Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Köszi, akkor keresgélek kiskaput, de lehet maradok egy eddig adott stílusnál.
Közben nézegettem amv-ket, meg visszaolvastam pár oldalt.
Úgy láttam ez még nem volt belinkelve:
[Link]
Animemix a Tekknő zenéjére, sztem sírva röhögős XD
[Link]
Tök jó Úgy nevettem mint még soha
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-03-28 11:32:52
(#430) nkem még a kékség is tetszet.. és a remegést illetve.. én nem vettem észre.. de sztem jó lesz már ennyi változtatás.. isten sem tudott tökéletset alkotni majd pont neked megy.. nem sztem jó lesz már ennyi változtatással
ui: miután a változtatással megvagy.. küldd el.. vagy megeszlek..
ui: miután a változtatással megvagy.. küldd el.. vagy megeszlek..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-28 11:34:44
beküldve: 2008-03-28 11:22:09
(#429) Mivel egyre többen mondtátok, hogy a kékség nem igazán jó, ezért leveszem, meg úgyis van még rajta mit javítani (néhol remeg a kép a deinterlace hiánya miatt :P )
Valami hiba van még? Mert akkor egyben már azt is javítom.
Valami hiba van még? Mert akkor egyben már azt is javítom.
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
Ez nagyon állati. A mátészalkai jól nyomta. A szöveg nem mindenhol volt érthető számomra, de a rekeszizmom olyan helyekre került, mint még soha.
Megnéztem az első AMV-det. Gratulálok, jól összehoztad. Első próbálkozásra, mondhatni, kiváló. A kék fény effekt (nem a rendőrös rész ) nekem nem igazán tetszett. 1-2 javítás itt, 1-2 plusz ott, és remek AMV lesz belőle. Szerintem. Én nem vagyok nagy AMV nézegető, csak az itt belinkeltekből szoktam nézni párat, de azokat sem mindig.
Ezt az ész és az értelem ellen irányuló merényletként fogtam fel. Jössze nekem egy rekeszizommal.
---Ragyogj! Fontos, hogy az ember hatással legyen a környezetére. Még nincs késő! Legyél te is radioaktív!---
Volt már linkelve ;) De igen, még mindig jó x)))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kész vagyok ettől. Ha nem lennének benne a feliratok, akkor még jobb lenne, de így is jót röhögtem rajta!
beküldve: 2008-03-27 19:35:22
(#424) Köszi, akkor keresgélek kiskaput, de lehet maradok egy eddig adott stílusnál.
[Link]
[Link]
Ami van:
Rock.metál zenére csihipuhi.
Vicces idióta dallamokra "vígjáték".
Lassú csöpögős zenére dráma/romantika.
Keress kiskapukat, van még lehetőség különöset alkotni.
Szerintem inkább az eredeti színek maradjanak.
Rock.metál zenére csihipuhi.
Vicces idióta dallamokra "vígjáték".
Lassú csöpögős zenére dráma/romantika.
Keress kiskapukat, van még lehetőség különöset alkotni.
Szerintem inkább az eredeti színek maradjanak.
Szerk: Rudymester 2008-03-27 19:15:28
beküldve: 2008-03-27 18:44:18
(#422) Köszönöm mindenkinek.
A kékes effekt csak azért van rajt, hogy mégse már az eredeti színek legyenek. Amúgy pár helyen tényleg zavaró, már én is észrevettem.
Amúgy milyen stílusú amv-ből van kevés? Mert gondolom az akció és a poénos félék mennek most inkább.
A kékes effekt csak azért van rajt, hogy mégse már az eredeti színek legyenek. Amúgy pár helyen tényleg zavaró, már én is észrevettem.
Amúgy milyen stílusú amv-ből van kevés? Mert gondolom az akció és a poénos félék mennek most inkább.
Gratulálok, szép munka. Nagyon jó kezdés, csak így tovább. Egyedül a kékes fátyolt venném le, mert nagyon fárasztja a szemet. Mi volt vele a célod?
Jah, ahhoz képest hogy, első, szerintem nagyon eltaláltad. /Nem, nem vagyok elfogult, tényleg nem!/ A számmal sincs semmi gond, nekem nagyon bejött mindig is, és valahogy passzul az FMA-hoz. Szerintem ne gondolkozz azon, hogy elküldöd-e. Küldd el.
---Ragyogj! Fontos, hogy az ember hatással legyen a környezetére. Még nincs késő! Legyél te is radioaktív!---
Sziasztok!
Végre rászántam magam az amv készítésre (mozgókép szakos vok, szal már nem ártott XD).
Szóval az első amv-m. A Sakuracon-ra készült eredetileg, aztán majd kiderül, hogy elküldöm-e.
Anime: Fullmetal alchemist
Zene: Returnable memories - Paku Romi
[Link]
Nyugodtan lehet fikázhatni is, legalább abból is tanulok, hogy legközelebb mit kell másképp.
Végre rászántam magam az amv készítésre (mozgókép szakos vok, szal már nem ártott XD).
Szóval az első amv-m. A Sakuracon-ra készült eredetileg, aztán majd kiderül, hogy elküldöm-e.
Anime: Fullmetal alchemist
Zene: Returnable memories - Paku Romi
[Link]
Nyugodtan lehet fikázhatni is, legalább abból is tanulok, hogy legközelebb mit kell másképp.
Ahoz képest hogy ez az első amv-d szerintem jól sikerült.
Nekem tetszik bár én sem vagyok egy amv mániás
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: kollak 2008-03-27 16:17:57
beküldve: 2008-03-27 15:47:03
(#418) Köszi Picilány :) Bárki véleméyne jöhet, nem csak az amv-mániásoké. Akkor ha lesz időm, és a tanárok nem vágnak ki a suliból a géptúlterhelés miatt, akkor még csinálok amv-t.
beküldve: 2008-03-27 11:17:23
(#417) ht én nem vok nagy amv nézegető 8szoal nkem nem kell hinni) de nekem tetszik.. tényleg sztem ügyi vagy és ahoz képest h az első jól sikerült..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..