Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
beküldve: 2007-08-13 14:52:24
(#199) hhűűűhhúúúúhaaa...itt csak én vok ojan csóró h örülök annak h egyátalán netezni tudok?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Gabe mondta a Penny-ben egyszer, hogy "you can go to hell!" Ez most rád vonatkozik Nekem is kellett volna régen PSP, főleg a suliban jönne jól szünetekben egy gyorsan lejátszott menet. De mire megveszem az alapgépet, a memkártyát, játékot...simán megvan 60 ezer :( Nem baj, majd karácsonyra kérek :P
"Jesus is fuckin' metal!"
wc-n nem filmet nézni
Vétó : D PSP mire való szerinted? :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
(a wc-n kívül )
Most mi baj van vele? Tök jó hely, ott a legjobb olvasgatni
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nálam mutteromék törnek be a szobámba, elég agyzsibbasztó tud lenni... nem igaz, hogy már nincs egy nyugodt területe az embernek, ahol úgy tud lenni, hogy nem zavarják állandóan...(a wc-n kívül )
"Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-08-04 13:01:22
(#193) Kössz a biztatásokat ...Ha bár nehéz volt megoldani a dolgokat
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Az én nővérem édi még akkor is ha ilyett irt rólam! De azért gyakran nagyon utálom talán bele kéne képzelnetek magatokat a mi helyünkbe és akkor talén megéertenétek minket és nem piszkálnánka nagyobik tesókat!!!
Bocsi a lüke tesóm volt!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-08-03 18:07:03
(#191) Az én nővérem édi még akkor is ha ilyett irt rólam! De azért gyakran nagyon utálom talán bele kéne képzelnetek magatokat a mi helyünkbe és akkor talén megéertenétek minket és nem piszkálnánka nagyobik tesókat!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-08-03 18:09:29
Áh ez mindennel igy van, aki göndör az egyenes hajat akar, és fordítva is igaz.. persze ez eléggé leegyszerűsített verzió
Amúgy én is igy vok öcsikémmel, alapjáraton kis ördög, de ha van vmi akkor, pl beteg vok akkor tündéri
De mi is verekedéssel rendezzük a nézeteltéréseket Csak az a bajom, hogy mostanság nem jól jövök ki a dologból, mert már majdnem akkora mint én.. de még mindig nálam az előny
Amúgy én is igy vok öcsikémmel, alapjáraton kis ördög, de ha van vmi akkor, pl beteg vok akkor tündéri
De mi is verekedéssel rendezzük a nézeteltéréseket Csak az a bajom, hogy mostanság nem jól jövök ki a dologból, mert már majdnem akkora mint én.. de még mindig nálam az előny
lumana.wordpress.com
Laptop? Kódold le, lakatold le, zárd be a szobád majd ásd el a bátyót. Senki se fogja feltörni a géped ezután :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Együtérzek veled nekem is van egy hülye tesóm és emgem is lejáratott már nem egyszer! Én a szobám bezárásával oldottam meg a dolgott! [/QUOTE]
Nem az a baj ,hogy bejön a szobámba na jó az is!!!Ha nem az a baj,hogy hozzá nyúl a laptopomhoz. Használja a saját gépét!!! Nem csak ide jutott be. PL.: Azt irta a barátnőmnek az emailemen,hogy szakitok vele!! Mivel fiú testvérek vagyunk eltudod gondolni,hogy intéztük el
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
hát.. kinek mi.... amikor pl. beteg vagyok, akkor általban a legjobb szokott lenni a tesóm, mert akkor mindent megcsinál a kedvemért!!! (fordítva is így van..... ) akinek tesója van, az nem szeretne, akinek meg nincs az meg szeretne.. általában ez így van... vagyis sokan mondták már... de tisztelet a kívételnek...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Azért a "-had menjek veled! -de nem! -de had menjek veled! -de nem *durr*" szituációkat nem kívnnám
Én inkább kedves, aranyos, szerény, és nemkülönben okos nővérkét szeretnék, bár ez nem valószínű, hogy ebben az életemben összejön xD
Én inkább kedves, aranyos, szerény, és nemkülönben okos nővérkét szeretnék, bár ez nem valószínű, hogy ebben az életemben összejön xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!