Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-01-31 21:12:40
(#371) Nah ilyen egy jó amv szerintem [Link] Pedig ezt a számot nem is annyira csípem de az összevágás az jó ^.^/
beküldve: 2008-01-20 19:40:22
(#370) Na, ha ez a bemondo pasas akkora szakértő, akkor mi közülünk a nagy többség? Tudós? Nem szeretem az ilyen ,, azt se tudom, mi ez, de azért hamar benyögök valamit róla, hogy jöjjön a pénz" embereket.
beküldve: 2008-01-20 19:22:07
(#369) Eh, aligha volt "szakértő" az a hapi, aki beszélt a bejátszás alatt. Gondolom valami magát rendkívül tehetségesnek, szellemesnek és jópofának gondoló műsorkészítő a kezébe nyomta a szöveget, hogy: "Ne, ezt olvasd be Béla!"
Ez nem változtat a dolgon: rendkívül korlátolt gondolkodásmódú, amatőr megközelítés volt.
Ez nem változtat a dolgon: rendkívül korlátolt gondolkodásmódú, amatőr megközelítés volt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Javaslom, keressük meg, és verjük meg!!!
Hogy még hülyébb legyen? Mert sajnos észt nem lehet senkibe verni.
Azt nem... de nekünk jól esne, mert levezethetnénk a felgyülemlett feszkót, neki meg.... FÁJNA!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
hát nem, de talán emgtanulja, hogy kinek a mijét és hol cikizze legközelebb....
(már csak röhögök rajta, de van ahol még a sírhatnék is elfog, de nem a röhögéstől )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Sajnos, ez ma a magyar tendencia... amit nem ismerünk, azt lefikázzuk (mármint, mi nem, az átlagról beszélek )... és az még hagyján, hogy lefikázzuk, de még egy ún. "szakértőt" is mellékelünk... (aki mellesleg sztem azért lett "szakértő" a témában, mert büdös volt neki a tisztességes munka, ezzel meg, hogy ostobaságokat dumál össze-vissza, egy valag lóvét leszakít... - de gyűlölöm az ilyeneket!!!)
Igazad van...completly agree
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-20 18:26:30
(#364) Sajnos, ez ma a magyar tendencia... amit nem ismerünk, azt lefikázzuk (mármint, mi nem, az átlagról beszélek )... és az még hagyján, hogy lefikázzuk, de még egy ún. "szakértőt" is mellékelünk... (aki mellesleg sztem azért lett "szakértő" a témában, mert büdös volt neki a tisztességes munka, ezzel meg, hogy ostobaságokat dumál össze-vissza, egy valag lóvét leszakít... - de gyűlölöm az ilyeneket!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Tyhű... váoo.... szárnyak, tollak, szirmok, szél, stb + legfontosabb a tágra nyílt szemek? Ha csak ennyiből állna az amv szépen néznék ki. De ha már műsorba raknak valamit amiről fingjuk sincs legalább tájékozodnának valami olyan egyéntől aki konyít hozzá valamicskét...
Szívemből szóltál Miyu.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Tyhű... váoo.... szárnyak, tollak, szirmok, szél, stb + legfontosabb a tágra nyílt szemek? Ha csak ennyiből állna az amv szépen néznék ki. De ha már műsorba raknak valamit amiről fingjuk sincs legalább tájékozodnának valami olyan egyéntől aki konyít hozzá valamicskét...
beküldve: 2008-01-20 16:29:12
(#361) Na ja, "elszállni kell"... lehet, h a fickó, aki az "okosságokat" osztotta, télleg el volt szállva... de nem az AMV-któl... inkább más, tudatmódosító szerekre tippelnék... a baj az, hogy "szakértőkém" még oltani sem tudott hitelesen... szeretem az ilyet... amikor csak az egyik felet kérdezik... azért jó lett volna, ha van valaki "közülünk" is a stúdióban... kíváncsi vok, vajon akkor is tudta-e volna így osztani az "észt" fent nevezett anti-szakértő elvtárs-pajtásunk...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-20 13:33:04
(#360) Ehehe, csak én röhögtem végig?
"Speciálisan japán rajzfilm = anime" Nos ilyen meghatározást még nem hallottam. 'Speciálisan'? =DD
"Káros hatású, kimondhatatlan című rajzfilmek...". Anime nézés előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
"Titkos, perverz kultsorozatok...". Ahogy haladunk előre az évek folyamán, csak hentait adnak. Értem.
"Később megjelentek az igényesebb munkák is - Csihiro báj Miyazaki - de ezek sem voltak kevésbé elszálltak". Szegény Hayao bácsinak orrán jönne ki az Aloe Vera a röhögéstől.
"Most pedig itt az >új< mánia, az AMV...". Új? Hol él ez? =D
"Főként rajongók készítik, ismert rajzfilmekből". És ha én mondjuk a Cossette no Shouzouból csinálok AMV-t az nem lesz AMV, mert nem ismert rajzfilm?
És a kedvencem, a végszó: "Szóval, elszállni kell, de nem mindegy hová. Ezentúl te is bemehetsz a pilótafülkébe". Hát ez, olyan mély filozófiai értékű mondat volt, komolyan.
*sóhaj* Hozzá nem értés, és oltás gyönyörű keveréke.
"Speciálisan japán rajzfilm = anime" Nos ilyen meghatározást még nem hallottam. 'Speciálisan'? =DD
"Káros hatású, kimondhatatlan című rajzfilmek...". Anime nézés előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
"Titkos, perverz kultsorozatok...". Ahogy haladunk előre az évek folyamán, csak hentait adnak. Értem.
"Később megjelentek az igényesebb munkák is - Csihiro báj Miyazaki - de ezek sem voltak kevésbé elszálltak". Szegény Hayao bácsinak orrán jönne ki az Aloe Vera a röhögéstől.
"Most pedig itt az >új< mánia, az AMV...". Új? Hol él ez? =D
"Főként rajongók készítik, ismert rajzfilmekből". És ha én mondjuk a Cossette no Shouzouból csinálok AMV-t az nem lesz AMV, mert nem ismert rajzfilm?
És a kedvencem, a végszó: "Szóval, elszállni kell, de nem mindegy hová. Ezentúl te is bemehetsz a pilótafülkébe". Hát ez, olyan mély filozófiai értékű mondat volt, komolyan.
*sóhaj* Hozzá nem értés, és oltás gyönyörű keveréke.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-20 14:03:25
Én már meg sem lepődöm, hogy a hozzá nem értés újabb példányával állunk szemben, mivel a médiában most az a versenyhelyzet áll fenn, hogy ki tud minél szakszerűtlenebbül okoskodni és az nyer, aki a legmesszebb talál a téma lényegétől. Na persze, egy elfogadható színvonalú beszámoló elékszítéséhez némi igényesség és a témában valamilyen színten való jártasság szükséges, nem pedig az, hogy alá mondjuk azt, amit a képen látunk, mert ezt még egy értelmifogyatékos is tudja.
"Halgattál volna, bölcs maradtál volna" - itt is megállja a helyét. Ráadásul ilyen két perces "izében" nem tudom hogy lehet valamiről érdemben beszélni és gondolom az eszükbe sem jutott, hogy olyat kérdezzenek, aki már csinált AMV-t.
"Halgattál volna, bölcs maradtál volna" - itt is megállja a helyét. Ráadásul ilyen két perces "izében" nem tudom hogy lehet valamiről érdemben beszélni és gondolom az eszükbe sem jutott, hogy olyat kérdezzenek, aki már csinált AMV-t.
Dark-san... a szívemből szóltál... mintha én mondtam volna... olvastad a 352. hozzászólást??? Na, az az én fejemből pattant ki...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-20 11:02:44
(#358) Én már meg sem lepődöm, hogy a hozzá nem értés újabb példányával állunk szemben, mivel a médiában most az a versenyhelyzet áll fenn, hogy ki tud minél szakszerűtlenebbül okoskodni és az nyer, aki a legmesszebb talál a téma lényegétől. Na persze, egy elfogadható színvonalú beszámoló elékszítéséhez némi igényesség és a témában valamilyen színten való jártasság szükséges, nem pedig az, hogy alá mondjuk azt, amit a képen látunk, mert ezt még egy értelmifogyatékos is tudja.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-20 10:27:35
(#357) Én a Tv-ben is megnéztem,de itt megint...hogyaza!Miyazaki munkái egy picit jobbak,de azok is elszálltak....persze,édesem.Te aztán otthon vagy a témában
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."