Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
Hát, azért én szeretem, ha van egy bátyám... pl. ha elvisz diszkóba, vagy valami jó helyre... amikor meg kicsik voltunk, és suliba esetleg összeakadtam nagyobb lányokkal amiért esetleg meg akart verni, jó volt hogy segített a bátyám... na meg eszméletlen sokat ökörködtünk is...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-02 15:03:58
(#184) Tehát egykének lenni jó...
Kivéve ha ikertestvéred van De az már más téma
Kivéve ha ikertestvéred van De az már más téma
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-02 15:04:27
beküldve: 2007-08-02 15:01:33
(#183) Az én testvérem is sokszor rájött a jelszavamra... hú.. hogy milyen bajt csinált nekem..... ... pedig nem kértem hogy jegyezze meg a jelszavam a gép, csak rájött....
azért tanultam az esetből...
azért tanultam az esetből...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerk: Vadóc 2007-08-02 15:02:08
Szeretném meg magyarázni a tegnap esti kalamajkát. Azokat a beszólásokat és egyébb ilyesmiket nem én írtam!!!A kretén testvérem és a haverjai írták !!! Ugyhogy gondolom jól lejárattak. Mindenkitől bocsánatot kérek,de akinek van tesója az tudja hogy van ez . Tegnap este csak azért kért bocsánatot mert elkaptam és én írattam le vele. Szóval még egyszer bocsi mindenkinek!!!
A jelszó változtatás meg történt!! Attól ,hogy valaki nem szereti a narutot még lehet jó fej.
A jelszó változtatás meg történt!! Attól ,hogy valaki nem szereti a narutot még lehet jó fej.
Együtérzek veled nekem is van egy hülye tesóm és emgem is lejáratott már nem egyszer! Én a szobám bezárásával oldottam meg a dolgott!
Egyszerűbb lenne, ha nem engedélyeznétek a jelszó megjegyzését, esetleg mindenkinek lenne egy saját felhasználói fiókja.
Szeretném meg magyarázni a tegnap esti kalamajkát. Azokat a beszólásokat és egyébb ilyesmiket nem én írtam!!!A kretén testvérem és a haverjai írták !!! Ugyhogy gondolom jól lejárattak. Mindenkitől bocsánatot kérek,de akinek van tesója az tudja hogy van ez . Tegnap este csak azért kért bocsánatot mert elkaptam és én írattam le vele. Szóval még egyszer bocsi mindenkinek!!!
Együtérzek veled nekem is van egy hülye tesóm és emgem is lejáratott már nem egyszer! Én a szobám bezárásával oldottam meg a dolgott!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
na nemá h igy leállt az élet
Hauu, Hanon ma harapós mindenkivel harc elmarad
beküldve: 2007-07-26 22:39:12
(#179) na nemá h igy leállt az élet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
na én léptem
holnap menünk táborozni a Rába partra ugyh megin nem találkozunk 1 darabig...
na hello mindenkinek
na hello mindenkinek
Hali! Verseny Hanon kegyeiért akkor folyt. köv.?
holnap biztosan nem, rábánál táborozunk haverokkal
de később mehet a harc
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-25 09:58:08
(#177) Szeretném meg magyarázni a tegnap esti kalamajkát. Azokat a beszólásokat és egyébb ilyesmiket nem én írtam!!!A kretén testvérem és a haverjai írták !!! Ugyhogy gondolom jól lejárattak. Mindenkitől bocsánatot kérek,de akinek van tesója az tudja hogy van ez . Tegnap este csak azért kért bocsánatot mert elkaptam és én írattam le vele. Szóval még egyszer bocsi mindenkinek!!!
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Naruto 2007-07-25 10:13:34
beküldve: 2007-07-25 04:18:42
(#176) Szegény Csaba mire kimoderált pár hozzászolást... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
na én léptem
na hello mindenkinek
na hello mindenkinek
Hali! Verseny Hanon kegyeiért akkor folyt. köv.?
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-07-25 01:50:17
(#173) na én léptem
na hello mindenkinek
na hello mindenkinek
200, de csak és kizárólag Csatt úrnő ostorával
magus logo, még ilyet...
magus logo, még ilyet...
beküldve: 2007-07-25 01:46:07
(#171) igaz legyen 200
és mivel a Saját Szabályzat kimongya...hogyha nem bírom elviselni, akko húzzanak karóba
(remélem mindenkinek leesett h ez mire is volt utalás )
és mivel a Saját Szabályzat kimongya...hogyha nem bírom elviselni, akko húzzanak karóba
(remélem mindenkinek leesett h ez mire is volt utalás )