Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-04-09 18:03:18
(#461) Rudymester, nekem tetszett az AMV-d. Vannak benne iszonyat jó jelenetek, és a zenével sincsenek komoly problémáim. Csak így tovább.
Köszi! Ennél már csak jobbakat fogok készíteni. Ideje lenne már valami akcióra vágnom, ami már meg is van, de nagy meló lesz vele, mert 6 perces a zene...
beküldve: 2008-04-08 19:08:21
(#459) Rudymester, nekem tetszett az AMV-d. Vannak benne iszonyat jó jelenetek, és a zenével sincsenek komoly problémáim. Csak így tovább.
Ajánlom az animét mert nagyon jó.
A színváltás ütemre jön, hamarosan fent lesz a jobb minőségű videó, ha gondolod nézd meg. A link majd a youtube link megjegyzésében fog szerepelni.
Egyébként: A videót magam kedvtelésére készítettem. természetesen elfogult vagyok, mert mégiscsak az én "gyermekem"... Fel van töltve a con szerverére. Ha leadják: jó. Ha nem adják le, akkor majd max nem látja sok ember...
A színváltás ütemre jön, hamarosan fent lesz a jobb minőségű videó, ha gondolod nézd meg. A link majd a youtube link megjegyzésében fog szerepelni.
Egyébként: A videót magam kedvtelésére készítettem. természetesen elfogult vagyok, mert mégiscsak az én "gyermekem"... Fel van töltve a con szerverére. Ha leadják: jó. Ha nem adják le, akkor majd max nem látja sok ember...
Egyébként ráéreztél, hog mocskosul nehéz volt vágni, mert több mint 100 jelenet van benne.
*arcát a tenyerébe temeti* Köszi.
Jó hogy nem vagy zsűritag, mert akkor egy amv (nem csak az anyém) nem kerülne be...
Istenem XD
Egyébként nem tudom láttad-e az animét, de ha nem akkor is észrevehetted volna, hogy annak a története van elmesélve.
Nem láttam, ergo nem vehettem volna észre. De így necces lesz, nem biztos, hogy olyan sokan nézték meg.
A színátmenetes cuccok nélkül kicsit unalmas lett volna az eleje.
*ismét* Nem az. Első nézésre valóban arra gondoltam, mert néhol nem ütemre ment (vagy csak youtube rontja ennyire?), de aztán jöttek a repülős részek, ahol színátvitelekkel volt megosztva a képernyő, na ahelyett lehetett volna valami más effekt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Damn, jobbra számítottam. Erre a zenére mocskosul nehéz vágni, végig nagyon egyhangú. Van egy másik remixe, amiben többször énekel a néni, az talán jobb lett volna. Gondolom úgy tervezted, hogy a zene hiányosságait majd a video pótolja, de ez valahogy (legalábbis részemről, én szemszögemből tekintve) félrecsúszott egy cseppett. Aztán van benne pár eléggé romboló hatású effekt, valami színátmenetes cucc, sajna nem értek hozzá, lényeg, hogy ahogy azok becsúsztak, hirtelen kizökkentett, pedig az elején tényleg nagyon jól indult.
Plusz erről a számról mindig a csóré Budapest Parádé jut eszembe, de ez már egyéni szoc problem x')
Plusz erről a számról mindig a csóré Budapest Parádé jut eszembe, de ez már egyéni szoc problem x')
Budapest Parádé? Azz a Náksi féle igénytelen tuc-tuc zene jellemzi.
A színátmenetes cuccok nélkül kicsit unalmas lett volna az eleje. Egyébként ráéreztél, hog mocskosul nehéz volt vágni, mert több mint 100 jelenet van benne. Nagyon sok meló volt vele, volt hogy 3 órát udtam csak aludni meló előtt.
Jó hogy nem vagy zsűritag, mert akkor egy amv (nem csak az anyém) nem kerülne be...
Egyébként nem tudom láttad-e az animét, de ha nem akkor is észrevehetted volna, hogy annak a története van elmesélve.
Utolsó szóként: Nagyfelbontásban, jó hanggal sokkal ütősebb a videó.
beküldve: 2008-04-06 23:26:23
(#455) Damn, jobbra számítottam. Erre a zenére mocskosul nehéz vágni, végig nagyon egyhangú. Van egy másik remixe, amiben többször énekel a néni, az talán jobb lett volna. Gondolom úgy tervezted, hogy a zene hiányosságait majd a video pótolja, de ez valahogy (legalábbis részemről, én szemszögemből tekintve) félrecsúszott egy cseppett. Aztán van benne pár eléggé romboló hatású effekt, valami színátmenetes cucc, sajna nem értek hozzá, lényeg, hogy ahogy azok becsúsztak, hirtelen kizökkentett, pedig az elején tényleg nagyon jól indult.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-06 22:31:07
(#454) Végleges SakuraConos amv-m:
Anime: Beyond The Clouds, The Promised Place
Zene: Draft - Dombok Felett
[Link]
Kritikát itt vagy youtubeon.
Anime: Beyond The Clouds, The Promised Place
Zene: Draft - Dombok Felett
[Link]
Kritikát itt vagy youtubeon.
Szerk: Rudymester 2008-04-06 22:34:20
beküldve: 2008-04-05 10:30:09
(#453) Így sokkal jobb lett, bár a képi anyag nem passzol tökéletesen a zenéhez, de én még rosszabbat csináltam volna elsőre, tehát első próbálkozásra nagyon jó, némi gyakorlással olyan AMV-ket csinálsz majd, hogy leesik az állunk.
beküldve: 2008-04-04 11:51:44
(#452) Na itt a javított, kékmentes változata az FMA-s AMV-mnek. Ez nem teljesen ugyanaz, mint amit a versenyre küldtem, mert abból kiszedtem az elején a logót.
Anime: Fullmetal Alchemist
Zene: Paku Romi - Returnable memories
[Link]
Várom a vélemyéneket :)
Anime: Fullmetal Alchemist
Zene: Paku Romi - Returnable memories
[Link]
Várom a vélemyéneket :)
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-04-03 00:35:46
(#451) Kész van egy nagyon kezdetleges verzió a verseny amv-ből. nem pontos az ütem, effketek is csak mértékkel vanna és a véde sem az igazi még. Infót elolvasni, értékelni, kritizálni, javaslatokat tenni! :)
De még egyszer: Ez még NEM a végleges videó!
[Link]
De még egyszer: Ez még NEM a végleges videó!
[Link]
Le vok maradva. Milyen videó? :)
Természetesen a conos versenyen indított videóm. Már csak 55 másodperc és megvn minden videó rész...
beküldve: 2008-04-02 21:01:36
(#449) Nagyon szeretem az ilyen videókat, amiben más nyelveket magyarrá átírnak. Ebben, meg a másik félrehallottban nem volt sok hasonlóság, de 1-2 dolgon tudtam benne nevetni.
beküldve: 2008-04-02 20:45:43
(#448) [Link]
Japán félrehallott videó. Nagyon nagy szövege van (még ha néhol nem is annyira pontos). Érdemes megfigyelni a két death Note-os kissrácot a végén. Annyira arik (főleg amelyik L)
Japán félrehallott
zene: Fullmetal Alchemist op 4
anime: mindenféle
Van még egy változata is, meg lehet azt is keresni :)
Japán félrehallott videó. Nagyon nagy szövege van (még ha néhol nem is annyira pontos). Érdemes megfigyelni a két death Note-os kissrácot a végén. Annyira arik (főleg amelyik L)
Japán félrehallott
zene: Fullmetal Alchemist op 4
anime: mindenféle
Van még egy változata is, meg lehet azt is keresni :)
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-04-02 19:36:38
(#447)