Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-09-05 09:59:24
(#596) Mondjuk én totál elfogult vagyok, ha amv-ről van szó... szerintem a legjobb munkák Rudymester nevéhez köthetők...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én ezen szakadtam amikor megnéztem XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-05 09:43:54
(#594) Az AMV-rettenet nálam is ütött... de meg sem közelíti az "eredetit". Csak ahhoz angol nyelvtudás szükséges...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Amit én linkeltem? Az egy Evangelion doujin: Re-Take. Ha tetszett és elakarod olvasni, előbb nézd meg a sorozatot vagy olvasd el a mangát mert anélkül nem fogod érteni. (Mondjuk a movie is kell hozzá.)
Az "AMV Hell" magyar módra:
Magyar Amv Rettenet 1/2
Magyar Amv Retenett 2/2
Az "AMV Hell" magyar módra:
Magyar Amv Rettenet 1/2
Magyar Amv Retenett 2/2
Szerk: miyu 2008-09-03 14:58:44
beküldve: 2008-08-28 18:19:51
(#592) Tök jó!Miből van ez összevágva?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én se mondtam hogy rossz
De én alapból utálom az ÖSSZES feldolgozást. Nagyon
Sok példát tudnék mondani (pl Nőhöz szóló szerelmesszám, erre egy nő elénekli, vagy éppen a Hair záródalának táncos-mókás remixe )
De én alapból utálom az ÖSSZES feldolgozást. Nagyon
Sok példát tudnék mondani (pl Nőhöz szóló szerelmesszám, erre egy nő elénekli, vagy éppen a Hair záródalának táncos-mókás remixe )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Kínaiul a Lemon Tree...az se semmi
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak furcsa
Ezt nagyon szeresem x3[Anta...Baka?]RE-TAKE! Aki frászt kap az NGE-től az inkább hagyja ki x)
Szerk: miyu 2008-08-28 18:07:59
Ez tényleg nem rossz:) Jól meg van vágva, főleg az eleje:P Úgy tűnik, a videóim közül ez lett az eddigi legjobb, legalábbis a tendencia ezt mutatja: [Link]
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Miből lesz összegyúrva? Már ha ez publikus a készületek jelen szakaszában. A tavaszi is jó lett, tetszett, hogy fel volt építve, volt egy "íve", ahogy akkor mondtuk.
Remélem a mostani amv-k között kevesebb lesz az összevissza villogó koncepciótlan action-anime-jrock zúzás.
Remélem a mostani amv-k között kevesebb lesz az összevissza villogó koncepciótlan action-anime-jrock zúzás.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kínaiul a Lemon Tree...az se semmi
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-26 21:16:12
(#586)
Szerk: miyu 2008-08-26 21:17:04
Jajj, ez mekkora hülyeség. De nem olyan rossz. A hang illik is Anderson atyához.
beküldve: 2008-08-19 09:14:45
(#584) Végre megvannak az előkészületek a conos amv-hez. Jöhet az igazi munka, amit annyira szeretek: a szerkesztés. Valaki még küld con versenyére vidit?
beküldve: 2008-08-19 06:34:32
(#583) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-14 21:24:12
(#582)