Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Azért még van mit dolgozni rajta. Nem csúszik icsit a kép meg a hang a yt miatt?
Kedves hölgyeim és uraim!
Bemutatom a 30ms-es bemutatót ( ez jó volt) az őszi conra készülő videómból:
[Link]
Kérek szépen vmi hozzászólást v kritikát...köszönöm ^^
4perces és 49ms-es lesz az egész, szal van még mit dolgoznom XD
[Link]
Nagyon szuper megkérdezhetem, hogy milyen progival alkotod a mesterműveidet?
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Még mindig kiváló. ;)
hehe, köszi :P
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-01 18:21:22
(#562) Kedves hölgyeim és uraim!
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-07-22 21:49:33
(#561) Nekem az egyik kedvenc Skillet számom a Comatose,nagyon jó amv-ket találtam rá az utóbbi időben, például ezt:[Link]
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-15 15:29:41
(#559) hoztam egy..hm...nem is AMV, csak egy vicces-szinkronos Fumoffu rész, de nagyon poén, én szétröhögtem magam rajta!!!
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-07-11 09:01:31
(#558) köszi a válaszokat!
igen a Within Temptationre én is gondoltam, van is egy csomó számom tőlük...na igen, meg a Nightwishre is...
Köszi a segítséget a Whispers in the dark télleg jó szám
igen a Within Temptationre én is gondoltam, van is egy csomó számom tőlük...na igen, meg a Nightwishre is...
Köszi a segítséget a Whispers in the dark télleg jó szám
Jajj, Istenem, szakadjatok már le erről a "a Higurashi véres és semmi értelme és ijesztő" témáról könyörgöm
Miért ki hozta fel? x')
Amv téma: a Nightwish meg a Within T. általában jó amv alapanyagok (szeretem is őket) csak már hérotom van tőlük, pedig rengeteg más darkos, depis zene van amire lehetne vagdosni. pl: Sirenia, Lacuna Coil, Moonspell, Nox Arcana, Via Mistica, Apocalyptica, Amorphis etcetcetc...
Szerk: miyu 2008-07-10 23:10:32
visszatérve a Higurashihoz...kedvet kaptam h ebből készítsek amvt...van olyan zene, amit ehhez a témához ajánlanátok (inkább szomcsibb és rockosabb számot kéjek szépen )
előre is köcke a segítséget
Egyik kislány Skillet - Whispers in the Dark című számára készített egyet. Azóta azt a számot hallgatom.
Ha pedig inkább gótosat akarsz, akkor Within Temptation - Our Solemn Hour. Legutóbbi conon ment egy Cossette amv alatt, azok nagyon passzoltak, lehet Higurashihoz is menne valamennyire.
Aztán persze ott vannak a Nightwish számok, szomorkásak-rockosak többnyire 8) De őszitén szólva Higurashit személy szerint egyik számukra sem vágnék, Tarja hangja túl "epic", operettes, nem illik a Higurashihoz, az új énekes meg nagyon pop felé húzza a dolgokat, és a Dark Passion Playről egyik szám sem passzol az animéhez.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jajj, Istenem, szakadjatok már le erről a "a Higurashi véres és semmi értelme és ijesztő" témáról könyörgöm. Bezzeg minden második kis porbafingó lesi a nagy Elfen Liedet meg a Death Notettal persze semi baj, mert az nem psziho-thriller, áááh, nem az, de a Higurashi az ijesztő és véres. Ezzel kergetnek a sírba >_>"
De ollé, ennek köszönhetően megint megtaláltam a bitch songos Higurashi mad-et :'DD
De ollé, ennek köszönhetően megint megtaláltam a bitch songos Higurashi mad-et :'DD
Sőt, szerintem a Higurashi nem is annyira durva. Jó, vannak benne kemény részek de szerintem speicel az Elfen Lied sokkal véresebb. (ez kicsit OFF)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-10 21:16:08
(#554) visszatérve a Higurashihoz...kedvet kaptam h ebből készítsek amvt...van olyan zene, amit ehhez a témához ajánlanátok (inkább szomcsibb és rockosabb számot kéjek szépen )
Jajj, Istenem, szakadjatok már le erről a "a Higurashi véres és semmi értelme és ijesztő" témáról könyörgöm. Bezzeg minden második kis porbafingó lesi a nagy Elfen Liedet meg a Death Notettal persze semi baj, mert az nem psziho-thriller, áááh, nem az, de a Higurashi az ijesztő és véres. Ezzel kergetnek a sírba >_>"
eeez nagyon kéész!!!! állati jó!!! LOL
beküldve: 2008-07-10 19:35:47
(#552) Jajj, Istenem, szakadjatok már le erről a "a Higurashi véres és semmi értelme és ijesztő" témáról könyörgöm. Bezzeg minden második kis porbafingó lesi a nagy Elfen Liedet meg a Death Notettal persze semi baj, mert az nem psziho-thriller, áááh, nem az, de a Higurashi az ijesztő és véres. Ezzel kergetnek a sírba >_>"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!