Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
mért van az h csináltam egy topikot és törölték!!!!! pedig tök jó volt!!!!!!!!!!!!!! na jó egy kicsit pervez!!!!!!XD
szerintem a perverz szó nem igazán jó arra a topicra! egyáltalán nem vagyok prűd, sőt! de az a topic úgy ahogy volt undorító volt!
az h ki mit csinál/szeret az ágyban és hogy hányszor egy dolog, de nem a nagy nyilvánosság elé való!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
mért van az h csináltam egy topikot és törölték!!!!! pedig tök jó volt!!!!!!!!!!!!!! na jó egy kicsit pervez!!!!!!XD
Egy ilyen opiknak nincs itt helye..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-19 17:39:35
(#228) mért van az h csináltam egy topikot és törölték!!!!! pedig tök jó volt!!!!!!!!!!!!!! na jó egy kicsit pervez!!!!!!XD
beküldve: 2008-02-08 15:39:58
(#226) Tudod az egy elég régi post volt, valamelyik képregényvásárra gondolhatott ;]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-08 15:37:56
(#225) beküldve: 2007-11-26 21:34:34
(#224) CSABA vasárnap ott leszel a vásáron? mert ha igen lesz egy pár kérdésem.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-10-28 17:54:35
(#223) Az Idő Urait tudtommal az Odeon most adta ki DVD-n, igényes kiadás (mint minden, ami Szilágyi Bálint kezén átment ott - Akira, GitS, Oldboy, stb.).
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-10-28 17:55:18
És erre a szép ki Magyar-francia műre emlékszel e?
[Link]
Szerintem ennek is van egy kis Anime-s beütése ,már csak azért is gondoltam mert a franciáktol nem áll messze a műfaj.
[Link]
Szerintem ennek is van egy kis Anime-s beütése ,már csak azért is gondoltam mert a franciáktol nem áll messze a műfaj.
Jesszusooom ezt úgy imádtam Igaz mikor először mutatta nekem apukám (!) nem teljesen fogtam fel a történetét. Lehettem kb 8 éves?
Amúgy volt a conon dvd is, azóta ötször megbántam, hogy nem vettem meg
Nekem megvan VHS-n, de már látam más csomagküldö cég honlapján DVD-n.Az ára már nem is tudom mennyi de nem tul drága.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
[Link]
[Link]
Jesszusooom ezt úgy imádtam Igaz mikor először mutatta nekem apukám (!) nem teljesen fogtam fel a történetét. Lehettem kb 8 éves?
Amúgy volt a conon dvd is, azóta ötször megbántam, hogy nem vettem meg
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egyszer ha nem lesz jobb dolgod, lekaparhac a régi az ismereteidhez és megoszhatod, a többiek is, engem nagyon érdekel.
Egyébként, írtam hogy keresem "Grey a farkas" című rajzfilmet is, meg is találtam, és valóban anime régről.
Régen VHS-en lehetet kölcsönözni úgy mint az Ezüst Nyíl-t.
Nem bánnám ha azt is kiadnák DVD-n nem sokra emlékszem belőle de arra igen, hogy története nagyon jó.
Régi anime ezét a grafikája teljesen kézzel rajzolt, úgymond klasszikus.
Itt egy Link, hátha másoknak is ismerős.
Bocs nem találtam jobb videót róla és egy másik anime is szerepel benne, az igazi címe meg "Fehér Farkas".
[Link]
Egyébként, írtam hogy keresem "Grey a farkas" című rajzfilmet is, meg is találtam, és valóban anime régről.
Nem bánnám ha azt is kiadnák DVD-n nem sokra emlékszem belőle de arra igen, hogy története nagyon jó.
Bocs nem találtam jobb videót róla és egy másik anime is szerepel benne, az igazi címe meg "Fehér Farkas".
[Link]
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-24 18:07:27
(#219) Egyszer ha nem lesz jobb dolgod, lekaparhac a régi az ismereteidhez és megoszhatod, a többiek is, engem nagyon érdekel.
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-10-22 21:48:40
(#218) Hú, Te tényleg belemész a témába rendesen...
Nagyon nem tudok hozzászólni, mert ahhoz most elő kéne kaparni a régi ismereteket, meg ennyire én nem is vagyok jártas a témában, mint Te. Mindenesetre érdekes a felvetés!
Nagyon nem tudok hozzászólni, mert ahhoz most elő kéne kaparni a régi ismereteket, meg ennyire én nem is vagyok jártas a témában, mint Te. Mindenesetre érdekes a felvetés!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-22 21:49:17
beküldve: 2007-10-22 21:28:27
(#217) Például? Hát?
Ezek főleg olyanok amiket régen kiskoromban láttam.
Mikor így elgondolkodok rajtuk külön szedem őket.
Vannak olyanok amiknél elég egy videó és eldölt,
pl ez:[Link] valahól utánna kell járnom jobban, készítők nevei, stúdiok.....stb.
Amit elözőleg is megadtam, sokat filóztam, egyrészről godoltam miért ne lehetne, másrésztről ha a rendező magyar nem lehet benne a japánok keze erre tessék.
Vagy olyanok amikből több feldolgozás is készült és lehet, hogy az eggyik anime. pl: A dzungel könyve abból sok feldogozás van. No meg azok amik odővel az AA oldara is felkerültek mint ismetetők mind megfordult már a fejemben.
És még most is vanak olyanok amit keresek. pl: Gray a farkas.
Tömören ennyi.
Ezek főleg olyanok amiket régen kiskoromban láttam.
Mikor így elgondolkodok rajtuk külön szedem őket.
Vannak olyanok amiknél elég egy videó és eldölt,
pl ez:[Link] valahól utánna kell járnom jobban, készítők nevei, stúdiok.....stb.
Amit elözőleg is megadtam, sokat filóztam, egyrészről godoltam miért ne lehetne, másrésztről ha a rendező magyar nem lehet benne a japánok keze erre tessék.
Vagy olyanok amikből több feldolgozás is készült és lehet, hogy az eggyik anime. pl: A dzungel könyve abból sok feldogozás van. No meg azok amik odővel az AA oldara is felkerültek mint ismetetők mind megfordult már a fejemben.
És még most is vanak olyanok amit keresek. pl: Gray a farkas.
Tömören ennyi.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-10-22 21:34:00
Például?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD