Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
Vita folytatása:
Az Élni című one-shot manga az aduász a kezemben, ahol a rajzolás és a történet is nagyon jó, 50%-50%-ban járulnak hozzá a manga nagyszerűségéhez.
Szerintem ez az ideális megoszlás.
Az Élni című one-shot manga az aduász a kezemben, ahol a rajzolás és a történet is nagyon jó, 50%-50%-ban járulnak hozzá a manga nagyszerűségéhez.
Ez valóban igaz, de még meg se közelíti mondjuk a leggyengébb Jump-os sorozatok népszerüségét se.
Szerk: wakka 2009-01-09 20:28:54
beküldve: 2009-01-09 20:25:57
(#364) Vita folytatása:
Az volt a gáz, hogy ott adta a nagyot, márkás kosaras ruhákba volt, közben meg alig tudott játszani.
Hát sajna van ilyen. Bár ennél durvábbak is akik tetováltatnak, piercingelnek mert divat. A hajvágás festés azért nem gond mert visszanő, de a hegek megmaradnak....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Az volt a gáz, hogy ott adta a nagyot, márkás kosaras ruhákba volt, közben meg alig tudott játszani.
Hát igen, pár napja láttam egy divatstreetballoskosras szerencsétlent. Nagyon gáz volt szegény.
Nos maga a kifejezés sem teljesen világos, de a lényege megvan. Mi volt a gáz vele? Csak azért kérdezem, mert egyre elvakultabb divatrajongókat látok.
Sajnos általában olyanokat akiknak, az adott irányzat nem előnyős szűk naci 70 kg fölött nem tanácsos.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Hát igen, pár napja láttam egy divatstreetballoskosras szerencsétlent. Nagyon gáz volt szegény.
Itt folytatlyuk a veszekedést
Most mondtad, hogy kimaradsz belőle, erre te folytatod? Nem kéne se itt, se máshol.
beküldve: 2008-10-29 18:07:38
(#358) Itt folytatlyuk a veszekedést
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-09-23 21:55:37
(#357) Nanao:Végre valamiben egyet értünk
Nemtudom, de szerintem tök pojjén
Amúgy az avatarod,
"Pedo Bear"
is az image boardok egyik réme, bár biztos hasonló helyen akadtál rá Nagyon "jofféle"!! ja igen aláírásod az mi? honnan? miért?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-22 19:55:59
Abban én is egyet értek, hogy teljesen mindegy metálos, rocker, rapper, emos, imos, stb.... minden ember egyenlő. Csak azt nem szeressem ha valaki csak a divat kedvéért csinálja ennyi részemről.
ezt próbáltam kifejteni de nemigazán ment ><
I my dreams I can fly (:
1.emo/scene/saucyemo
2.érfelvágás
3.???
4.profit
2.érfelvágás
3.???
4.profit
Azzi, honnan van ez a ciklus és miért ilyen népszerű nálad?
Nemtudom, de szerintem tök pojjén
Amolyan 8-bit Theatre képregénysorozatos szöveg. Abban vannak efféle poénok
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Jól mondja Tailor, ez ilyen /b/ imageboardos szöveg, de nem most találtam meg, csak mostanság jutott eszembe ismét ez a remek kis vázlat^^ bármire jó.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-21 22:01:51
Na ezek az utóbbi hsz-ek már tényleg nagy baromságok : D
Milady, Lawliete grat. (h5)
Köszike a gratulációt
Dobj fel valami témát inkább.
Abban én is egyet értek, hogy teljesen mindegy metálos, rocker, rapper, emos, imos, stb.... minden ember egyenlő. Csak azt nem szeressem ha valaki csak a divat kedvéért csinálja ennyi részemről.