Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
Szerk: Aizen 2009-01-30 21:16:22
beküldve: 2009-01-30 21:14:11
(#379) em....igaz,közelítek a true mangafanságomhoz,de ezt a topicot,még nem láttam...eggyáltalán mi itt a vitatéma?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 21:13:07
(#378)
Szerk: Aizen 2009-01-30 21:14:07
Bakker, akkor én tértem el a témától, elnézést, én végig azt hittem, hogy nem a népszerűség függvényében vitázunk.
Na tehát most már tudom, hogy miről vitázunk.
És akkor egyet kell, hogy értsek, hogy pl. Bleach, Naruto népszerűbb (kb. 75%-25%-os megoszlással), mint pl. az Élni (50%-50%-kal). Stupid humans.
És akkor egyet kell, hogy értsek, hogy pl. Bleach, Naruto népszerűbb (kb. 75%-25%-os megoszlással), mint pl. az Élni (50%-50%-kal). Stupid humans.
Sajnos igen a Bleachet többen nézik mondjuk nem annyira baj ez mert a Naruto anime hát...
borzalmas de természetesen vannak jó jelenetek
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-30 20:40:09
(#376) Bakker, akkor én tértem el a témától, elnézést, én végig azt hittem, hogy nem a népszerűség függvényében vitázunk.
Szerk: .., 2009-01-10 11:56:56
nyau ettől a topictól én megijedek ^^"
Jobb is ^
Képzelj ide egy rendőrségi kordont és jónéhány leplezetlen hullát... kb ennyi volt...
beküldve: 2009-01-09 23:01:49
(#372) nyau ettől a topictól én megijedek ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Nem-e? Akkor vígyeld be a Mit kéne magyarul kiadni? t. 1636-odik hozzászólását abban is hogy mire reagáltál....
meg súgom: képregénybiznisz=üzlet... de nem gáz, biztos én vagyok az idióta ha már ennyire szeretnél fölényeskedni...
A helyedben nem basznám fel az agyamat ilyesmin... inkább nézd meg helyette hogy miről folyik a szó.
meg súgom: képregénybiznisz=üzlet... de nem gáz, biztos én vagyok az idióta ha már ennyire szeretnél fölényeskedni...
A helyedben nem basznám fel az agyamat ilyesmin... inkább nézd meg helyette hogy miről folyik a szó.
Nehéz a felfogásod nagyon...
Tökre eltérsz a témától...
Nem arról vitatkoztunk, hogy mi kell a népnek, mi kell a jó eladhatósághoz...
Tökre eltérsz a témától...
Nem arról vitatkoztunk, hogy mi kell a népnek, mi kell a jó eladhatósághoz...
Na mindegy, többet erre a témára NEM reagálok, sőt inkább rá se kattintok erre a topikra, csak felb*szom az agyam...
Hát nem vagy egy anyagiakra gondoló figura az biztos, de hiába csinálsz egy nagyszerű dolgot ami a szívedet melengeti ha a fenének se kell... mehetsz az utcára.
Ha az egytemes értékeket nézzük akkor neked van igazad, de ha az eladhatósgot akkor nekem. KÉSZ.
Ha az egytemes értékeket nézzük akkor neked van igazad, de ha az eladhatósgot akkor nekem. KÉSZ.
Az nem ellenérv hogy ők többen vannak... nemérdekel hogy kik csak vegyék meg... ezt diktálja a kis számító-piackutató-bankár énem.
Mondom, hogy az nem érv volt, azt csak mellékesem mondtam.
Értsd meg, hogy a népszerűség nem egyenlő a nagyszerűséggel.
Bocs, de már fáradt vagyok, abbahagynám a vitát.
Nem tagadom hogy egy cucc népszerüségéhez nem járul hozzá mind a kettő, de akkor is a sztori viszi az árut, nem a képi minőség.
Viszont oltári nagy tévedés hogy a gyerekekből több lenne, ugyanis a japán, akárcsak a magyar egy idősödő táesadalom... szal ezt buktad.
Az nem ellenérv hogy ők többen vannak... nemérdekel hogy kik csak vegyék meg... ezt diktálja a kis számító-piackutató-bankár énem.
Viszont oltári nagy tévedés hogy a gyerekekből több lenne, ugyanis a japán, akárcsak a magyar egy idősödő táesadalom... szal ezt buktad.
Igen, azért nem közelíti meg, mert ez seinen, Jumpot meg nagyrészt gyerekek olvasnak és sok van belőlük.
Na de ez nem tartozik a vitánkhoz, nem akarok nagyon elkalandozni.
Tehát:
Amit mondtál az nem oszt nem szoroz, az állításomat nem tagadja.
És azt mondtam, hogy egy manga nagyszerűségéhez a történetvezetés és a rajzolás 50%-50%-ban járul hozzá.
Egy manga (pl. az Élni) lehet nagyszerű attól függetlenül, hogy nem Shonen Jumpos...
Na de ez nem tartozik a vitánkhoz, nem akarok nagyon elkalandozni.
Tehát:
Amit mondtál az nem oszt nem szoroz, az állításomat nem tagadja.
És azt mondtam, hogy egy manga nagyszerűségéhez a történetvezetés és a rajzolás 50%-50%-ban járul hozzá.
Egy manga (pl. az Élni) lehet nagyszerű attól függetlenül, hogy nem Shonen Jumpos...
Szerk: .., 2009-01-09 20:38:27