Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nemárulta el?
Még senkinek sem a családból.
És kérdezted már?
Vagy azt hogy mikor csináltatta?
Nemárulta el?
Akkor az ô titka marad.
Értem. Én még nem igazán döntöttem el, hogy mit kéne csináltatnom, mi illene hozzám...
Nemárulta el?
Persze, ezt átérzem. Én is akkor csináltattam meg, amikor még tavaly külön laktam - bár elmondtam a szüleimnek, meg is mutattam, anyum még be is kente.^^
Egy három soros haikum van, ami japánul így hangzik: neko no koi yamu toki heya no oborozuki, ez pedig magyarul annyit tesz: Macskavágy zaja csitul, a hálószobában bágyadt Hold köde.
Nemárulta el?
Ja, ráérek vele, van idő még bőven. Egyenlőre úgyis a szüleimmel lakok még és nekik nem tetszene, ha tetkót csináltatnék.
Amúgy csak úgy kiváncsiságból neked milyen tetkód van?
A belső és külső fájdalomról: Tudom, hogy a külső fájdalom nem képes teljesen megoldani a dolgokat. Tapasztalat. Nem véletlenül neveznek emósnak, meg küldözgettek pszichológushoz.
Egy női fej, amire rá van írva, hogy Éva. Mai napig nem tudom miért van odaírva,hogy Éva.
Ahogy gondolod, de addig, amíg nem vagy biztos a dologban nem is szabad erőltetni. 15 éves korom óta érlelgettem, hogy varratok magamra valamit, de mégis csak tavaly sikerült eljutnom a megvalósításhoz. De elégedett vagyok: nem haltam bele, szép lett, és amíg élek nem fogom megbánni.
A belső-külső fájdalomról annyit: nyílván nem jelent állandó megoldást, de nekem sokat segített ez az úgymond apróság is abban, hogy talpra álljak. Sok minden volt tavaly ilyenkor az életemben, ami a padlóra küldött, és a gyógyuláshoz a tetkó is hozzájárult.
Pesten elég sűrün járok, de lehet hogy inkább késöbb térnék erre vissza. Elöbb szétnézek itt, Szombathelyen.
Ez a belső fájdalmat ellensúlyozó külső fájdalom-dolog végülis müködhet nálam is.