Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2008-09-20 18:03:26
(#335) Elnézést elfelejtettem hogy néhány halálváróval vitázok.
Velük érdemtelen még ha nem is értik amiiket írok.
Remélem majd szövegértést tanítanak az iskolákban hisz fejlődik sz oktatás a hírek szerint.....
Velük érdemtelen még ha nem is értik amiiket írok.
Remélem majd szövegértést tanítanak az iskolákban hisz fejlődik sz oktatás a hírek szerint.....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Lényegtelen. A lényeget már Lanwell megfogalmazta: "Ötletem sincs mit, miért és mire írsz, reagálsz! Makes no sense baby! "
Biztosan vannak kivételek.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Lényegtelen. A lényeget már Lanwell megfogalmazta: "Ötletem sincs mit, miért és mire írsz, reagálsz! Makes no sense baby! "
beküldve: 2008-09-19 22:13:45
(#332) Scarrow most, hogy olyan szépen leírtad kritikusnak készülsz egyre csak kíváncsibb leszek.
2 olyan szaknak vagyok lassan és bizonytalanul a végzős hallgatója
????????????????
A gyűrűk ura is lehetett volna teljesen szöveghű de érdekel hogy akkor is megnézted volna a filmet ha a fele nem áll másból csak a táj bemutatásából szép komótos hosszúbeállításokkal...
Hmm igen érdekes felvetés,de remélem ezt Te sem gondolod komolyan.
Mint már többször is leírtam az hogy kinek mi tetszik az egy teljesen szubjektív dolog.
Nos kedves kritikus?
2 olyan szaknak vagyok lassan és bizonytalanul a végzős hallgatója
????????????????
A gyűrűk ura is lehetett volna teljesen szöveghű de érdekel hogy akkor is megnézted volna a filmet ha a fele nem áll másból csak a táj bemutatásából szép komótos hosszúbeállításokkal...
Hmm igen érdekes felvetés,de remélem ezt Te sem gondolod komolyan.
Mint már többször is leírtam az hogy kinek mi tetszik az egy teljesen szubjektív dolog.
Nos kedves kritikus?
Alister:
Gyógypedagógiából 5*!
v3g374 & Scarcrow:
Amennyiben a vita alapjául szolgáló témát nézzük (kb. 12% tartalom a szóváltásokban), akkor érdekes volt, bár rólatok többet tanultunk, mint a dramaturgiáról! Valahol mindkettőtöknek megvolt a maga igazsága, csak kicsit elcsúsztatok a részleteken. Szerintem cseréljetek számot, üljetek be egy kocsmába és vitassátok meg néhány guriga sör mellett... még a végén haverok lesztek.
Milady:
Ötletem sincs mit, miért és mire írsz, reagálsz! Makes no sense baby!
Többiek:
Pusszantás mindenkinek!
Gyógypedagógiából 5*!
v3g374 & Scarcrow:
Amennyiben a vita alapjául szolgáló témát nézzük (kb. 12% tartalom a szóváltásokban), akkor érdekes volt, bár rólatok többet tanultunk, mint a dramaturgiáról! Valahol mindkettőtöknek megvolt a maga igazsága, csak kicsit elcsúsztatok a részleteken. Szerintem cseréljetek számot, üljetek be egy kocsmába és vitassátok meg néhány guriga sör mellett... még a végén haverok lesztek.
Milady:
Többiek:
Pusszantás mindenkinek!
Őszinte részvétemet tudom kifejezni számodra.
クイックシルバー: Mondom én. (a terelés nem megoldás) Megtudhatom miben terelek?
Alister:
Gyógypedagógiából 5*!
Gyógypedagógiából 5*!
Köszönöm Igyekszik az ember
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Milady:
Dettó.
Alister:
Gyógypedagógiából 5*!
v3g374 & Scarcrow:
Milady:
Többiek:
Pusszantás mindenkinek!
Gyógypedagógiából 5*!
v3g374 & Scarcrow:
Milady:
Többiek:
Pusszantás mindenkinek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-18 08:49:58
Na részemről akkor ez a téma lezárva...
Én nagyon szívesen vitatkoznék veled de úgy látom hogy nem igazán vagy partner ebben. Ha valamivel nem értesz 1et akkor érvelj az igazad mellett ne pedig lehülyézd a másikat...
A te szemedben a kritikusok elmehetnek kapálni... hát valahol igazad van... tényleg gusztustalan egy vérszívó formák vagyunk... de nekünk legalább van valami kézzel fogható tudás a kezünkben veled ellentétben aki nagyiparban űzi a konyhafilozofálgatást és ha valaki ellent mond neked akkor pedig begubozól és mint aki se lát se hall folytatja ugyan úgy tovább a hülyeségeit...
És igen tanultam szövegértést és szövegelemzést de te úgy fest nem tanultál se szemantikát se a szövegkohézió megteremtése nem tartozik az erősségeid közé...
Mondanám hogy egy élmény volt... és valahol igaz is lenne.. ^^
Én nagyon szívesen vitatkoznék veled de úgy látom hogy nem igazán vagy partner ebben. Ha valamivel nem értesz 1et akkor érvelj az igazad mellett ne pedig lehülyézd a másikat...
A te szemedben a kritikusok elmehetnek kapálni... hát valahol igazad van... tényleg gusztustalan egy vérszívó formák vagyunk... de nekünk legalább van valami kézzel fogható tudás a kezünkben veled ellentétben aki nagyiparban űzi a konyhafilozofálgatást és ha valaki ellent mond neked akkor pedig begubozól és mint aki se lát se hall folytatja ugyan úgy tovább a hülyeségeit...
És igen tanultam szövegértést és szövegelemzést de te úgy fest nem tanultál se szemantikát se a szövegkohézió megteremtése nem tartozik az erősségeid közé...
Mondanám hogy egy élmény volt... és valahol igaz is lenne.. ^^
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
v3g374:
Ha valaki erőszakkal kényszeríti ki... *széttárja a karjait*
Hogy oda ne rohanjak... Most aztán keményen megmondtad. Magamba is szállok rögvest.
Lásd alant.
Az egyik réges-régi igen. Szintén lásd alant.
Talán mert nem érdekel a lila ködökbe és babérligetekbe vesző bölcsész nyálverés a Művészet igazi lényegéről?
Milady:
Akkor most az elejétől, lassan, fokozatosan...
v3g374 írta ((#266) Válasz scarcrow (#265) üzenetére, beküldve: 2008-08-10 08:08:29): "A film egy kotott dolog, a manga nem."
Erre én ((#268) Válasz v3g374 (#266) üzenetére, beküldve: 2008-09-11 00:14:28): "Szerintem ennek a mondatnak fuss neki még egyszer... "
v3g374 visszakérdezett ((#274) beküldve: 2008-09-15 00:10:26): "alister: Miert is??"
Erre én lakonikus tömörséggel ((#275) Válasz v3g374 (#274) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 07:59:43): "Mert így, ebben a formában baromság."
Itt jöttél te ((#278) Válasz alister (#275) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 16:12:09): "Akkor most lebaromoztál?
Ez már személyes. Vitassuk meg miért is vagyok barom?"
Tehát senki az égadtaegyvilágon nem szólt hozzád, de te elkezdtél pörögni...
Erre próbáltam is utalni ((#288) Válasz Milady (#278) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 20:53:24): "Eredetileg nem állt szándékomban, de ha már így felhoztad:
1. Nem is neked írtam, amit.
2. A 'baromságokat beszél' vagy az 'ez amit mondtál így baromság' távolról sem azonos azzal, hogy 'barom vagy'..."
Itt fellépett nálad némi mentális gyengeség, és elkezdtél kötekedni ((#291) Válasz alister (#288) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 22:27:19): "Hello alister!
Fel lettál kérve szóvivőnek?"
És ha valaki a finom figyemeztetés után izomból nekirohan a szakadéknak, ki vagyok én, hogy megállítsam? Szóval jött ez ((#294) Válasz Milady (#291) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 22:34:02): "Tudod mit? Akkor az egyszerűség kedvéért, az itteni teljesítményed alapján: igen, barom vagy
Remélem most boldog vagy..."
Öreg vagyok én már az értetlenek hosszas pátyolgatásához, na. A további része jórészt érdektelen, a lényeg meg ennyiből is látszik.
Mi ertelme sertegetni egymast?
Ha valaki erőszakkal kényszeríti ki... *széttárja a karjait*
Te meg bunko vagy.
Hogy oda ne rohanjak... Most aztán keményen megmondtad. Magamba is szállok rögvest.
Annyit azert hadd fuzzek meg hozza, hogy nem ertem miert barmozod ot.
Lásd alant.
(bar tudom a kijelentesed elsosorban nekem lett cimezve)
Az egyik réges-régi igen. Szintén lásd alant.
Eppen te vagy aki nem tett hozza a vitahoz semmit, a sajat allaspontod sem vagy kepes kifejteni.
Talán mert nem érdekel a lila ködökbe és babérligetekbe vesző bölcsész nyálverés a Művészet igazi lényegéről?
Milady:
Akkor most az elejétől, lassan, fokozatosan...
v3g374 írta ((#266) Válasz scarcrow (#265) üzenetére, beküldve: 2008-08-10 08:08:29): "A film egy kotott dolog, a manga nem."
Erre én ((#268) Válasz v3g374 (#266) üzenetére, beküldve: 2008-09-11 00:14:28): "Szerintem ennek a mondatnak fuss neki még egyszer... "
v3g374 visszakérdezett ((#274) beküldve: 2008-09-15 00:10:26): "alister: Miert is??"
Erre én lakonikus tömörséggel ((#275) Válasz v3g374 (#274) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 07:59:43): "Mert így, ebben a formában baromság."
Itt jöttél te ((#278) Válasz alister (#275) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 16:12:09): "Akkor most lebaromoztál?
Ez már személyes. Vitassuk meg miért is vagyok barom?"
Tehát senki az égadtaegyvilágon nem szólt hozzád, de te elkezdtél pörögni...
Erre próbáltam is utalni ((#288) Válasz Milady (#278) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 20:53:24): "Eredetileg nem állt szándékomban, de ha már így felhoztad:
1. Nem is neked írtam, amit.
2. A 'baromságokat beszél' vagy az 'ez amit mondtál így baromság' távolról sem azonos azzal, hogy 'barom vagy'..."
Itt fellépett nálad némi mentális gyengeség, és elkezdtél kötekedni ((#291) Válasz alister (#288) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 22:27:19): "Hello alister!
Fel lettál kérve szóvivőnek?"
És ha valaki a finom figyemeztetés után izomból nekirohan a szakadéknak, ki vagyok én, hogy megállítsam? Szóval jött ez ((#294) Válasz Milady (#291) üzenetére, beküldve: 2008-09-15 22:34:02): "Tudod mit? Akkor az egyszerűség kedvéért, az itteni teljesítményed alapján: igen, barom vagy
Remélem most boldog vagy..."
Öreg vagyok én már az értetlenek hosszas pátyolgatásához, na. A további része jórészt érdektelen, a lényeg meg ennyiből is látszik.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-17 21:08:45
(#325) Aha. Szal szerinted az éveken át tartó epikus drámákhoz és szövevényes történetekhez kevesebb tehetség kell, mint a napi egyszer lepofozom jerryt történetekhez?
Szerintem igen. De egy epikus dramat nem feltetlen emlegetnek egy lapon egy Tom és Jerry-vel. Mondjuk osszehasonlitasi alapnak jo lehetne egy Star Trek TNG vs LOST. (Csak hasrautesszeru pelda.)
Amúgy v3g374, csúnya kitérés volt ez a válaszadás alól. Én komolyan írtam, csakhát irónia, nem egy hely, ahol az irónok laknak
Te figyelj mar en koptatom itt a billentyuzetet hogy vegre megertsetek mi a lopikularol is van most szo.
Amugy szerintem erdekes ez a kis vita, igen mokas, szeretem az ilyet.
scarcrow:
nem te vagy az első aki rámszól hogy idegesítő és beképzelt a stílusom... de ez van... bocsánat... :)
En nem mondanek ilyet, nagyon szorakoztato veled vitazni. :) Fafejekkel vitazni mindig mokas, itthon is ha osszeul a csalad van valaki, akivel ilyen jokat lehet vitazni.
amely elsősorban kritikusokat szabadít rá a nagyvilágra...
Hat igen, az en szememben a kritikusok elmehetnek kapalni.
Igazán megtisztelő hogy a magaskultúra fogalmát nekem tulajdonítod...
Meg fogom tenni, de a lenyegen nem valtoztat hogy te talaltad ki vagy masik jomadar.
Szerinted a képregény szövege csak azután jön létre hogy a rajzok már elkészültek??? mert az álltalad leírtakból ez következik...
Ebben az iskolaban ahol tanultal, tanitanak szovegertes, szovegelemzest?
koszonom hogy vegre befejezted
beküldve: 2008-09-17 20:33:12
(#323) Ez a vita egy csésze. Beleköpök és földhözb*szom
Teljesen magánvélemény, kár magatokra venni, nem érdekel többet ez a topic, szóval ha idéznétek tőlem és nem válaszolok, az azért van. Jó vitát!
Teljesen magánvélemény, kár magatokra venni, nem érdekel többet ez a topic, szóval ha idéznétek tőlem és nem válaszolok, az azért van. Jó vitát!
no pussy, just the dicks
Nem vagyok sem magasröptű sem inteligens... tudálékos annál ikább... nem te vagy az első aki rámszól hogy idegesítő és beképzelt a stílusom... de ez van... bocsánat... :)
Az iménti bekezdéssel arra próbáltam rámutatni hogy 2 olyan szaknak vagyok lassan és bizonytalanul a végzős hallgatója amely elsősorban kritikusokat szabadít rá a nagyvilágra... az álltalad leírt nincs jó és rossz és nem lehet megítélni egy alkotás minőségét objektív szempontok alapján gondolatsor tehát pontosan azt állítja hogy jelenlegi szakjaim teljes mértékben értelmetlenek... amennyiben ezt az érvelést elfogadjuk akkor valóban nincs semmi jogom hogy véleményt alkossak bármilyen alkotásról... viszont papírforma szerint nekem nemsokára ez lesz a hivatásom és a szakmám... és való igaz hogy egy papír nem jogosít fel semmire de nem azért rágtam át magam több ezer oldalnyi szakirodalmon hogy mindent amit eddig megtanultam csak úgy hirtelen elfelejtsek csak azért mert te azt mondod hogy hülyeség... az objektív kritika nem kategórikusan megmondja hogy valami jó vagy rossz... minőségi vagy nem... hanem számba veszi egy mű pozitív és negatív vonásait és ez alapján formál róla véleményt...
Igazán megtisztelő hogy a magaskultúra fogalmát nekem tulajdonítod... sajnos nem az enyém az érdem... jópár igen vaskos kötet foglalkozik ezzel a témával... szerintem járj egy kicsit utána...
Lehetsz sci-fi geek de úgy látom csak nézel de látsz...
És nem várom el tőled hogy leírd egy film keletkezésének pontos folyamatát... egyfelől teljesen lényegtelen lenne ebben a kérdésben... másfelől pedig úgy látom hogy fogalmad sincs róla...
Szerinted a képregény szövege csak azután jön létre hogy a rajzok már elkészültek??? mert az álltalad leírtakból ez következik...
köszönöm... és most fejeztem be... :)
Az iménti bekezdéssel arra próbáltam rámutatni hogy 2 olyan szaknak vagyok lassan és bizonytalanul a végzős hallgatója amely elsősorban kritikusokat szabadít rá a nagyvilágra... az álltalad leírt nincs jó és rossz és nem lehet megítélni egy alkotás minőségét objektív szempontok alapján gondolatsor tehát pontosan azt állítja hogy jelenlegi szakjaim teljes mértékben értelmetlenek... amennyiben ezt az érvelést elfogadjuk akkor valóban nincs semmi jogom hogy véleményt alkossak bármilyen alkotásról... viszont papírforma szerint nekem nemsokára ez lesz a hivatásom és a szakmám... és való igaz hogy egy papír nem jogosít fel semmire de nem azért rágtam át magam több ezer oldalnyi szakirodalmon hogy mindent amit eddig megtanultam csak úgy hirtelen elfelejtsek csak azért mert te azt mondod hogy hülyeség... az objektív kritika nem kategórikusan megmondja hogy valami jó vagy rossz... minőségi vagy nem... hanem számba veszi egy mű pozitív és negatív vonásait és ez alapján formál róla véleményt...
Igazán megtisztelő hogy a magaskultúra fogalmát nekem tulajdonítod... sajnos nem az enyém az érdem... jópár igen vaskos kötet foglalkozik ezzel a témával... szerintem járj egy kicsit utána...
Lehetsz sci-fi geek de úgy látom csak nézel de látsz...
És nem várom el tőled hogy leírd egy film keletkezésének pontos folyamatát... egyfelől teljesen lényegtelen lenne ebben a kérdésben... másfelől pedig úgy látom hogy fogalmad sincs róla...
köszönöm... és most fejeztem be... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2008-09-17 20:31:34
Engem a vita vége nem érdekel, annál inkább érdekel a "hülyeség-tenisz" rangadó, ami odáig vezet.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White