Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2013-03-27 20:28:32
(#500) "A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-25 18:51:53
(#499) beküldve: 2013-03-25 18:13:48
(#498) ilyet a szemhéjamra kellene, és lazíthatnék az első órán, amíg magamhoz nem térek XD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-25 18:13:59
A szem tetkórol hirtelen ez a kép jutott eszembe:
[Link]
Ez az egyik kedvenc együttesem, a Tool egy szimbóluma, a "harmadik szem".
[Link]
érdekes kép
at the end,we all die alone
A szem tetkórol hirtelen ez a kép jutott eszembe:
[Link]
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-24 10:13:28
(#495) Nagyon jól néz ki!:O
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Miyu:Hja én is néztem egy sort, hogy milyen történések voltak...
A Márk:Jelentésügyileg kicsit zavaros az tény.
A triskele a keltáknál egyrészt a Hármas Hatalomnak (Istennő, Agancsos Isten és az Erő vagy Szellem) felel meg, maga az erő forrásának tekintették. Egyes mondák szerint pedig maga a nőiesség, a három ága a leányt, az anyát és az öregasszonyt jelképezi. De van ahol az élet kerekének írják le.
A claddagh pedig a koronás szív a két kézzel. A korona a hűség, a kéz a barátság, a szív pedig a szerelem. Az íreknél hagyomány, hogy a különböző jegyajándékokon szerepel, főként gyűrűn. Ha kifelé áll a szív csücske az illető ujjáról, akkor még szabad a szíve, ha fordítva,akkor már elkelt.
A pentákulum a hitem miatt került rám.
A Márk:Jelentésügyileg kicsit zavaros az tény.
A triskele a keltáknál egyrészt a Hármas Hatalomnak (Istennő, Agancsos Isten és az Erő vagy Szellem) felel meg, maga az erő forrásának tekintették. Egyes mondák szerint pedig maga a nőiesség, a három ága a leányt, az anyát és az öregasszonyt jelképezi. De van ahol az élet kerekének írják le.
A claddagh pedig a koronás szív a két kézzel. A korona a hűség, a kéz a barátság, a szív pedig a szerelem. Az íreknél hagyomány, hogy a különböző jegyajándékokon szerepel, főként gyűrűn. Ha kifelé áll a szív csücske az illető ujjáról, akkor még szabad a szíve, ha fordítva,akkor már elkelt.
A pentákulum a hitem miatt került rám.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
élőben még szebb ;)
update: én voltam itt nagyon régen, de "vitaszoba?" fakk? :'D
update: én voltam itt nagyon régen, de "vitaszoba?" fakk? :'D
Szerk: miyu 2013-03-24 02:37:11
És van valami jelentése is ezeknek a szimbólumoknak?
A pentagrammát azt ismerem, az oké, a másik kettőre gondolok.
A pentagrammát azt ismerem, az oké, a másik kettőre gondolok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tessék, ez közvetlenül az első lemosás után készült, aztán ment is rá az új fólia. Valahol a két lapockám közt képzeld el...
nagyon jól néz ki
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-23 23:14:00
Tessék, ez közvetlenül az első lemosás után készült, aztán ment is rá az új fólia. Valahol a két lapockám közt képzeld el...
Hegtetkó: Láttam már csodaszépeket, bár nekem nem mozgatta meg a fantáziám. A videóval kapcsolatban csak azt szeretném elmondani, hogy mint eü-s dolgozónak tanulót nagyon aggaszt a konkrét seb felületi nagysága. Nem hiába van az, hogy a nagyobb tetoválások több ülés alatt készülnek el.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2013-03-23 21:30:36
Szerk: JaakuHebi 2013-03-23 20:33:57
Nem csodálom. Ez se igazán jön be nekem, na meg a fültágítók sem.