Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
Jajj nekem. Ez fáj. :)
Hány csak manga-ra jellemzo effektet/abrazolasmotod irjak amit lehetetlen filmen, elo emberekkel megcsinalni?
Fájjon is Ezek a stílusjegyek nem azért nem jelennek meg filmeken, mert a film egy olyan ósdi "kötöttt" médium lenne, hanem mert egyszerűen "hogy nézne ki?" Miből tartana sebességvonalakat, mellékelt kis feliratokat meg sok egyéb kiegészítést kirakni. Ezek a mangát teszik árnyaltabbá, a filmnél feleslegesekké válnak.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-17 17:02:00
beküldve: 2008-09-17 15:45:01
(#304) Tudod mit? Akkor az egyszerűség kedvéért, az itteni teljesítményed alapján: igen, barom vagy
Mi ertelme sertegetni egymast? Te meg bunko vagy.
Viccet felreteve, neked szemelyesen ugyan nem valaszoltam, de a szovegben benne van a hozzad intezett valaszom is. Annyit azert hadd fuzzek meg hozza, hogy nem ertem miert barmozod ot. (bar tudom a kijelentesed elsosorban nekem lett cimezve) Eppen te vagy aki nem tett hozza a vitahoz semmit, a sajat allaspontod sem vagy kepes kifejteni.
Ha igazad van én lezsek az első aki elismeri de ha visszaolvasol akkor ?????
Éppen akkor van igazam. Szóval olvass csak vissza szépen, nem olyan sok az a két-három oldal, a fórummotor is segít, ráadásul elég ha az én hozzászólásaimra fókuszálsz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-17 00:57:54
(#302) Tyűű, nem vagyok egy picit es mennyit irtok. Akkor en is irok sokat!
Hány csak manga-ra jellemzo effektet/abrazolasmotod irjak amit lehetetlen filmen, elo emberekkel megcsinalni?
scarcrow: Azert nem hasonlithatod ossze, mert a zene egy medium, nem teheted azt hogy kiveszed belole ezt a fajtat, mert epp az ervelesednek ez a fajtaja kedvez. Az egeszet nezzuk es bizony van olyan zene, amiben nincs szoveg. Ergo, ne hasonlitgassuk ossze a verssel. Arrol nem is beszelve hogy a vers a zene resze sok esetben, de ebbe ne menjunk bele. :)
Ez az egyik legnagyobb butasag, ami egy ertelmes ember szajat elhagyhatja. A jo es a rossz fogalmak csak az emberi erzes kivetitesei. Valojaban nem leteznek. Leegyszerusitve leirom mit ertek ez alatt.
XYZ megoli YXZ-et, csak azert mert olyan kedve van. Ez egy kivulallo szamara rossz cselekedet, mert olyan tarsadalmi kozegben elunk ahol a gyilkolas bun=rossz. Viszont, a gyilkosnak ez a cselekedet jó, mert az erzelmeinek megfeleloen cselekedett.
Azt hiszem ezzel vilagos, hogy a jo es a rossz egy olyan fogalom, amit nem hasznalhatunk ennyire felelotlenul es foleg nem akkor amikor egy szorakoztato alkotasnak a minoseget akarjuk megkerdojelezni. Punktum.
Mond te ismered egyaltalan a Bleach c. mangat? Eppen Icsigo és Rukia a ket legmegszokottabb karakterforma.
Mondcsak nem ez minden hoseposz alapja?
Bocs, de... "he?"
Bocs, de... minden mufaj szorakoztatni akar. Ezert keszulnek. Ha tanulni akarsz, nezz doksifilmet.
Persze, mas lapra tartozik. A Tom és Jerry-t is mindenki utalja. Fuj, folyton ugyanaz, Jerry megszivatja Tom-ot. De igenytelen. [Érted mar?]
Teljesen igazad van, mea culpa. En is belekotottem volna a helyedbe. Tudom hogy nem mufaj, sosem igy hivatkozok ra.. csak most elbsztam. :)
Azert azt szogezzuk le, hogy ebben a vitaban en igen vedem a Bleachet es valoban az avatarom is onnan szarmazik, de az a helyzet hogy messze nem tartom a legjobb shounen manganak. Tehat abszolut megertelek, ha neked nem tetszett es/vagy megutaltad. En csak arra proballak ravezetni, hogy attol mert nem a te szajized szerint alakul a cselekmenye, még nem mondhatod ra hogy igenytelen. Punktum.
Namost. Tisztazzuk a dolgokat. A konyv, a kepregeny, a film. Mindharom kulonbozo medium. Egy film elkeszitese egy forgatokony megirasaval kezodik, majd ha szukseges rajzolnak kepeket, hogy kulsoleg hogy lehetne abrazolni a leirt dolgokat. A kepregeny ezzel szemben, mar egybol szoveget es kepet is ad. A film nem attol kotott, hogy nem lehet 30 meteres robotot vagy dinoszauruszt abrazolni. Valamit felreertettetek. Ismered a mangaféle deformalt arcokat peldaul? Sok manga epp erre az abrazolasmodra epit. Ezt hogy jelenited meg elo szineszekkel? Tudjak ezt reprodukalni? Nem.
Film: A Művész (színész,rendező,dramaturg,st b) tehetsége.
Manga: A Művész (Mangaka,író,segédek,stb) tehetsége.
Manga: A Művész (Mangaka,író,segédek,stb) tehetsége.
scarcrow: Azert nem hasonlithatod ossze, mert a zene egy medium, nem teheted azt hogy kiveszed belole ezt a fajtat, mert epp az ervelesednek ez a fajtaja kedvez. Az egeszet nezzuk es bizony van olyan zene, amiben nincs szoveg. Ergo, ne hasonlitgassuk ossze a verssel. Arrol nem is beszelve hogy a vers a zene resze sok esetben, de ebbe ne menjunk bele. :)
de hogy mi jó és mi nem, az már megítélhető objektív szempontok alapján is....
Ez az egyik legnagyobb butasag, ami egy ertelmes ember szajat elhagyhatja. A jo es a rossz fogalmak csak az emberi erzes kivetitesei. Valojaban nem leteznek. Leegyszerusitve leirom mit ertek ez alatt.
XYZ megoli YXZ-et, csak azert mert olyan kedve van. Ez egy kivulallo szamara rossz cselekedet, mert olyan tarsadalmi kozegben elunk ahol a gyilkolas bun=rossz. Viszont, a gyilkosnak ez a cselekedet jó, mert az erzelmeinek megfeleloen cselekedett.
Azt hiszem ezzel vilagos, hogy a jo es a rossz egy olyan fogalom, amit nem hasznalhatunk ennyire felelotlenul es foleg nem akkor amikor egy szorakoztato alkotasnak a minoseget akarjuk megkerdojelezni. Punktum.
A karakterek igen jelentős része elnygolt, felszínes és motiválatlan valamint túl sok funkciót se tölt be...
Mond te ismered egyaltalan a Bleach c. mangat? Eppen Icsigo és Rukia a ket legmegszokottabb karakterforma.
A dramaturgia folyamatosan önmagát ismétli....
Mondcsak nem ez minden hoseposz alapja?
spirituális létsíkon is keményen tomboll kapitalizmus...
Bocs, de... "he?"
ez a műfaj szórakoztatni akar és kész...
Bocs, de... minden mufaj szorakoztatni akar. Ezert keszulnek. Ha tanulni akarsz, nezz doksifilmet.
viszont az már más lapra tartozik hogy ez a szórakoztatni akarás milyen nívón valósul meg...
Persze, mas lapra tartozik. A Tom és Jerry-t is mindenki utalja. Fuj, folyton ugyanaz, Jerry megszivatja Tom-ot. De igenytelen. [Érted mar?]
"mennyire is kotott a film mufaj."
Teljesen igazad van, mea culpa. En is belekotottem volna a helyedbe. Tudom hogy nem mufaj, sosem igy hivatkozok ra.. csak most elbsztam. :)
Azert azt szogezzuk le, hogy ebben a vitaban en igen vedem a Bleachet es valoban az avatarom is onnan szarmazik, de az a helyzet hogy messze nem tartom a legjobb shounen manganak. Tehat abszolut megertelek, ha neked nem tetszett es/vagy megutaltad. En csak arra proballak ravezetni, hogy attol mert nem a te szajized szerint alakul a cselekmenye, még nem mondhatod ra hogy igenytelen. Punktum.
A gyűrűk ura is lehetett volna teljesen szöveghű
Namost. Tisztazzuk a dolgokat. A konyv, a kepregeny, a film. Mindharom kulonbozo medium. Egy film elkeszitese egy forgatokony megirasaval kezodik, majd ha szukseges rajzolnak kepeket, hogy kulsoleg hogy lehetne abrazolni a leirt dolgokat. A kepregeny ezzel szemben, mar egybol szoveget es kepet is ad. A film nem attol kotott, hogy nem lehet 30 meteres robotot vagy dinoszauruszt abrazolni. Valamit felreertettetek. Ismered a mangaféle deformalt arcokat peldaul? Sok manga epp erre az abrazolasmodra epit. Ezt hogy jelenited meg elo szineszekkel? Tudjak ezt reprodukalni? Nem.
Szerk: v3g374 2008-09-17 01:04:09
Tudod mit? Akkor az egyszerűség kedvéért, az itteni teljesítményed alapján: igen, barom vagy
Uww Critical strike!!
no pussy, just the dicks
... öreg vagyok én már ehhez.
Az én kisöcsém még nem is öreg!!! Jó jóó, de van amihez annak érzem magam. Mi szerencsére mind fiatalabbaknak tetszünk, nem hiába a családi génállomány!
Majd Conon kéjek fagyiiiiit!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
... öreg vagyok én már ehhez.
Az én kisöcsém még nem is öreg!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ümm... köcce kihagyom én csupán azon a momentumon akadtam fel, hogy a film kötött a képregény meg nem...
A nagyrésze ennek ugysem vita, inkább önigazolás.
Meghagyom a témát Gegew40k & Scarcrow duójának... nem is tudom te végül is min paprikáztad fel magad, de nem kell kifejteni... öreg vagyok én már ehhez.
A nagyrésze ennek ugysem vita, inkább önigazolás.
Meghagyom a témát Gegew40k & Scarcrow duójának... nem is tudom te végül is min paprikáztad fel magad, de nem kell kifejteni... öreg vagyok én már ehhez.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-15 22:51:19
(#297) Scarroww & v3g374 & Lanwell? Veletek vagyok küzdök akár szemtől szemben is, ahogy egy topicbana Alister favorizálta.
Mikor és hol vagy döntsem el én?
Mikor és hol vagy döntsem el én?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Hello alister!
Fel lettál kérve szóvivőnek?
Tudod mit? Akkor az egyszerűség kedvéért, az itteni teljesítményed alapján: igen, barom vagy
Remélem most boldog vagy...
Köszönöm szépen ilyen bókot ritkán kapok.
Ha igazad van én lezsek az első aki elismeri de ha visszaolvasol akkor ?????
Ezért javasoltam MSN email fight
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Hello alister!
Remélem most boldog vagy...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mondjuk azt, hogy abszolút elkanyarodtatok a témától. NA de mindegy.
Mondjuk találtam egy gyöngyszemet is, ez volt a mai napom csúcspontja: [QUOTE]Öreg vagyok én már ahhoz hogy attól legyen merevedésem hogy 15-16 éves kétdimenziós karakterek túlméretezett bökőkkel rohangálnak és megmentik a világot...
[/QUOTEMondjuk találtam egy gyöngyszemet is, ez volt a mai napom csúcspontja: [QUOTE]Öreg vagyok én már ahhoz hogy attól legyen merevedésem hogy 15-16 éves kétdimenziós karakterek túlméretezett bökőkkel rohangálnak és megmentik a világot...
Ez témyleg csúcs volt
Remélem lett merevedésed Megnézném " ez már burtális" sorry
Akkor most lebaromoztál?
Ez már személyes. Vitassuk meg miért is vagyok barom?
Ez már személyes. Vitassuk meg miért is vagyok barom?
Eredetileg nem állt szándékomban, de ha már így felhoztad:
1. Nem is neked írtam, amit.
2. A 'baromságokat beszél' vagy az 'ez amit mondtál így baromság' távolról sem azonos azzal, hogy 'barom vagy'...
Istenek az égben és a földben, mi a francot csinálnak manapság az általános és középiskolákban?
Hello alister!