élő példa arra, hogy a Hellsing még a legszánalmasabb "based on a dating sim character" animéket is érdekessé/mulattatóvá tudja tenni.
Van még egy-két hasonló mix, a kedvencemet viszont sehogyse találom youtube-on, szóval nicovideon regisztráltaknak itt lenne ez is.
Hellsing feat. Nanoha
Avagy az élő példa arra, hogy a Hellsing még a legszánalmasabb "based on a dating sim character" animéket is érdekessé/mulattatóvá tudja tenni.
Van még egy-két hasonló mix, a kedvencemet viszont sehogyse találom youtube-on, szóval nicovideon regisztráltaknak itt lenne ez is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-12-30 22:42:31
beküldve: 2008-12-29 12:06:07
(#661) [Link]
pöppet rövid lett és sok értelme sincs igazán
egy másfélperces rihanna disturbiara összedobott értelmetlenség de azért tessék megskubizni,másfél percet igazán rászánhatsz az életedből ;)
pöppet rövid lett és sok értelme sincs igazán
egy másfélperces rihanna disturbiara összedobott értelmetlenség de azért tessék megskubizni,másfél percet igazán rászánhatsz az életedből ;)
:D
köszönöm szépen *meghajol*
végre felrakódott a conos HNNKN-s amv-m....
nyehh:
[Link]
csak saját felelősségre, elég gáz lett
thx godness, nem akarta eddig az igazságot... ^^""" *új, korlátlan adatforgalmú net rulz*
nyehh:
[Link]
csak saját felelősségre, elég gáz lett
Juuj Isteni jó lett! nekem nagyon tetszik Profi munka
(a HNNKN meg az egyik nagy kedvencem )
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Szerk: Hiko-chan 2008-12-27 11:40:11
beküldve: 2008-12-27 11:26:35
(#658) Két amv (nem at enyém) de D.Gray-manos ezért ugy döntöttem
megmutattom
[Link]D.Gray-Man AMV Crown Clown(Allen Innocence)
[Link](D.gray-man : Allen playing the piano (singing ver.))
megmutattom
[Link]D.Gray-Man AMV Crown Clown(Allen Innocence)
[Link](D.gray-man : Allen playing the piano (singing ver.))
bírom a kritikát, nyugi *szemhéjrángás* (csak viccelek )
most kezdtem el egy Gravisat (láss csodát, most néztem újra xD)
akkor majd figyelek a villódzásokra
most kezdtem el egy Gravisat (láss csodát, most néztem újra xD)
akkor majd figyelek a villódzásokra