Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
először is a triplapost nem szép dolog...
aztán: bár nem vok nagymester de úgytudom h avi verzióbol max ugy tűnteted el h ráközelítesza képre amíg nem láccik a logo.
ha meg mkv akk np, virtualdubbal(ha jól emlékszem ez a progi neve, de vki aki jobban bennevan segíthetne) kiszeded.
uff
aztán: bár nem vok nagymester de úgytudom h avi verzióbol max ugy tűnteted el h ráközelítesza képre amíg nem láccik a logo.
ha meg mkv akk np, virtualdubbal(ha jól emlékszem ez a progi neve, de vki aki jobban bennevan segíthetne) kiszeded.
uff
Bocsi a tripla post-ért ,és köszi a választ !
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
beküldve: 2008-10-28 21:05:36
(#640) Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-10-28 19:17:38
(#639) óójeee
nem kell foglalkozni az én problémámmal meg oldottam én magam is [Link]--->sasusaku témájú,ha nem szereted nem kell megnézni ;)
jó,ok nem valami hűdenagyon profimunka,de ahhoz képest,hogy ez a legeslegelső amv-m,sztem nagyon is jó lett..én spec megv ok vele elégedve dehhát ez csak az én szerény véleményem^.^
majd kommoljatok lécce
nem kell foglalkozni az én problémámmal meg oldottam én magam is [Link]--->sasusaku témájú,ha nem szereted nem kell megnézni ;)
jó,ok nem valami hűdenagyon profimunka,de ahhoz képest,hogy ez a legeslegelső amv-m,sztem nagyon is jó lett..én spec megv ok vele elégedve dehhát ez csak az én szerény véleményem^.^
majd kommoljatok lécce
:D
Szerk: mangakukac 2008-10-28 19:18:50
úgyhogy a videoplayeren azt írja ki hogy nem megfelelő formátumban van,youtubon meg egyx megpróbáltam és otthagytam reggel a gépet hadd töltögesse fölfelé és mikk hazaértem suliból még akk is lódingolta és elfogyott a türelmem és kikapcsoltam gépecskémet
ejjnye hátazén kérdésemre meg senki nem válaszol?
pls
beküldve: 2008-10-28 18:13:50
(#637) először is a triplapost nem szép dolog...
uff
uff
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-10-28 18:02:31
(#636) beküldve: 2008-10-28 16:41:43
(#635) Na, akkor aki tudja mondja már meg!!! ^^
Szerk: Alphonse Elric 2008-10-28 17:54:24
Az animax-es logót hogy lehet eltüntetni? Vagy nem lehet?
Aki tudja lécci válaszoljon!!! Köszi ^^
Miért? Honnan kellene eltüntetni? Aki tudja lécci válaszoljon!!! Köszi ^^
Nyilván AMV-t akar készíteni, és annak nem jó, ha a logó ott figyel. Ha tévedtem, kérlek világosíts fel, AlfonseElric-kun.
Nem, nem tévedtél ^^ A másik személynek : Az AMV-s topicba mégis mi másról lenne szó?
Szerk: Alphonse Elric 2008-10-28 16:44:47
Nyilván AMV-t akar készíteni, és annak nem jó, ha a logó ott figyel. Ha tévedtem, kérlek világosíts fel, AlfonseElric-kun.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-28 15:43:12
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-28 15:11:29
(#631) Az animax-es logót hogy lehet eltüntetni? Vagy nem lehet?
beküldve: 2008-10-23 17:58:58
(#630)
Szerk: mangakukac 2008-10-23 18:09:25
beküldve: 2008-10-23 17:46:05
(#629) úgyhogy a videoplayeren azt írja ki hogy nem megfelelő formátumban van,youtubon meg egyx megpróbáltam és otthagytam reggel a gépet hadd töltögesse fölfelé és mikk hazaértem suliból még akk is lódingolta és elfogyott a türelmem és kikapcsoltam gépecskémet
Szerk: mangakukac 2008-10-23 17:47:05
egyébként meg már el vannak mentve a gépre de se youtubera se videoplayerre nem tudom feltenni
Hogyhogy?
beküldve: 2008-10-23 17:42:27
(#627) az akar lenni hogy nem tudom belinkelni és szórakoztam^^
egyébként meg már el vannak mentve a gépre de se youtubera se videoplayerre nem tudom feltenni