Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2010-06-25 10:39:45
(#702) beküldve: 2010-06-21 20:01:51
(#701) Sziasztok!Csináltam egy Hellsinges AMV-t,ha gondoljátok,nézzétek meg:) [Link]
Remélem,tetszik!^^Ez az első amv-m,amúgy '^^
Remélem,tetszik!^^Ez az első amv-m,amúgy '^^
Szerk: Loreley 2010-06-21 20:02:32
beküldve: 2010-05-15 11:27:07
(#700) Megnéztem a legújabb Magyar AMV rettenetet és hát rettenetes lett,unalmas,béna,semmitmondó. Olyan fárasztóan sablonos.Elnézést érte,de sztem a 2. MAR ezerszer jobb volt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-15 12:41:27
beküldve: 2010-05-08 09:15:14
(#699) Üdv Mindenkinek!
Ez az első hozzászólásom a fórumon és örülök,
hogy itt lehetek.
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a Naruto AMV-t.
Szerintem nagyon szuper lett.
[Link]
Ez az első hozzászólásom a fórumon és örülök,
hogy itt lehetek.
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a Naruto AMV-t.
Szerintem nagyon szuper lett.
[Link]
beküldve: 2010-04-12 19:14:35
(#698) Sziasztok! Movie Makerrel lehet megfelelő bitrátájú videót csinálni az amv versenyre? Mert és nem tudom elég magasra beállítani . Vagy le kéne tölteni hozzá valamit, hogy ezen a részen is lehessen állítani?
Hát ennél jobbat még nem láttam.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:13:00
beküldve: 2010-04-02 19:21:33
(#696) Ahá, mmv, nem voltam biztos benne. Köszencs.
Az SW epic, én is ismerem. Bár ha mmv, és ha Berserk, nálam ez a favorit: [Link]
Találtam szépséges árnybírósokat is, de inkább nem linkelem, mert egy-két kocka mintha spoileres lenne. Rákeresni nem túl nehéz a tecsőn, akit érdekel :3
Az SW epic, én is ismerem. Bár ha mmv, és ha Berserk, nálam ez a favorit: [Link]
Találtam szépséges árnybírósokat is, de inkább nem linkelem, mert egy-két kocka mintha spoileres lenne. Rákeresni nem túl nehéz a tecsőn, akit érdekel :3
Ez mmv
Nekem ebből a műfajból a kedvencem a Sweet Dreams ami Berserk mangát dolgozza fel Mansonra elég jól, bár eleve az a leghíresebb mmv is xd
Nekem ebből a műfajból a kedvencem a Sweet Dreams ami Berserk mangát dolgozza fel Mansonra elég jól, bár eleve az a leghíresebb mmv is xd
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-03-27 00:14:09
(#693) Csalok egy picit mert ez ugyan nem amv, hanem mv (vagy mmv?), de eddig ez a legjobb, amit találtam ebből a mangából. [És még rammsteinék is <3]
[Link]
[Link]
Sok van de legajánlatosabb a Sony Vegas :)
Nem olyan könnyű elsőre de sokkal jobban megéri azzal kezdeni mint Movie Makerrel.
Nem olyan könnyű elsőre de sokkal jobban megéri azzal kezdeni mint Movie Makerrel.
beküldve: 2010-02-16 17:33:36
(#691) Valaki tudja milyen programmal tudok AMV-t készíteni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-02-16 15:46:36
(#690) Egy kis segítség kéne ^^"
Tudna valaki olyan animet mondani amiben megtalálható Bill Gates-re hasonlító egyén?
Tudna valaki olyan animet mondani amiben megtalálható Bill Gates-re hasonlító egyén?
beküldve: 2009-05-24 22:04:50
(#689) beküldve: 2009-05-17 06:08:58
(#688) Trisa megnyerte az amv versenyt! Gratulálok, nagyon szép videót készített!