Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2013-03-21 15:19:06
(#455) Én is tervezem, hogy lesz egy tetkóm, már a helyét is kinéztem, sőt már azt is tudom mit akarok ._. de még várhatok rá pár évet ^^
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Amúgy örülök, hogy másoknak is tetszik : )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-20 20:04:45
(#453) Köszi : )
Majd arról is osztok meg képet, ha meglesz.
Majd arról is osztok meg képet, ha meglesz.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ne érts félre nem beszólni szeretnék csak figyelmeztetni téged: Itt nem szokták szeretni a toronyidézeteket.
-
Egy női fej, amire rá van írva, hogy Éva. Mai napig nem tudom miért van odaírva,hogy Éva.
Nemárulta el?
Még senkinek sem a családból.
És kérdezted már?
Vagy azt hogy mikor csináltatta?
Kérdeztem, de azt mondta, h nem számít. Am olyan 25 lehetett, amikor csináltatta.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-20 19:10:37
(#449) beküldve: 2013-03-20 19:03:53
(#448) Kár, hogy nem volt pénzem megcsináltatni az új tetoválást. Már várom hogy legyen rá pénz! XD
beküldve: 2013-03-20 18:47:24
(#447) woow
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Tudom, én is imádom : )
Az első, a kedvenc együttesem, a Pink Floyd, Division bell című albumának a borítója a két alkaromon. Ez két darab bádog fejet ábrázol, amik egymással szembe néznek, és ha közel vannak egymáshoz, akkor a két arc kiad egyet.
Szivesen látnék róla képet.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-20 15:22:27
beküldve: 2013-03-19 22:36:10
(#442) Én tavaly februárban csináltattam meg az első két összefüggő tetoválásomat, és úgy terveztem, hogy idén februárban csináltatom meg a következőt.
Az első, a kedvenc együttesem, a Pink Floyd, Division bell című albumának a borítója a két alkaromon. Ez két darab bádog fejet ábrázol, amik egymással szembe néznek, és ha közel vannak egymáshoz, akkor a két arc kiad egyet.
Amit most akartam (és idővel meg is fogok csináltatni) az a kedvenc filmes anti hőseim arcképei lett volna a felkaromon: Hannibal Lecter, Pennywise, Pinhead, Alex Delarge, HAL 9000, Jack Torrace.
Amit most akartam (és idővel meg is fogok csináltatni) az a kedvenc filmes anti hőseim arcképei lett volna a felkaromon: Hannibal Lecter, Pennywise, Pinhead, Alex Delarge, HAL 9000, Jack Torrace.
beküldve: 2013-03-19 21:53:47
(#441) Nekem a mûvészi tetkók tetszenek a legjobban.
at the end,we all die alone