Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2007-07-25 00:26:34
(#124) Mindezektől függetlenül a Naruto persze király
szal mindenkiba>#&#&@& >#@x
szal mindenkiba>#&#&@& >#@x
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-07-25 00:26:48
Naruto! semmi baj (egyébként én lány vagyok.... )
Hanon! Tudtam én, hogy igazam van!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Annak legalább örülök....
Mit gondolsz, én is ilyen leszek mint te (hangokat fogok hallani a fejemben ) vagy esetleg apánkra ütöttem? (aki már beszélget is a hangokkal)
Mit gondolsz, én is ilyen leszek mint te (hangokat fogok hallani a fejemben ) vagy esetleg apánkra ütöttem? (aki már beszélget is a hangokkal)
Nem tom. Gyakorlat kérdése.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-07-25 00:23:58
(#121) Áá lemaradtam a legjobbról Kicsit elmegyek Angry Video Game Nerd-öt nézni, erre így elfajulnak a dolgok? Micsoda ronda világban élünk
Sophie, szerintem azokban a helyzetekben egyszerűen nem lehet másra gondolni, mint amiket írtatok...
Sophie, szerintem azokban a helyzetekben egyszerűen nem lehet másra gondolni, mint amiket írtatok...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Gondolatolvasás? Nem megy a hangok a fejemben azt mondják hogy nem megy.
bocs fiuk még egyszer
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
csak még valami, ha a beszélgetés folyamatos, inkább ne hagyjátok benne az idézeteket, mert széttolja az oldalt. ha korábbról van idézve, akkor persze más a helyzet.
Ok bocsi.
beküldve: 2007-07-25 00:22:07
(#118) csak még valami, ha a beszélgetés folyamatos, inkább ne hagyjátok benne az idézeteket, mert széttolja az oldalt. ha korábbról van idézve, akkor persze más a helyzet.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Annak legalább örülök....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Gondolatolvasás? Nem megy a hangok a fejemben azt mondják hogy nem megy.
Szerk: Csaba 2007-07-25 00:20:57
Legalább van egy bátyám... igaz lököttebb nálam, de elfogadom... ja és mindig egy rugóra jár az agyunk....
Azért annak örülök, hogy legalább a gondolataimat nem olvasod ki!
3 év. Hosszú szülés volt. Hugi
Szerk: Csaba 2007-07-25 00:20:09
Lökött...... Te idősebb vagy kicsit nálam, de nem baj... majd leszek a régen elhagyott hugid....
Szerk: Csaba 2007-07-25 00:20:18
Ez van. Lehet hogy te vagy a régen elveszett ikertestvérem?
Szerk: Csaba 2007-07-25 00:20:27
hm... most te voltál a gyorsabb.. .. na jó.. ilyen nincs, hogy ennyire egy rugóra járjon az agyunk.....
Szerk: Csaba 2007-07-25 00:20:38