Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2013-03-09 13:26:37
(#395) beküldve: 2013-03-08 21:56:57
(#394) akkor kezdem is:
NEM
azt ne kérdezzétek mi nem, csak nem XD
NEM
azt ne kérdezzétek mi nem, csak nem XD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 19:11:49
(#393) Akkor rajta leszek és ha megvan végre egy jó vitatéma, akkor berángatlak majd ide
-
beküldve: 2013-03-08 18:25:35
(#391) rég nem vitázott itt senki gondolom nincs miről
Majd mi keresünk valamit amiről lehet. Tetszik a javaslat?
-
beküldve: 2013-03-08 18:12:25
(#389) rég nem vitázott itt senki gondolom nincs miről
at the end,we all die alone
Na szóval ha lezártad a témát akkor most miért válaszoltál?
Ha nem vagyok vitaképes miért válaszoltál?
Ez a hiszti témán is csak azért lovagolsz mert szeretnél lekicsinyiteni ,éretlenek mutatni.
Úgy érzem te szeretnél egy olyan képet mutatni magadról ami nem te vagy.
Szeretnéd ha elismernék tudásod.
Viszont képmutatással az nem fog menni.Más munkájával példálozni könnyű de maradandót alkotni nehéz.
Szavaidból itéve neked ez megy, csak még senki nem láta.
A kispofám tudtommal nem sértés.A vacak rajz sértés viszont csak azt szeretem volna kifejezni hogy a te rajzaid fényévekere van attól a profizmustól amit te mutatni szeretnél a szavaiddal.
Elentétbe én tisztába vagyok a hiányoságaimmal és dolgozok rajta.
Miho pontosan megfogalmazta a dolgokat.
fikázás=szőrszálhasógatá s
Elfogadom a kritikát ha visza olvastál volna több ember kritikáját elfogadtam már.
Hogy a tied miért váltotta ezt ki?
Valószínű azért mert az egekbő irtad nem a földről ahól én állók ,ebböl kifolyolag nem hallom csak a gesztusokat látom.
Kezelni ne probáld az embereket azt nem lehet, majd talána gyerekeidet ha lesznek.
Az embereknek vannak érzelmeik.
Válógasd meg miket írsz ,mert megsértesz másokat.
Nem a tartalommal van gond hanem a kifejezéseddel.
Mihonak igaza van
A te kritikádat nem lehet lenyelni csak lesz@rni.
Bocs.A téma itt lezárva részemről.
Ha nem vagyok vitaképes miért válaszoltál?
Ez a hiszti témán is csak azért lovagolsz mert szeretnél lekicsinyiteni ,éretlenek mutatni.
Úgy érzem te szeretnél egy olyan képet mutatni magadról ami nem te vagy.
Szeretnéd ha elismernék tudásod.
Viszont képmutatással az nem fog menni.Más munkájával példálozni könnyű de maradandót alkotni nehéz.
Szavaidból itéve neked ez megy, csak még senki nem láta.
A kispofám tudtommal nem sértés.A vacak rajz sértés viszont csak azt szeretem volna kifejezni hogy a te rajzaid fényévekere van attól a profizmustól amit te mutatni szeretnél a szavaiddal.
Elentétbe én tisztába vagyok a hiányoságaimmal és dolgozok rajta.
Miho pontosan megfogalmazta a dolgokat.
fikázás=szőrszálhasógatá s
Elfogadom a kritikát ha visza olvastál volna több ember kritikáját elfogadtam már.
Hogy a tied miért váltotta ezt ki?
Valószínű azért mert az egekbő irtad nem a földről ahól én állók ,ebböl kifolyolag nem hallom csak a gesztusokat látom.
Kezelni ne probáld az embereket azt nem lehet, majd talána gyerekeidet ha lesznek.
Az embereknek vannak érzelmeik.
Válógasd meg miket írsz ,mert megsértesz másokat.
Nem a tartalommal van gond hanem a kifejezéseddel.
Mihonak igaza van
A te kritikádat nem lehet lenyelni csak lesz@rni.
Bocs.A téma itt lezárva részemről.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-08-09 23:24:37
Valamilyen szinten csak vitaképes lehetek ha válaszóltál pár h.sz.-re.
Nem voltál vitaképes. Nem érveltél a kritikám ellen, inkább csak próbáltad bizonyítgatni hogy mennyire nem értek a képregényekhez. Az nem vita volt, hanem hiszti.
Nem sértegetelek /ezt csak azért mondod hogy védekez valamivel/ csak kemény válasz kritikát kaptál.
Elolvastad, amiket írtál? "vacak rajzok, nem tudsz semmit, mutass valamit, kispofám".
A válaszaid pedig nem voltak kemények, bármit is remélsz.
Sajnos nem tudom elfogadni ha valaki betegesen kötözködik és firtatja a tudását ami nem bizonyitható.
Adtam egy elfogadható kritikát panelről panelre, ez talán bizonyítja. Mondogasd csak magadnak, hogy hogy nem értek a képregényekhez és a mangád pedig kifogástalan, attól még nem lesz igaz.
Szemmel láthatóan élvezed ha vitatkozhatsz gondoltam ez majd örömöt okoz.
Vitatkozni azt szeretek, a hisztijeidet kezelni kevésbé.
Pont te vagy aki nem tudta lezárni a dolgot.
Nálam le volt zárva a téma három kommenttel ezelőtt, ha visszaolvasol. Te vagy aki "folytassuk itt" meg "akkor is szar vagy" kommenteket ír, amikre pedig reagálok.
Jobb lenne ha lenyelnéd a kritikát amit adtam, és abbahagynád önmagad lealacsonyítását az ilyen kommentekkel.
Edit: Na én mentem Pegglezni, duzzogj tovább nélkülem.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2009-08-09 22:29:42
Valamilyen szinten csak vitaképes lehetek ha válaszóltál pár h.sz.-re.Hát igen azért még embernek érzem magam.
Nem sértegetelek /ezt csak azért mondod hogy védekez valamivel/ csak kemény válasz kritikát kaptál.
Sajnos nem tudom elfogadni ha valaki betegesen kötözködik és fényezi a tudását ami nem bizonyitható.
Sajnos nem tudom elfogadni ha valaki betegesen kötözködik és fényezi a tudását ami nem bizonyitható.
Szerk: Holci 2009-08-09 22:17:58
Mit akarsz ezen folytatni? Én adtam egy elfogadható kritikát, te nem fogadtad el, aztán nekiálltál sértegetni. Aztán jeleztem, hogy nem tartalak vitára képes embernek, és részemről le van zárva a téma.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2009-08-09 21:58:31
beküldve: 2009-08-09 21:52:24
(#383) Kedves Nagashi itt folytathatjuk ha gondolod mert nem szeretném szétoffolni a mangás topicot
Bakker, akkor én tértem el a témától, elnézést, én végig azt hittem, hogy nem a népszerűség függvényében vitázunk.
Na tehát most már tudom, hogy miről vitázunk.
És akkor egyet kell, hogy értsek, hogy pl. Bleach, Naruto népszerűbb (kb. 75%-25%-os megoszlással), mint pl. az Élni (50%-50%-kal). Stupid humans.
Na tehát most már tudom, hogy miről vitázunk.
És akkor egyet kell, hogy értsek, hogy pl. Bleach, Naruto népszerűbb (kb. 75%-25%-os megoszlással), mint pl. az Élni (50%-50%-kal). Stupid humans.
Sajnos igen a Bleachet többen nézik mondjuk nem annyira baj ez mert a Naruto anime hát...
borzalmas de természetesen vannak jó jelenetek
A vita egyáltalán nem arról szólt, hogy a Naruto népszerűbb-e a Bleach-nél, hanem hogy a történet vagy a rajzolás viszi-e jobban a képregényeket a vásárlók szemében... tessék jobban visszaolvasni...
Amúgy nem gáz csak vicces
Ja és ez a vita már rég lement. Nézd a dátumot!
Szerk: wakka 2009-01-30 22:23:21
Bátorkodom megjegyezni, hogy lenne egy ötletem... Biztos volt már olyan, hogy egy-egy topic témáját túlhaladva/OFF/ elkezdett vitatkozni két - vagy több - fórumozó, és inkább nyitottak egy ilyen topicot, ahol tovább lehet lovagolni az adott vitatémán, nem zavarva így a kiinduló topic békés, patetikus fórumozóit.
Jelenleg nincs vitatéma, és ha lesz, akkor, ha nagyon elhúzódni látszik, és egyik fél sem akar engedni, itt lehet az ujjakat tovább koptatni a klavin!
Nem...?
Jelenleg nincs vitatéma, és ha lesz, akkor, ha nagyon elhúzódni látszik, és egyik fél sem akar engedni, itt lehet az ujjakat tovább koptatni a klavin!
Nem...?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-30 21:45:02