Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
... Nem múlik, tudom. Mondjuk ez biztosan csak az én hülyeségem, de nekem így nagyon tetszik ez a videó, amit összeraktam... Számomra tényleg opening hangulata van, még ha nem is egy hosszú, vagy profi alkotás
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Hát, csak olyan, mint tűt keresni a szénakazalban... Ritka példány a feliratok nélküli, az biztos
Álltalában a a külföldi dvd-ken extraként szokott szerepelni. A DN-ből még nem találtam, de ami késik....
Hát, csak olyan, mint tűt keresni a szénakazalban... Ritka példány a feliratok nélküli, az biztos
Köszi mindenkinek, örülök, hogy tetszett, a válaszodra pedig nagyon kíváncsi leszek, "Mester"
Most azon gondolkozom, hogy ezzel, vagy valami nagyon hasonlóval fogok indulni az AnimeCon versenyen, bár ahhoz lehet, h még fejlődnöm kéne, meg szert tenni valami jobb programra
Most azon gondolkozom, hogy ezzel, vagy valami nagyon hasonlóval fogok indulni az AnimeCon versenyen, bár ahhoz lehet, h még fejlődnöm kéne, meg szert tenni valami jobb programra
meg kezdésnek próválj beszerezni egy olyan openinget, amin nincs rajta a stáblista. (nem lehetetlen)
Riku, a feliratoktól opening egy opening, nem?
Köszi mindenkinek, örülök, hogy tetszett, a válaszodra pedig nagyon kíváncsi leszek, "Mester"
Ezt a rövid szösszenetet egy unalmas percemben dobtam össze, remélem tetszeni fog
[Link]
[Link]
Nem rossz, kicsit lehetett volna pörgősebb. Lehet én is csinálok egy ilyet és majd válaszolok a videódra...
Szerk: Rudymester 2008-05-12 20:19:50
beküldve: 2008-05-12 20:03:12
(#499) Szerintem jó..... ( a többit már le írták)
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-05-12 19:50:12
(#498) Persze, hogy tetszett. Mindegyik anime benn van a kedvenceim között. A zene is jó volt. Csak megint az a fránya felirat. De lényegtelen, mert ezeket felirat nélkül nehezen lehet megtalálni. Meg mindenki így szokta meg.
beküldve: 2008-05-12 17:31:46
(#497) Ezt a rövid szösszenetet egy unalmas percemben dobtam össze, remélem tetszeni fog
[Link]
[Link]
Szerk: Arishima 2008-05-12 17:37:37
Nem tudja valaki hol lehet megnézni a con-on vetített Le Portrait de Petit Cossette amv-t? Én maflácska nem találom sehol >(
Sajna a con fórumán nincs link (ahol a többi verseny cucc van), így csak reménykedni lehet, hogy valaha előkerül.
Kedvenc anime, kedvenc zenekar, ez pedig a kombójuk. XD
Kösz a vidit, érdekelni kezdett a Hellsing :) Pedig tényleg nemvagyok olyan elhivatott vámpír/vérfarkas rajongó, sok ilyen filmet nemláttam, Vampire the Masqueradet játszottunk anno haverokkal:) Ez a sátáni vigyorral letépem mindenki arcát figura viszont bejön xD
Amit én linkeltem, ki látta, kinek tetszik?
The URL contained a malformed video ID.
E'gen? Akkor tényleg nem vagyok formában mert ott se találtam X) [megnézemmégegyszer] Azért köszi ^^°
Kedvenc anime, kedvenc zenekar, ez pedig a kombójuk. XD
Kösz a vidit, érdekelni kezdett a Hellsing :) Pedig tényleg nemvagyok olyan elhivatott vámpír/vérfarkas rajongó, sok ilyen filmet nemláttam, Vampire the Masqueradet játszottunk anno haverokkal:) Ez a sátáni vigyorral letépem mindenki arcát figura viszont bejön xD
Amit én linkeltem, ki látta, kinek tetszik?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-08 16:43:33
Nem tudja valaki hol lehet megnézni a con-on vetített Le Portrait de Petit Cossette amv-t? Én maflácska nem találom sehol >(
Ha jól tudom, akkor a con honlapjára fel van rakva az összes levetített amv linkje... de nem emléxem pontosan...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3