Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2008-03-27 10:58:27
(#416) Sziasztok!
Végre rászántam magam az amv készítésre (mozgókép szakos vok, szal már nem ártott XD).
Szóval az első amv-m. A Sakuracon-ra készült eredetileg, aztán majd kiderül, hogy elküldöm-e.
Anime: Fullmetal alchemist
Zene: Returnable memories - Paku Romi
[Link]
Nyugodtan lehet fikázhatni is, legalább abból is tanulok, hogy legközelebb mit kell másképp.
Végre rászántam magam az amv készítésre (mozgókép szakos vok, szal már nem ártott XD).
Szóval az első amv-m. A Sakuracon-ra készült eredetileg, aztán majd kiderül, hogy elküldöm-e.
Anime: Fullmetal alchemist
Zene: Returnable memories - Paku Romi
[Link]
Nyugodtan lehet fikázhatni is, legalább abból is tanulok, hogy legközelebb mit kell másképp.
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
[Link]tuggya valaki hogy lehet nevezni a conra vele??már regiztem,de aztz az adatlapot én nem értem.el kell a vidt küldeni vagy hogyan kell nevezni? Segitség!!!
jah és lécci kommenteljétek a vidimet!
köcce ^^
Nevezés ügyben nem tudok segíteni, de a videóról tudok mondani egyet s mást. Nekem kifejezetten tetszett azon kívül, hogy nem szeretem a Kaleido Start.A pörgős zenei részekhez legtöbbször pörgős videójelenetek párosultakl. Ez jó. A zeneválasztás nem kiváló, csak jó, és témájában egyezik a zene és képanyag. Újabb plusz pont. Nem láttam ősszel az egész AMV versenyt, de sok díjazott videót láttam, és szinte mindegyik bővekedett harcos jelenetekben. Tehát ezt nagyon jóra ki kell kupálnod (pl.: eltűntetni a feliratot, ahol van; kivenni azt a fekete 1 másodpercek képet). Lehet, hogy nem mondok teljesen jót, de ez az én véleményem. Ha olyanra csinálod, mint mondtam, és nem lesz annyira jó, akkor lehet okolni.
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-03-23 08:24:43
(#414) Na, most én is mutatok egy videót a nagyérdeműnek, igaz, ez nem AMV, csupán sima MV, de azért remélem, néhányatoknak tetszeni fog. [Link]
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
[Link]tuggya valaki hogy lehet nevezni a conra vele??már regiztem,de aztz az adatlapot én nem értem.el kell a vidt küldeni vagy hogyan kell nevezni? Segitség!!!
köcce ^^
Nevezés ügyben nem tudok segíteni, de a videóról tudok mondani egyet s mást. Nekem kifejezetten tetszett azon kívül, hogy nem szeretem a Kaleido Start.A pörgős zenei részekhez legtöbbször pörgős videójelenetek párosultakl. Ez jó. A zeneválasztás nem kiváló, csak jó, és témájában egyezik a zene és képanyag. Újabb plusz pont. Nem láttam ősszel az egész AMV versenyt, de sok díjazott videót láttam, és szinte mindegyik bővekedett harcos jelenetekben. Tehát ezt nagyon jóra ki kell kupálnod (pl.: eltűntetni a feliratot, ahol van; kivenni azt a fekete 1 másodpercek képet). Lehet, hogy nem mondok teljesen jót, de ez az én véleményem. Ha olyanra csinálod, mint mondtam, és nem lesz annyira jó, akkor lehet okolni.
beküldve: 2008-03-22 22:17:46
(#412) [Link]tuggya valaki hogy lehet nevezni a conra vele??már regiztem,de aztz az adatlapot én nem értem.el kell a vidt küldeni vagy hogyan kell nevezni? Segitség!!!
köcce ^^
Télen telelek; nyáron nyaralok
És ez a legúljabb:
Anime mix:[Link]
Becsülettel végignéztem és adnék pár tanácsot:
1. Próbálj valami koncepciót vinni a videóba. Ne csak össze vissza jelenjenek meg teljesen más stílusú animék.
2. Kövesd valamennyire az ütemet, a fenti videóban csak jöttek a részletek.
3. Kerüld a pixeles, kinagyított képeket. Nem szépek. A kép a lényege egy klippnek. Ha nem jó a minősége, akkor már fél lábbal van a sírban.
További jó amv készítést.
Naruto (Nem Slide Show!): [Link]
Ez nagyon jó volt. A zenéjét is biztosan hallottam már valahol. Melyik előadótól van, és mi a szám címe? Meg tudja valaki mondani?
Köszike
Naruto 2. opening
Asian Kung-fu Generation: Far Off Distance
Köszönöm a felvilágosítást és szívesen a belenézést!
És ez a legúljabb:
Ez jó lesz. Gondoltam az első 5 másodpercben. Aztán elindult a zene. Az nagyon rossz volt. Nem is néztem végig. Majdnem elaludtam rajta. Azért sok sikert a továbbiakhoz a készítőnek. Te csináltad Réka-chan?
Igen mindegyiket én csináltam. Én nagyon szeretem a Karinnak ezt a számát köszike hogy belenéztél^^
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-22 19:06:19
Ez nagyon jó volt. A zenéjét is biztosan hallottam már valahol. Melyik előadótól van, és mi a szám címe? Meg tudja valaki mondani?
Köszike
Naruto 2. opening
Asian Kung-fu Generation: Far Off Distance
Szerk: Ayumi-chan 2008-03-22 19:05:00
És ez a legúljabb:
Ez jó lesz. Gondoltam az első 5 másodpercben. Aztán elindult a zene. Az nagyon rossz volt. Nem is néztem végig. Majdnem elaludtam rajta. Azért sok sikert a továbbiakhoz a készítőnek. Te csináltad Réka-chan?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-22 07:35:01
beküldve: 2008-03-22 01:51:51
(#405) A második vid zenéjét meilyk együttes játsza?
Amúgy nem rosszak, de biztos lesz jobb is csak ismerd ki a programod töviről-hegyire :) Mert képvetítésből is ki lehet szinte amv élményt hozzni. Példa[Link]
[Link]
Bár ezek nem biztos, hogy túl jó példák.
Ennél többet nem tok "segíteni".
Amúgy nem rosszak, de biztos lesz jobb is csak ismerd ki a programod töviről-hegyire :) Mert képvetítésből is ki lehet szinte amv élményt hozzni. Példa[Link]
[Link]
Köszike. A szám előadóját nem tudom, csak a címét: Knife of the Romance
Az előadót nem tudnám neked megmondani, de azt tudom, hogy a második szám címe Knife of Romance. Remélem ez ad némi segítséget.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-03-21 22:37:49
A második vid zenéjét meilyk együttes játsza?
[Link]
[Link]
Szerk: miyu 2008-03-21 21:38:11