Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2008-04-21 21:30:35
(#260) Assszttaaakrrrrvvvablabablllbaaa !!!
Hát skacok, megy a fight rendesen, de nemá, hogy ezt ennyire vérkomolyan kell csapni?!
Szerintem mindenki csak a büszkeségét polírozza... egyrészről szólásszabadság van, másrészről ez nem egyenlő a pofátlansággal.
De ÉN mit pofázok?! Nem is akarok belefolyni!!!
Tulképp csak annyit akartam volt átadni, hogy
LOVE & PEACE
Hát skacok, megy a fight rendesen, de nemá, hogy ezt ennyire vérkomolyan kell csapni?!
Szerintem mindenki csak a büszkeségét polírozza... egyrészről szólásszabadság van, másrészről ez nem egyenlő a pofátlansággal.
De ÉN mit pofázok?! Nem is akarok belefolyni!!!
Tulképp csak annyit akartam volt átadni, hogy
LOVE & PEACE
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-21 21:17:22
(#259) Jóvanna', valakinek el kell vinnie a balhét, ha már magukat nem veszik észre. x') De hogy legalább 10 évesek lennének, vagy akkörül, de nem. Én meg a koravén 12 éves semmit nem érek egyedül. Senki nem áll ki mellettem T_T~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-21 21:06:48
(#258) Legalább én jót röhögök rajtatok. THX!! Csak így tovább! xDD
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-21 20:47:33
(#257) Tényleg? Miattam lettél apu? O.o Ezt nem tudtam, ne haragudj.
Még Rudymester is tud viselkedni egyedül.
Én mindíg viselkedek, te hozod ki belőlem az állatot... Ha meg nem tetszik ami itt folyik ne olvasd el a hozzászólásokat.
Régebben még felhúztam magam a kötözködéseiden, ma meg már csak jókat mosolygok rajtad.
beküldve: 2008-04-21 20:38:55
(#255) Bizony, itt a vége...Amúgy meg Picimmel senki sem gonoszkodhat (kivéve engem, de én engedem neki h megüssön (meg is tette))
Szal hanon....
Get ready for the trouble...
And make it duble...
To protect the world from..etc. etc.
Szal hanon....
Get ready for the trouble...
And make it duble...
To protect the world from..etc. etc.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-21 20:38:33
(#254) Hja, mikor is? :3 Mondj pár példát, ha megkérhetlek.
beküldve: 2008-04-21 20:35:33
(#253) khm khm....némi iróniával..khm.. te sem .. tudsz viselkedni..de sebaj..aki még ilyen fiatal felnőhet a feladathoz..Xd no vitta itt és most vége..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-21 20:31:37
(#252) Csak az, hogy baszottul semmi köze nincs senkinek a játékokra, csináljanak saját blogot, vagy gportalos oldalacskát, aztán ott nyalják egymást, de ne ilyen és hasonló közösségi fótumokon. Még Rudymester is tud viselkedni egyedül. Na.
beküldve: 2008-04-21 20:26:03
(#251) Hanon..neked mi bajod van a megnevezésekkel és azzal, hogy egy kis életet viszünk a fórumba...komolyan, ez már szőrszálhasogatás...
Amit én csinálok az meg köpönyegforgatás...Oh Yeah!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-21 20:19:29
(#250) menj át emo girlbe és vágd fel az ereidet .. ha kell segíthetek 1. helyezett lettem 3éven át elsősegély nyújtó versenyen
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-21 20:07:08
(#249) Nem én kezdtem :3 Én csupán nem tudtam még túltenni magam szegény fórum szétkúrásán. Olyan nyugis volt, írogattuk a Bárnyírót, naponta érkezett max 3 post. Hiányzik T_T~
Demég apu, meg anyu, meg férjem.
Demég apu, meg anyu, meg férjem.
beküldve: 2008-04-21 20:02:00
(#248) nos..először is necro..egyszerűen a primitívség ilyenfajta megnyilvánulását nem tom szó nélkül tűrni kettő.. akárkinek akár egy 600kg-os benga állatnak akár "apunak" vagy bárkinek szólnak be.. nem szeretnék vle találkozni.. khm.. mikor hanonnal mindenki papraszt ovlt ..kb én álltam ki mellette(tom nem kérte semmi de akk is ) ez nem egyoldalú..és elvárom a körülöttem élőktől h így álljanak a helyzethez.. részemről ennyi hanon azt tanácsolom nőj fel egy elzárt szobáben ahol csak a közeli rokonaid találkozhatnak vled.. így nekünk a világnak és nked is könnyebb lesz az élet
beküldve: 2008-04-21 19:57:21
(#247) Valaki tudja mikor lesz megint con ki vagyok már éhezve a mangákra nincs otthan tévé így nem tok nézni Animexet!!!
Április 19-20 Pecsa... bővebbet: [Link] vagy [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3