Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2008-03-07 18:37:36
(#245) Valaki tudja mikor lesz megint con ki vagyok már éhezve a mangákra nincs otthan tévé így nem tok nézni Animexet!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-02-24 21:26:27
(#244) Holci: igazad vagyon, és hál' istennek, hogy végre értelmesen tudunk kommunikálni... ez igazán üdítő... csak egyetlen apró gond van: én nem tudok értelmes férfiember módjára viselkedni... ugyanis XX kromoszómákkal rendelkezem... bort meg nem szoktam inni, mert már évek óta hiányzik az epém, és el vok tiltva mindennemű alkoholos cucctól... amúgy I think, this is a beginning of a beautiful friendship...
Tudod mit akor most iszok az helyeted is egy dupla Rumos Cola-t.
Remélem nem bánod.Persze csorgathadod a nyálad ha akarod.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-22 10:02:27
(#242) Jesszusom, mikről maradtam én le >) Egészségetekre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-21 09:47:59
(#241) Holci: igazad vagyon, és hál' istennek, hogy végre értelmesen tudunk kommunikálni... ez igazán üdítő... csak egyetlen apró gond van: én nem tudok értelmes férfiember módjára viselkedni... ugyanis XX kromoszómákkal rendelkezem... bort meg nem szoktam inni, mert már évek óta hiányzik az epém, és el vok tiltva mindennemű alkoholos cucctól... amúgy I think, this is a beginning of a beautiful friendship...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
...Visszont anak örülök hogy értelmes ember modjára tudunk beszélgetni.
Csak még írni nem annyira... ajjaj ... affene!
Pedig hidd el annyira tusakodtam, hogy ne szóljak be, de ez a fránya kisördög a szúrós vasvillájával!!! Peace!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Akor megprobálok máskép fogalmazni hátha rávilágitók a problémára.
Valaki nyiltan kimondja ,és valaki csak mézes mázosan célozgat rá.Persze a végeredmény ugyanaz.
Ami ugye nem baj( ha nem egy Manga Fórumon tárgyaljuk meg) mert férfiak vagyunk ,vagy mi az ísten.Én sem vagyok fából.
Itt csak az a baj ,hogy ezért ne szóljunk meg másokat aki ha nem is a finom formába de ugyanara pedáloz mint te.
Tévedés ne essék nem vagyok prüd.
De ha valaki bort iszik az ne prédikáljon vízet.
Vagy nem?
Ami az Offolást illeti ,persze látom leáltál.
Erre mostanába rá is cáfoltál az Avás Topicba.
Vagy nem? Lehet csak én vagyok tull piszkálodos.
A hülyéskedéssel átlehet menni a Dumcsis vagy az Olvadozos Topicba ,bár az utolsonak nem látom sok értelmét visszont abba már beletörödtünk.
Nem akarok a jó viccek elrontója lenni szeretek én is tréfálkozni.De visszont arra figyelek hogy hol és hogyan tesszem.
Nem akarok elüldözni senkit vagy kiutálni de néha kiakadok dogokon ,és ezeket nem bírom szó nélkül hagyni. Lehet kulturáltan hülyéskedni ugy hogy nem zavarok senkit vagy ha rámszolnak akor azt nem vesszem sértésnek.
Visszont anak örülök hogy értelmes ember modjára tudunk beszélgetni.
Valaki nyiltan kimondja ,és valaki csak mézes mázosan célozgat rá.Persze a végeredmény ugyanaz.
Ami ugye nem baj( ha nem egy Manga Fórumon tárgyaljuk meg) mert férfiak vagyunk ,vagy mi az ísten.Én sem vagyok fából.
Itt csak az a baj ,hogy ezért ne szóljunk meg másokat aki ha nem is a finom formába de ugyanara pedáloz mint te.
Tévedés ne essék nem vagyok prüd.
De ha valaki bort iszik az ne prédikáljon vízet.
Vagy nem?
Ami az Offolást illeti ,persze látom leáltál.
Erre mostanába rá is cáfoltál az Avás Topicba.
Vagy nem? Lehet csak én vagyok tull piszkálodos.
A hülyéskedéssel átlehet menni a Dumcsis vagy az Olvadozos Topicba ,bár az utolsonak nem látom sok értelmét visszont abba már beletörödtünk.
Nem akarok a jó viccek elrontója lenni szeretek én is tréfálkozni.De visszont arra figyelek hogy hol és hogyan tesszem.
Nem akarok elüldözni senkit vagy kiutálni de néha kiakadok dogokon ,és ezeket nem bírom szó nélkül hagyni. Lehet kulturáltan hülyéskedni ugy hogy nem zavarok senkit vagy ha rámszolnak akor azt nem vesszem sértésnek.
Visszont anak örülök hogy értelmes ember modjára tudunk beszélgetni.
Szerk: Holci 2008-02-20 14:25:11
beküldve: 2008-02-20 11:39:36
(#238) Holci: a gond az, hogy én már réges régen bocsánatot kértem azokért, amiket te már megint felhoztál... ha nem vetted volna észre, már régóta befejeztük az általad emlegetett stílust... arról nem is beszélve, hogy az offolásokért is mindig elnézést kérek, ha észreveszem (vagy szólnak érte)... szóval elmondhatom, hogy igyekszem betartani a szabályokat... de úgy tűnik, hogy ezek a dolgok elkerülik a figyelmedet, és a változásokat nem veszed észre... de mindegy...
Arról nem is beszélve, hogy ez a topic egy vitaszoba, ergó megengedett, hogy egy kicsit eltérjünk a manga/anime témától...
Nos, ennyi... és nem, nem fogok megsértődni, mert értelmesebbnek tartom magam annál, hogy felhúzzam magam a rosszindulaton... illetve eljutottam idáig... ajánlom, te is próbálkozz meg vele... jó dolog túljutni a sérelmeken...
Jah, még egy dolog: ha annyira offolós, illetlen és képmutató lennék, mint hiszed (vagy állítod) rólam, a szerkesztők engem is letiltottak volna - mint ahogy ez másnál már meg is történt...
Arról nem is beszélve, hogy ez a topic egy vitaszoba, ergó megengedett, hogy egy kicsit eltérjünk a manga/anime témától...
Nos, ennyi... és nem, nem fogok megsértődni, mert értelmesebbnek tartom magam annál, hogy felhúzzam magam a rosszindulaton... illetve eljutottam idáig... ajánlom, te is próbálkozz meg vele... jó dolog túljutni a sérelmeken...
Jah, még egy dolog: ha annyira offolós, illetlen és képmutató lennék, mint hiszed (vagy állítod) rólam, a szerkesztők engem is letiltottak volna - mint ahogy ez másnál már meg is történt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-20 11:42:10
mért van az h csináltam egy topikot és törölték!!!!! pedig tök jó volt!!!!!!!!!!!!!! na jó egy kicsit pervez!!!!!!XD
Azért drága, mert sok S-es nevű emberke nem a hentai-ról beszélgetett, hanem a különféle "szokásairól"... ami egy darabig talán jópofa, de a jóizlést egy idő után már sértette - pláne, hogy a poénokat is komolyan vette néhány illető, és a topik elfajult egy szexuális társkereső site-tá...
De ha télleg érdekel a téma, msn-en én is szívesen beszélgetek veled - csakúgy, mint picilány...
Kedves Chika vagy FMP77 vagy mi az isten ,ja bocs most Aoi Takuma.Ez most egy kicsit hülyén jönn ki hogy itt papolsz ,aztán meg pötivel nyaljátok faljátok egymás még ha poénból is.Én ezt hívom képmutatásnak.
Lehet megint megsértödni ,mártirkodni, lelépni.
És persze lehet normálisan felnöt ember modjára kezelni a dolgot vagy legalább érett emberi ésszel.
MÉGEGYSZER KÉRDEZEM MIÉRT KELL SZÉTOFFOLNI AZ ÖSSZES TOPIKOT?
Néz utána nyugodtan.
hahó!! ébresztő!! még a mondo fórumán is nagyon nehezen vezették be a bannt!
Azt mégse írhattam, hogy dobjunk össze a srácnak egy saját agyra valót... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
mért van az h csináltam egy topikot és törölték!!!!! pedig tök jó volt!!!!!!!!!!!!!! na jó egy kicsit pervez!!!!!!XD
Azért drága, mert sok S-es nevű emberke nem a hentai-ról beszélgetett, hanem a különféle "szokásairól"... ami egy darabig talán jópofa, de a jóizlést egy idő után már sértette - pláne, hogy a poénokat is komolyan vette néhány illető, és a topik elfajult egy szexuális társkereső site-tá...
De ha télleg érdekel a téma, msn-en én is szívesen beszélgetek veled - csakúgy, mint picilány...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-20 10:14:43
Esetleg kijárhatnánk Sasukénak egy IP-bannt...
hahó!! ébresztő!! még a mondo fórumán is nagyon nehezen vezették be a bannt! ráadásul szerintem csak a nagy nyomás miatt állt kötélnek Csaba (vagy aki ezzel foglalkozik tőlük)! én komolyan már azzal is meg vagyok elégedve (és csodálkoztam is) h törölve lett az a bizonyos topic...
Meglivornt ide! XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-02-20 07:53:45
beküldve: 2008-02-19 23:36:48
(#233) Esetleg kijárhatnánk Sasukénak egy IP-bannt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-19 19:45:25
(#232) nah jó az a topik tényleg kezdett elfajulni(nem is tom miért.. sasuke.. és finom modora....a "hadművelet" nem miattad és topikod ellen hanem az ott történt hihetettlen mértékű bunkóságnak volt köszönhető szoal csak nyugi és én lennék a haverod ha gondolod..msn-en folytathatnánk amit topikban elkezdtél..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Gondolkodj egy kicsit és biz' rájössz magadtól is.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-02-19 18:16:09